ETC 2020
Moderator: swieta_barbara
Re: ETC 2020
ok czyli jesli 11 glosow z 16 juz jest oddanych z czego 9 na bramke nr 3 to nawet jesli pozostale 5 (z czego watpie ze w 100%) zaglosuje na nr 1 to i tak wygra nr 3 czyli mozna juz zakonczyc glosowanie, w takim razie trenerze elekci reprezentacji Slivek i Lohost poza mrorzeniem szampana moga zaczac wyglaszac mowe inaugarycjna
Albo Albo masz mój miecz!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Dziękuję za wszystkie głosy oddane na mnie i na Shina.
Gratulacje dla nowych selekcjonerów.
Dużo ciężkiej pracy przed Wami i przed całym środowiskiem jeżeli Polska ma dowieźć złoto.
Powodzenia!
I słowem zakończenia:
https://youtu.be/6aYoyiQpzfU
Ja na ETC jadę z Polską tylko po złoto.
Jeżeli ten sezon nie pobłogosławi mnie 9-cioma Towarzyszami Broni, to pojadę dla beki z jakimś drugoligowcem.
Gratulacje dla nowych selekcjonerów.
Dużo ciężkiej pracy przed Wami i przed całym środowiskiem jeżeli Polska ma dowieźć złoto.
Powodzenia!
I słowem zakończenia:
https://youtu.be/6aYoyiQpzfU
Ja na ETC jadę z Polską tylko po złoto.
Jeżeli ten sezon nie pobłogosławi mnie 9-cioma Towarzyszami Broni, to pojadę dla beki z jakimś drugoligowcem.
- swieta_barbara
- habydysz
Brawo Robert, jesteś na pudle!
Link dla młodych?Dębek pisze:swieta_barbara pisze:Brawo Robert, jesteś na pudle!
W mojej ocenie to był i pozostaje nadal najlepszy post w historii tego forum. Chodzi oczywiście o pierwowzór, czyli słynne "Brawo Zbyszku..." autorstwa Robsona.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
wtedy to były flejmy, dzisiaj to śmiechu warte drobne słowne potyczki
Bo co ktos komus powie to dupe trujecie, hur dur flame, hur dur emrytorycznie, hur dur kadra poswiecenie trzeba szanowac w ciemno. Jeszcze 4 lata temu czy 5 flejm o 10tke rince'a byl hitem.
Ale trzeba oddac honor, ze tamte flejmy ukladu nie obaliły, a tu prosze, kolejny gif do kolekcji:
Ale trzeba oddac honor, ze tamte flejmy ukladu nie obaliły, a tu prosze, kolejny gif do kolekcji:
Ostatnio zmieniony 7 wrz 2019, o 16:04 przez QQrydza, łącznie zmieniany 1 raz.
Made my dayswieta_barbara pisze:Brawo Robert, jesteś na pudle!
Łezka się w oku kręci
Gratulacje zwycięzcom, jakbyś chcieli i uważali za wartosciowe to mogę się podzielić doświadczeniem związanym z wybieraniem teamu etc.
Ostatnio zmieniony 7 wrz 2019, o 16:12 przez Crusader, łącznie zmieniany 1 raz.
Laik pisze:Cieszysz się jakby Mur Berliński
W imieniu swoim i Pawła: Dzięki za zaufanie do osób które na nas zagłosowały. Juz teraz jestescie czescia tego projektu Do osób których do tej pory nie przekonaliśmy- liczymy że to się uda w toku działań.
Jak pisałem- rewolucjonistami nie jesteśmy stąd bardzo liczymy na ścisłą współpracę tak z innymi kandydatami jak przeszłymi selekcjonerami (super, że już teraz słyszę deklaracje!). Nie mniej trochę planujemy zmienić w procesie. Mamy nadzieję dokumentować pomysły też te niezrealizowane ku potomności. Widzimy też bardzo dużo możliwości na współpracę z osobami nawet absolutnie bez doświadczenia związanego z etc. Zwyczajnie sami bez pomocy nie zrobimy tego wszystkiego tak dobrze jak może to zrobić wspólny wysiłek środowiska.
Wszystkie zmiany bywają bolesne dlatego stawiamy na otwartość by móc każdy krok wyjaśnić i dać szansę konstruktywnej krytyce.
Postaramy się nie zawieść oczekiwań dać z siebie ile się da itd. Wynik na etc będzie zależał od wielu czynników i tego nie możemy obiecać co raczej naturalne
Na dniach pierwszy raport z bieżących poczynań.
Jak pisałem- rewolucjonistami nie jesteśmy stąd bardzo liczymy na ścisłą współpracę tak z innymi kandydatami jak przeszłymi selekcjonerami (super, że już teraz słyszę deklaracje!). Nie mniej trochę planujemy zmienić w procesie. Mamy nadzieję dokumentować pomysły też te niezrealizowane ku potomności. Widzimy też bardzo dużo możliwości na współpracę z osobami nawet absolutnie bez doświadczenia związanego z etc. Zwyczajnie sami bez pomocy nie zrobimy tego wszystkiego tak dobrze jak może to zrobić wspólny wysiłek środowiska.
Wszystkie zmiany bywają bolesne dlatego stawiamy na otwartość by móc każdy krok wyjaśnić i dać szansę konstruktywnej krytyce.
Postaramy się nie zawieść oczekiwań dać z siebie ile się da itd. Wynik na etc będzie zależał od wielu czynników i tego nie możemy obiecać co raczej naturalne
Na dniach pierwszy raport z bieżących poczynań.
Ostatnio zmieniony 7 wrz 2019, o 19:32 przez ślivek, łącznie zmieniany 1 raz.
dzięki solo ! za współudział, top3 to wynik powyżej oczekiwań, ale za rok powalczymy o top2 !
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
no właśnie Solo gapa zapomniał zagłosować i głos Laika powinniśmy unieważnić z powodów proceduralnych i mamy remis w top2
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Racja - za wyniki - 1 miejsce w Krakowie, 2 w Warszawie, 2 w Świdniku, 1 na Herford to bym go nie brał, na szczęście armią nadrabiał...Robson pisze:Kalafior - za DL
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.