[MASTER]Macki Wojny 2k19 "Syndykat Nosaczy" 21-22-09-2k19
Re: [MASTER]Macki Wojny 2k19 "Syndykat Nosaczy" 21-22-09-2k1
Pijani Mistrzowie nadciągają (pozdro Guldur ;*)
@Napad dopisz pliz Tutajec + Rip
@Napad dopisz pliz Tutajec + Rip
Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.
Fajno fajno , coraz więcej dobrych Mord się zgłasza
W wolnej chwili zrobię up.
Znam już wszystkie szczegóły, wszystko będzie na streamie. Ale zrobię spoila
Ze względu na wygodę graczy (restauracja z barem jest około 30 m od sali, i wiem , że to zdecydowanie za daleko) zorganizujemy bar z piwem (piwo było już w tamtym roku) i cięższymi trunkami bezpośrednio na sali. W okrutnie niskiej wynegocjowanej cenie. Nawet ludzie z Podlasia uznają ją za konkurencyjną Pamiętacie Macki 2k17...?
W wolnej chwili zrobię up.
Znam już wszystkie szczegóły, wszystko będzie na streamie. Ale zrobię spoila
Ze względu na wygodę graczy (restauracja z barem jest około 30 m od sali, i wiem , że to zdecydowanie za daleko) zorganizujemy bar z piwem (piwo było już w tamtym roku) i cięższymi trunkami bezpośrednio na sali. W okrutnie niskiej wynegocjowanej cenie. Nawet ludzie z Podlasia uznają ją za konkurencyjną Pamiętacie Macki 2k17...?
@Napad - dawaj pan punkciory bo baniak aż paruje od możliwych kmin na bliżej nieokreślony format
Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.
No i pięknie jak Miszta się zmotywuje to Schwarze Pferd wystawi 3 składy.Szymu pisze:Ja i Zielony_Skaven też sie pojawimy
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
E tam ja jestem matematyczny umysuł ja ino cauki obliczom.Hoax pisze:I słownik ortograficzny, czyli raczej nie pan Mamut
Keep Calm
and
Przestań Mamucić
"Making people happy is something to be proud of, especially if you can do it by accident"
~!
177013
"You make my heart pussy go poggers!"
~Anon to PM
"Mamut Ty weź się rozpędź a ściana sama Cię znajdzie"
~Biggos
and
Przestań Mamucić
"Making people happy is something to be proud of, especially if you can do it by accident"
~!
177013
"You make my heart pussy go poggers!"
~Anon to PM
"Mamut Ty weź się rozpędź a ściana sama Cię znajdzie"
~Biggos
Kurła klub na wymarciu jeszcze nie tak dawno temu, a tu trzy składy fiu fiu.PAWLAK pisze:No i pięknie jak Miszta się zmotywuje to Schwarze Pferd wystawi 3 składy.Szymu pisze:Ja i Zielony_Skaven też sie pojawimy
Co mi tu jeszcze brakuje ludzi z okf miscast, orando Wrocław jakichś medalików w postaci bombaja może no i team sargon które tak się odgrażało na dmp w ile osób to nie przyjedzie. No i gazyliona osób z wawy.
Szkoda że nie da się tu oznaczyć juzerów co by wiedzieli że się o nich pisze
Ostatnio zmieniony 25 lip 2019, o 20:07 przez Hoops, łącznie zmieniany 1 raz.
Poprzedni format był mega 3200+2000Napadzior pisze:Co to za szantaż ?
Pamiętajcie, że z Napadziorem się nie zadziera. Napadzior ostatnio rzucając granatem zabił 7 osób. Potem po 3 sekundach granat wybuchł.
A tak na serio to napiszcie na jakie punkty chcecie pograć.
3200+2200 już rozpy poskładaliśmy z Tomeczkiem