[MASTER]Macki Wojny 2k19 "Syndykat Nosaczy" 21-22-09-2k19
Re: [MASTER]Macki Wojny 2k19 "Syndykat Nosaczy" 21-22-09-2k1
Tiatiabowh + esgaroth
zapisz pliz
zapisz pliz
Elo Mordziachy !
Przerywamy ciszę, jedziemy z promocją i propagandą.
Zrobiłem Up w 2 poście o listę zgłoszonych opłaconych itp
Jeżeli coś przeoczyłem to dajcie Cynk na PW
Mamy opłaconych już
31 miejsc na około 70 wychodzących w praktyce ( bo nie każdy chce się ulokować w 3, albo nie ma jak się polokować )
Oczywiście Ośmiornica będzie zwalniać swoje, bo mamy gdzie spać jkbc. Ale wiadomo, każdy by chciał poimprezować zamiast tłuc się taksówkami.
Także miejcie to na uwadze, bo jeżeli dostanę ( jak zwykle hehe ) wszystkie zgłoszenia na ostatni moment to może być zonk. A tak to możemy jakoś negocjować pokoje które mają porezerowane dla bookingów itp.
Za miesiąc już Turniej.
Zasuwamy pełną parą z przygotowaniami.
Przypominam , że wpłaty do końca sierpnia są bonifikowane personalizowanym organizerem.
No i tyle.
Pewnie niebawem przypomnimy się jakimś filmikiem.
Przerywamy ciszę, jedziemy z promocją i propagandą.
Zrobiłem Up w 2 poście o listę zgłoszonych opłaconych itp
Jeżeli coś przeoczyłem to dajcie Cynk na PW
Mamy opłaconych już
31 miejsc na około 70 wychodzących w praktyce ( bo nie każdy chce się ulokować w 3, albo nie ma jak się polokować )
Oczywiście Ośmiornica będzie zwalniać swoje, bo mamy gdzie spać jkbc. Ale wiadomo, każdy by chciał poimprezować zamiast tłuc się taksówkami.
Także miejcie to na uwadze, bo jeżeli dostanę ( jak zwykle hehe ) wszystkie zgłoszenia na ostatni moment to może być zonk. A tak to możemy jakoś negocjować pokoje które mają porezerowane dla bookingów itp.
Za miesiąc już Turniej.
Zasuwamy pełną parą z przygotowaniami.
Przypominam , że wpłaty do końca sierpnia są bonifikowane personalizowanym organizerem.
No i tyle.
Pewnie niebawem przypomnimy się jakimś filmikiem.
Z tego co wiem to Robson zrobił przelew za nas obydwu.
Pakiet się zgadza.
Tylko pytanie dlaczego mamy pokój 2 osobowy jak chcieliśmy 2x pojedynczy?
W liście która pisałeś jest zajęta tylko jedna jedynka, w hotelu jest ich 3
Pakiet się zgadza.
Tylko pytanie dlaczego mamy pokój 2 osobowy jak chcieliśmy 2x pojedynczy?
W liście która pisałeś jest zajęta tylko jedna jedynka, w hotelu jest ich 3
- swieta_barbara
- habydysz
Ja z Dębkiem wpadam.
Edit. Dwójka z soboty na niedzielę.
Ostatnio zmieniony 20 sie 2019, o 17:25 przez swieta_barbara, łącznie zmieniany 1 raz.
- swieta_barbara
- habydysz
Hoops pisze:Myślę że będzie nie jedna, ale fakt że się regularnie wypróżniacie cieszy.swieta_barbara pisze:Ja z Dębkiem wpadam.
edit. Napad, całościowa wejściówka za 2 osoby z 1szym pakietem + wjazd na tur to chwilowo 450, tak?
Bobson i Rafix. Poprosimy pakiet 2.dziena. Sos przeleje dzisiaj
- Dancaarkiiel
- Falubaz
A to nie powinno być na odwrót, tzn kawa lepsza od piechty?16. Dlaczego piechota jest lepsza od kawalerii
- swieta_barbara
- habydysz
Pewnie byłoby zbyt łatwe.Dancaarkiiel pisze:A to nie powinno być na odwrót, tzn kawa lepsza od piechty?16. Dlaczego piechota jest lepsza od kawalerii
Zgadza się.swieta_barbara pisze:Pewnie byłoby zbyt łatwe.Dancaarkiiel pisze:A to nie powinno być na odwrót, tzn kawa lepsza od piechty?16. Dlaczego piechota jest lepsza od kawalerii
Dotychczasowe odpowiedzi są mega zabawne, padają grube kocury. Wręcz takie grubasy że ja "nie mogę" Jak już uzbieram wystarczającą ilość, to opublikuje te odpowiedzi które się nie zakwalifikowały ze względu na swoją "niepowtarzalność"!. Albo będę wymieniał jako ciekawostki na Mackach . A mowie Wam w pracy ostro ryłem z współpracownikami, kilka godzin zajebistych odpowiedzi.
Aha, tak dla sprostowania. Niektórzy zbyt poważnie podchodzą do tych pytań i za dużo myślą.
Jeżeli ktoś poczuł się urażony pytaniem (tak, zdażyło się):
Ulubiona pozycja Battlowca - to podpowiadam i zarazem muszę spalić to pytanie aby dać przykład, że w topie odpowiedzi było siedzenie, stanie i podpieranie się o blat. Bo nie liczy sie to co myślisz Ty, tylko co myśli większość. I dalej, jeżeli przypomnicie sobie zasady familiady, to jeżeli dobrze odpowiecie na pytanie w fazie "kto szybszy" to pytanie przechodzi dalej i zaczyna się myślówa, więc nie ma pytań złych.
Jeżeli dodam, że będziemy po kilku godzinach grania, z kilkoma %%% pod presją czasu, publiczności i przeciwnika to uwierzcie, ze będziemy zrywać boki z niektórych odpowiedzi. Gwarancją będą też ohy i ahy po iście wymyślnej odpowiedzi
Aha i jeżeli macie kilka skojarzeń , to piszcie te kilka, od przybytku głowa nie boli.
- swieta_barbara
- habydysz
Napad, całościowa wejściówka za 2 osoby z 1szym pakietem + wjazd na tur to chwilowo 450, tak?