[Gliwice - Kozłów ] "Ostatni wakacyjny grill" 31.08.19 4500
Re: [Gliwice - Kozłów ] "Ostatni wakacyjny grill" 31.08.19
poszedł hajs + rozpiska. będę z Młodą
Początek nowej Ery
Hej załogo !
Uzupełniłem listę, na ten moment bez odzewu:
27. Bober WDG
28. Fluffy
29. Janek BH
30. Klocek OK
na rozpiski czekam jeszcze od:
8. Dravenlord UD P
15. Bestia BH P
16. Syraf VC P
17. Mamut DE/VC P,
25. Durin P,
Jeśli coś się nie zgadza to proszę o info !!!
Uzupełniłem listę, na ten moment bez odzewu:
27. Bober WDG
28. Fluffy
29. Janek BH
30. Klocek OK
na rozpiski czekam jeszcze od:
8. Dravenlord UD P
15. Bestia BH P
16. Syraf VC P
17. Mamut DE/VC P,
25. Durin P,
Jeśli coś się nie zgadza to proszę o info !!!
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
Moja też poszła, sorry że tak późno, czekałem czy mi dojdą modele, jak się okazało że nie dojdą to musiałem wymyślić jakąś sensowną rozpe z tych armii które mam :/
Keep Calm
and
Przestań Mamucić
"Making people happy is something to be proud of, especially if you can do it by accident"
~!
177013
"You make my heart pussy go poggers!"
~Anon to PM
"Mamut Ty weź się rozpędź a ściana sama Cię znajdzie"
~Biggos
and
Przestań Mamucić
"Making people happy is something to be proud of, especially if you can do it by accident"
~!
177013
~Anon to PM
~Biggos
Kilka słów ogłoszeń parafialnych:
Puchar za I miejsce zmieniam na drobny upominek rzeczowy.
Tak jak pisałem wcześniej, prezent - mały gadżet dla każdego kto przyjedzie na turniej.
Będzie nas prawdopodobnie 25 więc śmiało zapraszam tych niezdecydowanych na przyjazd - są miejsca ! ( SS-mani to głównie info dla Was)
Głównym sędzią jestem Ja, jednak w kwestii zasad WarX
Gramy scenariusze losowe.
Gramy wystawienia przypisane do Mapek !!!
Polecam zabrać ze sobą drobne (gotówkę) na zakupy.
Cezar -dzięki za miłe słowo oby ten turniej też się udał.
Czy ktoś jest innej wiary/chory i nie je mięsa ? Proszę o indywidualny kontakt!
Arrander - są ciastka
Całość zebranych funduszy z kwesty będzie przeznaczona na zakup terenów 2D !
Rozpiski wydrukowane !
Widzimy się w sobotę, ja będę na miejscu od 9, jak wszyscy się zbierzemy wcześniej to będzie więcej czasu na granie.
pozdro
Puchar za I miejsce zmieniam na drobny upominek rzeczowy.
Tak jak pisałem wcześniej, prezent - mały gadżet dla każdego kto przyjedzie na turniej.
Będzie nas prawdopodobnie 25 więc śmiało zapraszam tych niezdecydowanych na przyjazd - są miejsca ! ( SS-mani to głównie info dla Was)
Głównym sędzią jestem Ja, jednak w kwestii zasad WarX
Gramy scenariusze losowe.
Gramy wystawienia przypisane do Mapek !!!
Polecam zabrać ze sobą drobne (gotówkę) na zakupy.
Cezar -dzięki za miłe słowo oby ten turniej też się udał.
Czy ktoś jest innej wiary/chory i nie je mięsa ? Proszę o indywidualny kontakt!
Arrander - są ciastka
Całość zebranych funduszy z kwesty będzie przeznaczona na zakup terenów 2D !
Rozpiski wydrukowane !
Widzimy się w sobotę, ja będę na miejscu od 9, jak wszyscy się zbierzemy wcześniej to będzie więcej czasu na granie.
pozdro
Ostatnio zmieniony 30 sie 2019, o 13:12 przez PAWLAK, łącznie zmieniany 1 raz.
