ETC 2019 (linki w 2gim poście)
Moderator: swieta_barbara
Re: ETC 2019 (linki w 2gim poście)
2 Hiszpanów chodzi wzdłuż stołów i robi szkice deployow naszych.
TROSKLIWE MISIE
Dawno człowiek nie grał ale czy to nie jest tak, że deploy to i tak wszystko zależy od przeciwnika/rozpy/terenu ? Nikt nie wystawia się ciągle tak samo? Zmieniło się coś czy jak?
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Hiszpanie tryhardują.
Stream z Rincem sie super oglada, fajnie to wymyslil
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Finlandia dzisiaj w nocyJarekK pisze:99 nie ma capa
Jutro chyba finladnia
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
hehe
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Na fanpageu są już paringi i stream.
Pięknie się sparowaliście Panowie.
Pięknie się sparowaliście Panowie.