Witam. Postanowiłem zawitać i na tę stronkę a na pierwszego posta postanowiłem wrzucić WIPka mojej figsy Wink Liczę na konstruktywną krytykę i wszelakie porady dotyczące strony technicznej figurki jak i kolorystycznej gdyż nie chcę malować go Tak jak GW a nie jestem w pełni przekonany do niebieskiej części płaszcza ( sam płaszcz będzie czerwony ale tu jest jakby taka jeszcze jedna część składająca sie na całość i chwilowo jest niebieska )
Pozdrawiam
Gil-Galad
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Zapowiada się obiecująco Fajnie wyszła twarz ,niebieski płaszcz i NMM . Mniej mi się podoba biała sukieneczka .
- True Legionista
- "Nie jestem powergamerem"
Jak na LOTRa to zajebista figsa .
Dobry poziom. NMM'emu zazdroszcze .
Dobry poziom. NMM'emu zazdroszcze .
Malowanie super, przez Ciebie chyba zmyje warlock'a do mordy którego wczoraj popaćkałem... Tylko ten krzywy LOTRowy ryj.... czemu te figurki są takie koślawe?? Płaszczyk miodzio
Każdy kto to czyta ma odpuszczone uczynki dobre, za darmo, amen.
Idźcie w Chaosie .
Idźcie w Chaosie .
Generalnie fajny, choć mnie twarz nie przypadła do gustu - bazowy kolor jest nieco zbyt różowy, a rozjaśnienia - żółtawe, co nijak się ze sobą nie łączy. Oczy ładne, choć troszkę większa czarna obwódka by nie zaszkodziła Bardzo ładny srebrny NMM - szczególnie na dolnej części kolczugi, złoty też daje radę. Niebieski płaszcz - bardzo ładny
Ogólnie fajnie, czekam na skończoną figurkę
Ogólnie fajnie, czekam na skończoną figurkę
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
powiedz w jakich proporcjach i jakimi kolorami malowałeś skórę oraz płaszczyk ??
Aha, NMM bardzo fajny:D
Aha, NMM bardzo fajny:D
- Tiger Brown
- Kradziej
Bardzo ładne malowanie okropnej figurki.
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.