PrzypadekStan pisze:To ja nadal szukam pary bo pewnie nikt nie znalazł mojego postu w tym bagnie o builderze.
[MASTER]Macki Wojny 2k19 "Syndykat Nosaczy" 21-22-09-2k19
Re: [MASTER]Macki Wojny 2k19 "Syndykat Nosaczy" 21-22-09-2k1
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Przygarniał kocioł garnkowi:)Laik pisze:jak wrzucisz wyniki z masteraStan pisze:To ja nadal szukam pary bo pewnie nikt nie znalazł mojego postu w tym bagnie o builderze.
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
true, mój był 4 miesiące później, koło 30 obcokrajowców nie miało ID, pozostałych już znalazłem...lwieserce85 pisze:Przygarniał kocioł garnkowi:)Laik pisze:jak wrzucisz wyniki z masteraStan pisze:To ja nadal szukam pary bo pewnie nikt nie znalazł mojego postu w tym bagnie o builderze.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
ta gra nie wymaga technologii, apek i laserów...Rozwiniesz, czy to jakiś insider joke?
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Ach ligowy cisnieniowcu , dzięki za przypomnienie, wysłane.Glonojad pisze:A MDK już poszło? :pLaik pisze:jak wrzucisz wyniki z masteraStan pisze:To ja nadal szukam pary bo pewnie nikt nie znalazł mojego postu w tym bagnie o builderze.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Są technologiczne rzeczy które się przydają.Robson pisze:ta gra nie wymaga technologii, apek i laserów...Rozwiniesz, czy to jakiś insider joke?
Są takie co są zupełnie nie potrzebne.
I są takie które całkowicie niszczą tą grę.
nie znam żadnej apki i zwisa mi to jak wyglądają,@Robson i uważasz, że Army Builder 2019 roku z wyglądem ala Windows Milenium i koszmarnym eksportem do HTML bije na głowe wszystkie inne apki tego typu?
brak możliwości grania turnieju bez iphona i wifi, to nie jest moja wymarzona droga dla wfb.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
A skad ten pomysl? Kto cos takiego sugerowal?Robson pisze:nie znam żadnej apki i zwisa mi to jak wyglądają,@Robson i uważasz, że Army Builder 2019 roku z wyglądem ala Windows Milenium i koszmarnym eksportem do HTML bije na głowe wszystkie inne apki tego typu?
brak możliwości grania turnieju bez iphona i wifi, to nie jest moja wymarzona droga dla wfb.
Wysłałem Szekle do waszego skarbca.
@Drutek - czelyndż na pierwszą rundę? I gramy browar szarża
Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.