ETC 2019 (linki w 2gim poście)
Moderator: swieta_barbara
Re: ETC 2019 (linki w 2gim poście)
89 do 71 dla Hiszpanów
Zostaje jakiś przyjemny paring na koniec i może top3
Zostaje jakiś przyjemny paring na koniec i może top3
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- wind_sower
- Masakrator
Podglądanie naszego deployu w poprzednich grach widocznie pomogło.
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
Trzy minuty, trzech wyników nie ma...
EDIT: Jest kapik! Srebro?
EDIT2: Hiszpania jeszcze nie skończyła, ale na razie dostaje z Niemcami...
EDIT3: Rozumiem, że karniaków tam parę wpadnie? Jak wszyscy, to wszyscy, Hiszpanie też...
EDIT: Jest kapik! Srebro?
EDIT2: Hiszpania jeszcze nie skończyła, ale na razie dostaje z Niemcami...
EDIT3: Rozumiem, że karniaków tam parę wpadnie? Jak wszyscy, to wszyscy, Hiszpanie też...
Uprawa warzyw od 1997 roku
Wg TK
Niemcy
Hiszpanie
Szwajcarzy
Polacy
Niemcy
Hiszpanie
Szwajcarzy
Polacy
Ostatnio zmieniony 11 sie 2019, o 16:51 przez Dziedzic, łącznie zmieniany 2 razy.
Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.
Przewaga jest taka, że nic to nie da. Kończymy raczej na 4 miejscu. Gratki panowie za walkę do końca! Liczę na obszerne raporty z bitew.Glonojad pisze: EDIT3: Rozumiem, że karniaków tam parę wpadnie? Jak wszyscy, to wszyscy, Hiszpanie też...
Ostatnio zmieniony 11 sie 2019, o 18:57 przez jawor, łącznie zmieniany 1 raz.
walneli im po 10 karniakow. zaraz Szwajcarzy jeszcze to wygraj lol :0
EDIT cos sie tam caly czas dzieje. na razie Hiszpanie spadli na 3cie miejsce.
edit2 dobra nie patrze juz na to. czekam na oficjalne wyniki
EDIT cos sie tam caly czas dzieje. na razie Hiszpanie spadli na 3cie miejsce.
edit2 dobra nie patrze juz na to. czekam na oficjalne wyniki
We can't stop here. This is bat country.
Brawa za walkę.
Handełek złoty medal za reportaż, Kapuściński miałaby się od kogo uczyć.
Handełek złoty medal za reportaż, Kapuściński miałaby się od kogo uczyć.
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
O wyniku można wiele mówić ale kurde relacja w tym roku wygrała wszystko.
Panowie couchowie z całego serca dziękuję za weekend pełen emocji. Dzięki wam mogłem się poczuć jak bym był tam na żywo w Serbii i brał udział w evencie! Jesteście najlepsi <3
Panowie couchowie z całego serca dziękuję za weekend pełen emocji. Dzięki wam mogłem się poczuć jak bym był tam na żywo w Serbii i brał udział w evencie! Jesteście najlepsi <3
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
Dobra, tydzień odwyku od wiadomości wystarczy. Sorry chłopaki, nie oglądałem nic, nie śledziłem nic. Wystarczy mi stresu w życiu.
Chciałem pogratulować Handełkowi świetnej roboty przy relacji. Mam nadzieję, że w kolejnych latach będzie tak samo dobra, magicznie było widzieć te 50+ osób non-stop oglądających naszą repę. Najbliższe dni poświęcę pewnie na oglądanie VODów
Największe gratulacje na pewno należą się Jurkowi. Setka punktów pyknęła po raz drugi w 9tej edycji dla naszego teamu ;]. Staraj się bardziej, może kiedyś przebijesz mój wynik z Salamanki. Jak to powiedziałby klasyk - git gud.
W drugiej kolejności chciałem pogratulować Mateuszowi. Super wynik jak na pierwsze ETC. Czemu tylko znowu się przydarza nam ta sama sytuacja jak rok temu z Hiszpanią... Dobra sytuacja, szykuje się maska do przodu i nagle wszystko się obsysa i robi się wpierdol... Nie wystarczyło im, że rok temu z Jurkiem tak wyfarcili, w tym roku też gdzieś musieli? ;] Tak czy siak, szykuje nam się kolejny stały bywalec w teamie.
No, teraz mogę wreszcie pomędzić jak klasyczny cebulak. Wynik fatalny, fatalny, jak tak mogliście chłopaki... AK MOGLIŚCIE NIE DOSTAĆ ŻADNEJ ŻÓŁTEJ KARTKI! No, sto zdrowasiek i na kolanach do Częstochowy i jakoś Wam przebaczymy. J
Ok, sarkazm off. Było jak było, tak naprawdę mecz z Hiszpanią zaważył. Jest win z championami, jest po co jechać za rok. Byłoby nudno gdybyśmy cały czas wygrywali. Szkoda tylko tak naprawdę tej porażki z Hiszpanią, to pierwsza porażka repy od Herford 2017 (licząc po drodze ETC i pozostałe Herfordy). Dzięki Wam wszystkim za ciężką pracę i treningi w tym roku. Mimo wyniku, zabrakło naprawdę niewiele...
Chciałem pogratulować Handełkowi świetnej roboty przy relacji. Mam nadzieję, że w kolejnych latach będzie tak samo dobra, magicznie było widzieć te 50+ osób non-stop oglądających naszą repę. Najbliższe dni poświęcę pewnie na oglądanie VODów
Największe gratulacje na pewno należą się Jurkowi. Setka punktów pyknęła po raz drugi w 9tej edycji dla naszego teamu ;]. Staraj się bardziej, może kiedyś przebijesz mój wynik z Salamanki. Jak to powiedziałby klasyk - git gud.
W drugiej kolejności chciałem pogratulować Mateuszowi. Super wynik jak na pierwsze ETC. Czemu tylko znowu się przydarza nam ta sama sytuacja jak rok temu z Hiszpanią... Dobra sytuacja, szykuje się maska do przodu i nagle wszystko się obsysa i robi się wpierdol... Nie wystarczyło im, że rok temu z Jurkiem tak wyfarcili, w tym roku też gdzieś musieli? ;] Tak czy siak, szykuje nam się kolejny stały bywalec w teamie.
No, teraz mogę wreszcie pomędzić jak klasyczny cebulak. Wynik fatalny, fatalny, jak tak mogliście chłopaki... AK MOGLIŚCIE NIE DOSTAĆ ŻADNEJ ŻÓŁTEJ KARTKI! No, sto zdrowasiek i na kolanach do Częstochowy i jakoś Wam przebaczymy. J
Ok, sarkazm off. Było jak było, tak naprawdę mecz z Hiszpanią zaważył. Jest win z championami, jest po co jechać za rok. Byłoby nudno gdybyśmy cały czas wygrywali. Szkoda tylko tak naprawdę tej porażki z Hiszpanią, to pierwsza porażka repy od Herford 2017 (licząc po drodze ETC i pozostałe Herfordy). Dzięki Wam wszystkim za ciężką pracę i treningi w tym roku. Mimo wyniku, zabrakło naprawdę niewiele...
Wie ktoś co z tarczą?
Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.