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
Dziękuje Wam wszystkim za przybycie i za super turniej. Frekwencja dopisała. Mam nadzieję, że poza kilkoma niedociągnięciami wyszło dobrze? Niestety nie dałem rady podać jedzenie do stołów a Kerszur trochę zawalił sprawę, następnym razem przy ilości graczy ponad 20 muszę zrezygnować z grania bo inaczej tego nie da się ogarnąć (albo mieć osobną osobę do grillowania, tym razem żona musiała popracować i niebyła wstanie mi w tym pomóc). Podziwiam Laika, który gra i robi turniej na 300 osób. Było też za mało ciastek już wiem, że ich liczba musi być potrojona.
Jeszcze raz dzięki za pojawienie się. Ekipa z Wrocławia, Krakowa, Bielska, klubowiczom i całej reszcie, dopisaliście dlatego było tak różnorodnie.
Dziękuję ekipie z Wrocławia za pomoc w ogarnięciu sali, niestety wszystko musiałem przygotować i posprzątać sam, bez waszej pomocy było by mi naprawdę trudno. Teraz to ja muszę zorganizować ekipę i przyjechać do Was, kto wie może w tym roku.
Dzięki WarX za pożyczenie terenów 2D.
Szymu dziękuję za murki, ciągle nam ich brakuje.
Kleryk super, że zabrałeś dodatkowego grilla !
Durinowi za powrót do grania, musimy ustawić się na jakąś bitewkę ziom !
Gratuluję Andrzejowi potwierdził, że jest czempionem tej gry 57 pkt z gier to prawie 60, był wczoraj nie do zatrzymania, rozgramiając czołowych graczy Arrandera, BigBossa i Podwysa.
Przeciwnikom dziękuję za bitwy Jarkowi, MarkowiB i Cezarowi.
Trochę słaby mój wynik, ale zabrakło czasu głównie w ostatniej bitwie co mogło dać mi dużo więcej pkt.
Po raz kolejny turniej był przyjazny dla dzieci. Namiot medyka z Herosów to dopiero początek rozbudowy kącika dla dzieci. Olek wielkie dzięki za przyprowadzenie na turniej Julki – profesjonalnej animatorki dla dzieci, bardzo nam to pomogło.
Znaczniki ruchu to dopiero początek, chcę wprowadzić nową tradycję i co turniej dawać jakiś gadżet do kompletu ( miarki, znaczniki, LoS’y itp.)
Andrzej puchar wróci, tylko najpierw kupimy trochę terenów 2D.
Na następny turniej opanuje TK, przyśpieszy to nam parowanie i zyskamy trochę czasu. Zarówno planuję zaczynać grani już o 9.00.
Mam nadzieję, że grało wam się dobrze i jeszcze u nas zagościcie, jeszcze raz dziękuje !!!
Pozdrawiam Pawlak.
Wyniki:
1. Andrzej DL 57 + 6= 63 pkt.
2. Skwara VS 46 + 6 = 52 pkt.
3. Eltarion DE 48 + 0 = 48 pkt.
4. Arrander DL 39 + 6 = 45 pkt.
5. Big Boss M SA 38 + 6 = 44 pkt. (+ 2000 małych)
6. JarekK OK 38 + 6 = 44 pkt. (+900 małych)
7. Nebiros OK 36 + 6 = 42 pkt.
8. Cezar VC 35 + 6 = 41 pkt.
9. Mamut DE 34 + 6 = 40 pkt. ( + 850 małych)
10. Podwys UD 34 + 6 = 40 pkt. (+400 małych)
11. Pawlak EoS 32 + 6 = 38 pkt.
12. Szymu OnG 30 + 6 = 36 pkt.
13. Wind Sower KoE 30 + 6 = 36 pkt.
14. MarekB DL 29 + 6 = 35 pkt.
15. Olek88 DH 28 + 6 = 34 pkt.
16. Tirit DL 28 + 6 = 34 pkt.
17. Bestia VC 27 + 6 = 33 pkt.
18. Durin WDG 23 + 6 = 29 pkt.
19. Świerszczu DL 23 + 6 = 29 pkt.
