[MASTER]Macki Wojny 2k19 "Syndykat Nosaczy" 21-22-09-2k19
Re: [MASTER]Macki Wojny 2k19 "Syndykat Nosaczy" 21-22-09-2k1
Ktoś ma czas zagrać na UB premacki w weekend?
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Co wy tam świrujecie? Wrony ominie najbardziej czilowy master ?pazdzioch pisze:Chłopaki ostatnio wykazują znacznie większe zainteresowanie Magic-kiem niż 9th age, Więc można powiedzieć ,że jest u nas jakaś dziwna przerwa w graniu.Czy Czarne Wrony się pojawią chociaż w dwie osoby ? Czy jest tam jakaś dziwna przerwa w graniu ?
W takim układzie w RB jest źle zrobiony zapis który dotyczy przedmiotów.Laik pisze:To ograniczenie dotyczy wszystkiego co ma wybór 0-x
Przy warbandach wszystkie takie limity dzielimy na 2, zaokraglaajc w górę.
- Dancaarkiiel
- Falubaz
Smiechu pisze:W takim układzie w RB jest źle zrobiony zapis który dotyczy przedmiotów.
Nie no, chyba jest wystarczająco jasne. Unity, modele, mounty, przedmioty są połowione dla Warbandów, zaokrąglając w górę.
p 24, Rulebook
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Mi np kluje się piskle w tym terminie więc muszę być w pobliżu swego sochaczewskiego gniazda.Hoops pisze:Co wy tam świrujecie? Wrony ominie najbardziej czilowy master ?pazdzioch pisze:Chłopaki ostatnio wykazują znacznie większe zainteresowanie Magic-kiem niż 9th age, Więc można powiedzieć ,że jest u nas jakaś dziwna przerwa w graniu.Czy Czarne Wrony się pojawią chociaż w dwie osoby ? Czy jest tam jakaś dziwna przerwa w graniu ?
Poza tym po tej chorej aukcji na dmp trochę mi spadła ochota na granie
Ostatnio zmieniony 14 wrz 2019, o 12:20 przez lwieserce85, łącznie zmieniany 1 raz.
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Bez przesady. 30 pkt to nie jest az taka tragedia, aby sie poddawaclwieserce85 pisze:Mi np kluje się piskle w tym terminie więc muszę być w pobliżu swego sochaczewskiego gniazda.Hoops pisze:Co wy tam świrujecie? Wrony ominie najbardziej czilowy master ?pazdzioch pisze:
Chłopaki ostatnio wykazują znacznie większe zainteresowanie Magic-kiem niż 9th age, Więc można powiedzieć ,że jest u nas jakaś dziwna przerwa w graniu.
Poza tym po tej chorej aukcji na dmp trochę mi spadła ochota na granie
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
[/quote]Shino pisze:Bez przesady. 30 pkt to nie jest az taka tragedia, aby sie poddawaclwieserce85 pisze:
Mi np kluje się piskle w tym terminie więc muszę być w pobliżu swego sochaczewskiego gniazda.
Poza tym po tej chorej akcji na dmp trochę mi spadła ochota na granie
Chodzi mi o naginanie prze organizatorów własnych zasad i reżimu czasowego oraz wmawianie że wszystko jest ok
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Chodzi mi o naginanie prze organizatorów własnych zasad i reżimu czasowego oraz wmawianie że wszystko jest ok[/quote]lwieserce85 pisze:Shino pisze:Bez przesady. 30 pkt to nie jest az taka tragedia, aby sie poddawaclwieserce85 pisze:
Mi np kluje się piskle w tym terminie więc muszę być w pobliżu swego sochaczewskiego gniazda.
Poza tym po tej chorej akcji na dmp trochę mi spadła ochota na granie
Dlatego macki sa po to zeby pograc na lajcie przy piwku i wodeczce:D
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2019, o 09:27 przez valve, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dancaarkiiel
- Falubaz
lwieserce85 pisze:[...]
Chodzi mi o naginanie prze organizatorów własnych zasad i reżimu czasowego oraz wmawianie że wszystko jest ok
Nie przynoście pół litra na turniej.
Niech pół litra przyniesie Was !
Przypominam o rozpiseczkach. Będą opublikowane w środę razem z pairingami, albo pairingi będą w czwartek.
Gdyby były jakieś problemy z battle buildierem wysyłamy rozpiskę z AB i jeżeli chcecie to piszemy o problemie do mnie ja to zgłoszę do buildiera aby udoskonalić i pomóc w tym projekcie.
Niech pół litra przyniesie Was !
Przypominam o rozpiseczkach. Będą opublikowane w środę razem z pairingami, albo pairingi będą w czwartek.
Gdyby były jakieś problemy z battle buildierem wysyłamy rozpiskę z AB i jeżeli chcecie to piszemy o problemie do mnie ja to zgłoszę do buildiera aby udoskonalić i pomóc w tym projekcie.
- Dancaarkiiel
- Falubaz
Co jak co ale 9thBuilder ma dobre formatowanie rozpisek, 2k rozwleczone na 8 stron z czego jeden item zajmuje jedną stronę albo jeden stegadon na jedną stronę z itemami których nie ma xD