![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Nie psujcie sobie atmosfery przed kolejną selekcją.
Moderator: swieta_barbara
Furion pisze:ETC 2019 to był duży sukces PR-owy, ale niewielki sukces przy stołach.
Szaitis lobbuje czy troluje swoich chłopaków?Szaitis pisze:Furion i Shino to jakas kontynuacja tego co bylo.
Bo Solo był w składzieZaskakuje mnie małe, póki co, poparcie dla kandydatury Furiona i Shino którzy wybrali w 2017 skład który wygrał ETC z rekordowymi 42 punktami przewagi.
Konkretne pytanie do pozostałych kandydatów - jak wyglądałaby ich 8 w obecnym roku i dlaczego akurat te osoby ?
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Pierwszy sensowny post w tym temacieNapadzior pisze:Dobra, teraz cisza.
To Napad !
Kilka dni mnie nie było, a tutaj takie rzeczy.
W tym temacie przeczytałem tylko trzy sensowne posty. Teraz czytacie czwarty.
Napad zgłasza swoją kandydaturę na Managiera kadry Rzeczpospolitej Polskiej.
Moje obietnice :
Pozyskiwanie środków
Pozyskiwanie finansów
Pozyskiwanie sponsorów
A to wszystko na potrzeby Kadry na ETC 2020
Tylko tyle i aż tyle.
Oglądając relację z tegorocznego ETC zdałem sobie sprawę, że chciałbym być częścią naszej Kadry - wesprzeć ten Twór. Z uwagi, że gramy w figurki a nie pijemy alkoholu na mistrzostwach moje talenty nie będą mogły stanowić taranującego atutu. Dlatego oferuje moje pozostałe atuty i predyspozycje by stanowić o sile zaplecza Kadry.
Generalnie, chciałbym wykorzystać siłę marketingową Kadry do pozyskania środków które obrócę we wsparcie chłopaków.
Nie wszyscy bohaterowie noszą peleryny, a o tych którzy poświęcają tak cenny czas z własnego życia którego mają tak mało, świat powinien usłyszeć. Jeden gra w piłkę nożną, drugi bez ręki zdobywa szczyty grając w ping ponga i w tym wszystkim przyszła pora by pokazać światu naszą ósemkę z Orłem Białym na piersi. I pacynami w walizce. Wszak są rzeczy których kupić się nie da ...
Mam / Mamy rok, w tym czasie będę poświęcał 2-3 godziny tygodniowo na sprawy Kadrowe. Będę chciał relacjonować poczynania kadry, formowanie się ósemki która pojedzie po złoto. Poszukam sponsorów w kręgach spoza figurek ( sprzęt elektroniczny do realizacji transmisji, ubrania, materiały reklamowe, spółki skarbu państwa). Chcę stanowić wsparcie, tak aby Ci co mają grać grali, Ci co mają selekcjonować selekcjonowali. Co ugram to nasze, nie ma co tracić potencjału. Nie oczekuję niczego a chcę poświęcić kawałek siebie.
Będę "apolityczny" heheSerio Serio
Tak więc, niezależnie od wyniku głosowania na selekcjonerów zgłaszam chęć do działania.
Bez lipy, zróbmy to. Stać Nas !
2020 - Tylko Złoto ! Najczystszej jakości, bez skazy, niedoścignioną inspiracją dla innych !
super inicjatywa!Napadzior pisze:Dobra, teraz cisza.
To Napad !
Kilka dni mnie nie było, a tutaj takie rzeczy.
W tym temacie przeczytałem tylko trzy sensowne posty. Teraz czytacie czwarty.
Napad zgłasza swoją kandydaturę na Managiera kadry Rzeczpospolitej Polskiej.
Moje obietnice :
Pozyskiwanie środków
Pozyskiwanie finansów
Pozyskiwanie sponsorów
A to wszystko na potrzeby Kadry na ETC 2020
Tylko tyle i aż tyle.
Oglądając relację z tegorocznego ETC zdałem sobie sprawę, że chciałbym być częścią naszej Kadry - wesprzeć ten Twór. Z uwagi, że gramy w figurki a nie pijemy alkoholu na mistrzostwach moje talenty nie będą mogły stanowić taranującego atutu. Dlatego oferuje moje pozostałe atuty i predyspozycje by stanowić o sile zaplecza Kadry.
Generalnie, chciałbym wykorzystać siłę marketingową Kadry do pozyskania środków które obrócę we wsparcie chłopaków.
Nie wszyscy bohaterowie noszą peleryny, a o tych którzy poświęcają tak cenny czas z własnego życia którego mają tak mało, świat powinien usłyszeć. Jeden gra w piłkę nożną, drugi bez ręki zdobywa szczyty grając w ping ponga i w tym wszystkim przyszła pora by pokazać światu naszą ósemkę z Orłem Białym na piersi. I pacynami w walizce. Wszak są rzeczy których kupić się nie da ...
Mam / Mamy rok, w tym czasie będę poświęcał 2-3 godziny tygodniowo na sprawy Kadrowe. Będę chciał relacjonować poczynania kadry, formowanie się ósemki która pojedzie po złoto. Poszukam sponsorów w kręgach spoza figurek ( sprzęt elektroniczny do realizacji transmisji, ubrania, materiały reklamowe, spółki skarbu państwa). Chcę stanowić wsparcie, tak aby Ci co mają grać grali, Ci co mają selekcjonować selekcjonowali. Co ugram to nasze, nie ma co tracić potencjału. Nie oczekuję niczego a chcę poświęcić kawałek siebie.
Będę "apolityczny" heheSerio Serio
Tak więc, niezależnie od wyniku głosowania na selekcjonerów zgłaszam chęć do działania.
Bez lipy, zróbmy to. Stać Nas !
2020 - Tylko Złoto ! Najczystszej jakości, bez skazy, niedoścignioną inspiracją dla innych !