20. Stone KoE 23 + 6 = 29 pkt.
21. WarX DH 18 + 6 =24 pkt.
22. Kleryk DH 17 + 6 = 23 pkt.
23. Syraf VC 12 + 6 = 18 pkt.
24. Zielony Skaven 1 + 6 =7 pkt.
Gratulacje !!!
Jeszcze raz dzięki za pojawienie się. Ekipa z Wrocławia, Krakowa, Bielska, klubowiczom i całej reszcie, dopisaliście dlatego było tak różnorodnie.
Dziękuję ekipie z Wrocławia za pomoc w ogarnięciu sali, niestety wszystko musiałem przygotować i posprzątać sam, bez waszej pomocy było by mi naprawdę trudno. Teraz to ja muszę zorganizować ekipę i przyjechać do Was, kto wie może w tym roku.
Dzięki WarX za pożyczenie terenów 2D.
Szymu dziękuję za murki, ciągle nam ich brakuje.
Kleryk super, że zabrałeś dodatkowego grilla !
Durinowi za powrót do grania, musimy ustawić się na jakąś bitewkę ziom !
Gratuluję Andrzejowi potwierdził, że jest czempionem tej gry 57 pkt z gier to prawie 60, był wczoraj nie do zatrzymania, rozgramiając czołowych graczy Arrandera, BigBossa i Podwysa.
Przeciwnikom dziękuję za bitwy Jarkowi, MarkowiB i Cezarowi.
Trochę słaby mój wynik, ale zabrakło czasu głównie w ostatniej bitwie co mogło dać mi dużo więcej pkt.
Po raz kolejny turniej był przyjazny dla dzieci. Namiot medyka z Herosów to dopiero początek rozbudowy kącika dla dzieci. Olek wielkie dzięki za przyprowadzenie na turniej Julki – profesjonalnej animatorki dla dzieci, bardzo nam to pomogło.
Znaczniki ruchu to dopiero początek, chcę wprowadzić nową tradycję i co turniej dawać jakiś gadżet do kompletu ( miarki, znaczniki, LoS’y itp.)
Andrzej puchar wróci, tylko najpierw kupimy trochę terenów 2D.
Na następny turniej opanuje TK, przyśpieszy to nam parowanie i zyskamy trochę czasu. Zarówno planuję zaczynać grani już o 9.00.
Mam nadzieję, że grało wam się dobrze i jeszcze u nas zagościcie, jeszcze raz dziękuje !!!
Pozdrawiam Pawlak.
Wyniki:
1. Andrzej DL 57 + 6= 63 pkt.
2. Skwara VS 46 + 6 = 52 pkt.
3. Eltarion DE 48 + 0 = 48 pkt.
4. Arrander DL 39 + 6 = 45 pkt.
5. Big Boss M SA 38 + 6 = 44 pkt. (+ 2000 małych)
6. JarekK OK 38 + 6 = 44 pkt. (+900 małych)
7. Nebiros OK 36 + 6 = 42 pkt.
8. Cezar VC 35 + 6 = 41 pkt.
9. Mamut DE 34 + 6 = 40 pkt. ( + 850 małych)
10. Podwys UD 34 + 6 = 40 pkt. (+400 małych)
11. Pawlak EoS 32 + 6 = 38 pkt.
12. Szymu OnG 30 + 6 = 36 pkt.
13. Wind Sower KoE 30 + 6 = 36 pkt.
14. MarekB DL 29 + 6 = 35 pkt.
15. Olek88 DH 28 + 6 = 34 pkt.
16. Tirit DL 28 + 6 = 34 pkt.
17. Bestia VC 27 + 6 = 33 pkt.
18. Durin WDG 23 + 6 = 29 pkt.
19. Świerszczu DL 23 + 6 = 29 pkt.
20. Stone KoE 23 + 6 = 29 pkt.
21. WarX DH 18 + 6 =24 pkt.
22. Kleryk DH 17 + 6 = 23 pkt.
23. Syraf VC 12 + 6 = 18 pkt.
24. Zielony Skaven 1 + 6 =7 pkt.
Gratulacje !!!
Ostatnio zmieniony 2 wrz 2019, o 17:00 przez PAWLAK, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzieki Pawlak!
