[MASTER]Macki Wojny 2k19 "Syndykat Nosaczy" 21-22-09-2k19
Re: [MASTER]Macki Wojny 2k19 "Syndykat Nosaczy" 21-22-09-2k1
+1
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Wspierasz tak samo jak większość środowiska? Czyli masz od 15 lat skrakowaną wersję AB na komputerze?RIPlay pisze: Płacz gdzie indziej...
Szkoda mi życia na tę chujową apkę. A AB mają wszyscy (lub prawie wszyscy) w środowisku.
Dodatkowo wolę docenić pracę DeBeliala poprzez używanie narzędzia, które współtworzy zamiast supportować jakieś gówno, w którym podobnie jak Glonojad miałem bug na pierwszym dodawanym unicie.
I jeszcze chciałbyś może na mnie wymusić zakup komputera, abym mógł grać w figurki?
Chciałbym na Tobie wymusić brak jojczenia i dyskutowania z organizatorem, który ma prawo do zmiany decyzji.
Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.
Organizatorem jest Napadzior a Hoops jest organizatorem-in-charge. W pierwszym poście jak byk stoi o 9thbuilderze.RIPlay pisze:Chciałbym na Tobie wymusić brak jojczenia i dyskutowania z organizatorem, który ma prawo do zmiany decyzji.
I nie jojcze w przeciwieństwie do ciebie, bo dla mnie 9thbuilder też jest gwoździem w dupie. Po prostu jak mężczyzna będę się z nim pieprzył do skutku, a nie prosił organizatora o odstępstwa...
Ale po co wszyscy mają się z tym gównem katować (jak na mężczyzn przystało!) jak można po prostu zwrócić się do organizatora i oszczędzić sobie tego?
Oby Wam wyszło piękne dziecko...
Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.
Ciara pisze:Ale po co wszyscy mają się z tym gównem katować (jak na mężczyzn przystało!) jak można po prostu zwrócić się do organizatora i oszczędzić sobie tego?
To chyba pokłosie DMP, gdzie wszyscy płakali, że format ETC chujowo sie formatuje z palca niezaleźnie od apki. Więc jako mniejsze zło wybrano 9thbuilder który robi to 'w zasadzie w formacie ETC'.
9th builder wydaje się takim głównem że mogli go używać jako propsa w jurajskim parku...
Wszedłem tam raz i spróbowałem zrobić zgodnie z zaleceniami organizatora, w tym się rozpy robić nie da, już wolę ołówkiem na kartce i z klakulatorem oraz bokiem przed sobą. Mniejsza szansa że się pomylę...
Wszedłem tam raz i spróbowałem zrobić zgodnie z zaleceniami organizatora, w tym się rozpy robić nie da, już wolę ołówkiem na kartce i z klakulatorem oraz bokiem przed sobą. Mniejsza szansa że się pomylę...
Tylko Windows i tylko AB
Napad sobie dla jajców napisał, że 9th builder żeby się pośmiać.
Napad sobie dla jajców napisał, że 9th builder żeby się pośmiać.
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
Ja w ludki grałem zanim Napadzior wiedział o ich istnieniu i grzebal w nosie na berlinka w tym czasie rozkminiając na jaki ogródek działkowy z funflami teraz zrobić najazd. Więc taki Napadzior to mi może wiecie...WarX pisze:Organizatorem jest Napadzior a Hoops jest organizatorem-in-charge.
A jak chcecie kręcić gównoburze to się postarajcie chociaż. Bo żal.
Odpalcie sobie temat kiedy robiliśmy dmp w łodzi. Już tam to jojczenie na kiepskie stoły i światło było lepsze. Teraz to mi się czytać nie chce tego co piszecie.
Nie rozumiesz istoty tej gry, to chociaż nie namawiaj do jej psucia.Czemu nie gracie w Oldhammera, skoro tacy przywiązani jesteście do technologicznego średniowiecza?
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Ryjki, nie ma co się spinać tak mocno o to czy rozpiska w pełnym formacie PDF wyjdzie z 9th buildiera czy z AB, obydwa formaty są niemal identyczne. Pisząc regulamin półtora miesiąca temu liczyłem na przetrawienie 9th buildiera, ze względu na prostote dostępu ( jest na stronie internetowej ). Głównie chodzi mi o informacje zawarte w rozpisce a dokładniej chcę aby było w niej opisane wszystko czym gramy ze względu na graczy którzy nie uczestniczą na co dzień w intensywnym życiu battlowca, a często wyciągają swojego przyjaciela i pacyny z szafy by pograć raz do roku. Top jest topem i dlatego jest topem, bo sobie jakoś radzi w takich warunkach a spora część osób przyjeżdża na Macki , bo to coś więcej niż Master
Haracze, Twarzowe i ubezpieczenie od NW wpływają regularnie. Chłopaki jestem na wyjeździe do 2 września. Ogarniam finanse 4 rok , przerzuciłem dziesiątki tysięcy od setek osób i wszystko zamykało się co do złotówki. Także spokojnie wpłacajcie bo Tajki mi się awanturują, że od dwóch dni im nie płace.
Podsumowując, sypta piniondze i wysyłajcie rozpiski w formacie pdf z pełnym opisem a wszystko z czasem jakoś się ułoży. AB i Buildier Wam w tym pomogą.
Słowo Harcerza
Haracze, Twarzowe i ubezpieczenie od NW wpływają regularnie. Chłopaki jestem na wyjeździe do 2 września. Ogarniam finanse 4 rok , przerzuciłem dziesiątki tysięcy od setek osób i wszystko zamykało się co do złotówki. Także spokojnie wpłacajcie bo Tajki mi się awanturują, że od dwóch dni im nie płace.
Podsumowując, sypta piniondze i wysyłajcie rozpiski w formacie pdf z pełnym opisem a wszystko z czasem jakoś się ułoży. AB i Buildier Wam w tym pomogą.
Słowo Harcerza