Witam.
Rozpiska złożona totalnie for fun ...
Jako, że jestem psychopatą i Kislev jest IMO najwspanialszą armią to może zacznę ją zbierać kolekcjonersko, niedostępne modele będę oczywiście konwertował <i znowu zabawa będzie ;]>. Koszt będzie prze olbrzymi aczkolwiek nie musze kupować wszystkiego na raz . A jaki efekt końcowy .... . ...
No to tak :
Części Imperium <którą oczywiście na kislev przerobię>
Kapitan – fpa, sh, barding, konik, lanca, SoM
Czarus – 2xds
2x25 Mieczników – w każdym sztandar, muzyk i 5 FC i 6 Handgunerów
Wielkie Działo
Czołg – za niego będę wystawiał War Wagon ...
Rotmistrz – konik, ha, sh, barding, lanca
3x5 Ungoli
2x 5 Winged Lancers
5x Gryphon Legion – fcg, WB
Ilość Modeli : 109
Cena całkowita – 1900 pkt
Zastanawiam się nad zamianą jednych Ungoli na Pistolierów
I Jak ? .
Pozdrawiam.
Kislev
- Loremaster
- Oszukista
czołg/wal altat mi tu wogóle nie pasuje, jakoś tak nieklimatycznie, bo rozumiem że rozpiska ma być klimatyczna??
Witam.
Czoł to bedze War Wagon gdzieś czytałem, że Kislevici ich używają, ale nie ejstem sobie w stanie przypomnieć gdzie to było.
Tak, chodzi mi też o klimat .
Pozdrawiam.
Czoł to bedze War Wagon gdzieś czytałem, że Kislevici ich używają, ale nie ejstem sobie w stanie przypomnieć gdzie to było.
Tak, chodzi mi też o klimat .
Pozdrawiam.
,, ... I zesłał ich Pan by siali zamęt i zniszczenie ... "
- Loremaster
- Oszukista
możliwe ale głupio wygląda w tej armii lepiej by wyglądało jeszcze trochę piechoty jakieś free comapny jako tatarzy czy coś.
ale i tak wygląda bardzo ok ale moim zdaniem z jeden oddział free comapny by fajnie pasował mimo iż jest średio grywalny
ale i tak wygląda bardzo ok ale moim zdaniem z jeden oddział free comapny by fajnie pasował mimo iż jest średio grywalny
Witam.
Hmm, to nie byłby głupi pomysł, mógłbym wstawić też jakiś GS jako Gwardie Cara albo cuś.
Aczkolwiek Czołg czy też War Wagon umiejętnie przycina moje i tak duże wydatki na tę armię ...
Zobaczę jak to wytrzyma moja kieszeń
Pozdrawiam.
Hmm, to nie byłby głupi pomysł, mógłbym wstawić też jakiś GS jako Gwardie Cara albo cuś.
Aczkolwiek Czołg czy też War Wagon umiejętnie przycina moje i tak duże wydatki na tę armię ...
Zobaczę jak to wytrzyma moja kieszeń
Pozdrawiam.
,, ... I zesłał ich Pan by siali zamęt i zniszczenie ... "