Czy miałby ktoś pożyczyć 8 tauruków i kadim titana?
odwdzięczę się piwkiem razy 2

Mam tytana i 5 byczków.Aku. pisze:Ja nie smiało rozpocznę temat pożyczek
Czy miałby ktoś pożyczyć 8 tauruków i kadim titana?
odwdzięczę się piwkiem razy 2
Jaja mam i nie jednej obiło się to o uszy. Na Mackach postaramy się ogarnąć zegary dla wszystkich, już nawiązaliśmy kontakt z łódzkim kołem szachowym, co z tego wyjdzie - zobaczymy. A czy zegary które chcemy pożyczyć mają zasady opisane w poście Etc, to nie wiem. Nie znam się na nich :p a tak na poważnie to luźne Macki będą dobrą okazją aby na zegary zagrać i obczaić co i jak. Jako organizator postaram się udostępnić taką opcję wszystkim uczestnikom, ale absolutnie nie będę wymagał używania ich ani stosowania się do zasad które nie są sprawdzone w naszej grze i środowisku. Kadrowicze to już inna sprawa i obiektywnie nie wnikam w dezycje selekcjonerów. Według mnie wszyscy powinni uszanować że staramy się umożliwić zrobienie pionierskiego kroku i nie wymuszać na innych gry na zasadach które muszą dojrzeć.Furion pisze:Przelew poszedl.
Napad ja słyszałem, że masz jaja i na mackach będzie można grać na zegary szachowe z zasadami jak opisane w poście ETC'2020.
Mamy 1 miejsce. Dawaj znać czy pasuje. Wyjazd z Gliwice/Katowice w okolicy 19 piątek.WarX pisze:My z Pawlakiem jedziemy w piątek wieczorem. Nie wiem, czy mamy już jakichś kompanów na drogęAndrzej pisze:Czy ktoś jedzie z Krakowa lub Śląska i ma miejsce w samochodzie?
PrivPAWLAK pisze:Mamy 1 miejsce. Dawaj znać czy pasuje. Wyjazd z Gliwice/Katowice w okolicy 19 piątek.WarX pisze:My z Pawlakiem jedziemy w piątek wieczorem. Nie wiem, czy mamy już jakichś kompanów na drogęAndrzej pisze:Czy ktoś jedzie z Krakowa lub Śląska i ma miejsce w samochodzie?
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Nie uzupełniaj. Trochę emocjiFurion pisze:Panie Napadzie, uzupełnij zgłoszenia na 1szej stronie bo się stresuję czy przelew doszedł.
Dzięki.