Ja cie mogę przenocować w Katowicach.Glonojad pisze:Dzięki, ale ten konkretny weekend odpada, a dwa turnieje w miesiącu wystarczą - ile można zbierać batów przecież Pomijając fakt, że Gliwice to jednak kawałek bez auta, musiałoby być z noclegiem dzień po (ostatnie połączenie wymaga wyjazdu 19.09 z Gliwic).PAWLAK pisze:To Jej 3 turniej w razie czegoś jest kącik zabaw dla dzieci ( tym razem bedzie jeszcze lepiej wyposażony) i menu grillowe ze smacznym kurczaczkiemGlonojad pisze:Odważnie, nie znudzi się? Jednak gra jest dość statyczna czasami (kminy nad wystawieniem, kminy nad ruchami, kminy nad czarami itd.)
A, może Ty się do nas wybierzesz ?
[Gliwice - Kozłów ] "Ostatni wakacyjny grill" 31.08.19 4500
Re: [Gliwice - Kozłów ] "Ostatni wakacyjny grill" 31.08.19
Olek - będzie okazja się odegrać
Tirit - będziesz na Grilli i graniu ?
Tirit - będziesz na Grilli i graniu ?
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
https://pod-platanem.pl/ opcje noclegu
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
Jo, na 99% będę, szukam tylko transportu z krk do kozłowa, jak ktoś też jedzie to dajcie znać!
Keep Calm
and
Przestań Mamucić
"Making people happy is something to be proud of, especially if you can do it by accident"
~!
177013
"You make my heart pussy go poggers!"
~Anon to PM
"Mamut Ty weź się rozpędź a ściana sama Cię znajdzie"
~Biggos
and
Przestań Mamucić
"Making people happy is something to be proud of, especially if you can do it by accident"
~!
177013
"You make my heart pussy go poggers!"
~Anon to PM
"Mamut Ty weź się rozpędź a ściana sama Cię znajdzie"
~Biggos
kleryk pisze:Będę leciał (o ile pojadę) przez Katowice to kogoś mogę zabrać. Mogę też kogoś z Gliwic zabrać.
Proszę o wstępne zapisanie
To zgadajcie się z Olkiem
Zapisuje.
Oczywiście będzie specjalne menu dla dzieci