Wynik zenujacy ale w sumie to 2 bitwy zagralem calkiem niezle jak na dluga przerwe i tylko raz jak berlo... no i fakt ze Fiendy maja teraz muzyka i sztandar mnie wciaz szokuje...
Na pewno chce wiecej pograc a Platan budzi takie wspomnienia ze lezka w oku;))
Wynik zenujacy ale w sumie to 2 bitwy zagralem calkiem niezle jak na dluga przerwe i tylko raz jak berlo... no i fakt ze Fiendy maja teraz muzyka i sztandar mnie wciaz szokuje...
Na pewno chce wiecej pograc a Platan budzi takie wspomnienia ze lezka w oku;))
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Swietny turniej!
Graty dla Andrzeja, pokazal swietna forme.
Znaczniki i inne przybory do gry to bardzo fajny pomysl. W dodatku sa niezle wykonane.
Jeszcze raz dzieki za zorganizowanie turnieju, moim przeciwnikom za bitwy i zapraszamy Was do Krakowa!
Graty dla Andrzeja, pokazal swietna forme.
Znaczniki i inne przybory do gry to bardzo fajny pomysl. W dodatku sa niezle wykonane.
Jeszcze raz dzieki za zorganizowanie turnieju, moim przeciwnikom za bitwy i zapraszamy Was do Krakowa!
- Big Boss M.
- Falubaz
Świetnie się bawiłem, znakomita robota Pawlak!
Gratulacje dla Andrzeja który kolejny raz wygrywa 3 bitwy, nie pozostawiając złudzeń. Muszę przyznać że od czasu Szczyrku Andrzej znacznie poprawił swoją kulturę gry ( graliśmy 3 razy i za każdym razem nie było się do czego przyczepić) i do tego jest w mega formie;) Czuje że Andrzej może być nową krwią w Repie o którą postulują niektórzy
Dziękuję za grę Andrzejowi, Zielonemu i Klerykowi.
Do zobaczenia na Mackach:D
Gratulacje dla Andrzeja który kolejny raz wygrywa 3 bitwy, nie pozostawiając złudzeń. Muszę przyznać że od czasu Szczyrku Andrzej znacznie poprawił swoją kulturę gry ( graliśmy 3 razy i za każdym razem nie było się do czego przyczepić) i do tego jest w mega formie;) Czuje że Andrzej może być nową krwią w Repie o którą postulują niektórzy
Dziękuję za grę Andrzejowi, Zielonemu i Klerykowi.
Do zobaczenia na Mackach:D
Andrzej powinien wejść do niej automatyczne!Big Boss M. pisze: Czuje że Andrzej może być nową krwią w Repie o którą postulują niektórzy
- wind_sower
- Masakrator
Dziękuję wszystkim za grę i miłe spędzenie soboty, niestety przegrałem z mistrzem polski. Trzeba więcej trenować.
Fajnie było zobaczyć mordeczki z Wrocka, Bielska i Kraka.
Największe podziękowania dla Pawlaka. Najlepszy lokal na jakim byłem. Full pro. Piona!
Fajnie było zobaczyć mordeczki z Wrocka, Bielska i Kraka.
Największe podziękowania dla Pawlaka. Najlepszy lokal na jakim byłem. Full pro. Piona!
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
Hajs który miał być na przedpłate zapłacił pawlakowi za wcześniejszy dostęp do rozpisek, szczwany lis jedenSolo pisze:Gratulacje świetny wyszedł wam lokal, graty dla Andrzeja wysokie noty za styl, super że Skwara kolejny raz powraca i pokazuje że da się ugrać świat skavenami no i wielkie brawa dla Elthariona który w surowym stylu bez przedpłaty bez rozpiski wbija się w czub tabeli.
Keep Calm
and
Przestań Mamucić
~!
177013
~Anon to PM
~Biggos
and
Przestań Mamucić
~!
177013
~Anon to PM
~Biggos
Poszukiwana czarno srebrna miarka z kalkulatorem oraz żółtymi karteczkami i ołówkiem? Może ktoś przypadkiem spakował?