Trochę szczypie. Może za rok się udaTutajec pisze:Ból dupy tych co nie przyjadą za 3.2.1...
[MASTER]Macki Wojny 2k19 "Syndykat Nosaczy" 21-22-09-2k19
Re: [MASTER]Macki Wojny 2k19 "Syndykat Nosaczy" 21-22-09-2k1
Początek nowej Ery
Czy będzie jakaś ocena modelarska? I czy Teutogen Guard przejdą za Imperial Guard z hw+sh?
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
No chyba trochę Cię poniosło i to w CH...Duke pisze:No ja przyznaje bez bicia że ślinka mi leci i w chui zaluzuje mnie nie bedzie, szczegolnie że wraca tak starożytny gracz jak ŚMIECHU
Mógłbyś tak powiedzieć o JJ-u lub Galohu razem z Szamanem.
Ale mimo wszystko pipa jesteś że Cię nie będzie.
Jak za starych czasówRobson pisze:jebać paringi, w sobotę o 9 wszystko się wyjaśni.
P.S. Jednak wiedza z kim będzie pierwsza bitwa pozwala na kminy i sprawdza plan jaki sobie założyłeś
Także dawać PARINGI !!!
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
Co za różnica - pierwsza seta i wszystkie wcześniejsze ustalenia idą się j...ćHeptun pisze:Jak za starych czasówRobson pisze:jebać paringi, w sobotę o 9 wszystko się wyjaśni.
P.S. Jednak wiedza z kim będzie pierwsza bitwa pozwala na kminy i sprawdza plan jaki sobie założyłeś
Także dawać PARINGI !!!
Śmiechu tu nie ma śmiania Bez paringów to Heptun jest stracony, tak to jeszcze za kierakiem coś pokmini. A w sobotę jak tylko przekroczy próg tego przybytku rozpusty to żegnajcie Ci którzy mieliście jeszcze nadzieję
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
Przeleję Ci 12zł jak zrobisz dzisiaj paringi.
Jeśli ktoś szuka transportu z Warszawy, to dalej mam miejsca.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Ciara pisze:Przeleję Ci 12zł jak zrobisz dzisiaj paringi.
Now we're talking
Nie wiem jeszcze jak wszystkie pairingi będą wyglądać ( wiem tylko o tych już opłaconych) ale jak wypadnie że piątkowicze grają ze sobą, to będzie można rozegrać bitwę już w piątek i w sobotę się wyspać Po pairingach sie dogadacie.
Furion + Kalafior
780 - High Prince on Dragon, General, Great Weapon, Obsidian Rock, Dragon Staff
425 - Commander: Master of Canreig Tower, Great Weapon Longbow: Elu's Heartwood, BSB
613 - 28 Sea Guard, MC
190 - 5 Elein Reavers, Bow
180 - 2x1 Sea Guard Reaper
831 - 27 Lion Guard, MSC, Banner of Becalming
3199
535 - Shaman Master, General, Wizard Master, Thaumaturgy, Iron Fist, Light Armour, Lygur's Tongue, Scepter of Power
584 - 7 Bruisers, MSC, Banner of Discipline
320 - 1 Thunder Cannon
475 - 1 Rock Aurochs, Hunting Spear (3+)
80 - 1 Sabretooth Tigers
1994
780 - High Prince on Dragon, General, Great Weapon, Obsidian Rock, Dragon Staff
425 - Commander: Master of Canreig Tower, Great Weapon Longbow: Elu's Heartwood, BSB
613 - 28 Sea Guard, MC
190 - 5 Elein Reavers, Bow
180 - 2x1 Sea Guard Reaper
831 - 27 Lion Guard, MSC, Banner of Becalming
3199
535 - Shaman Master, General, Wizard Master, Thaumaturgy, Iron Fist, Light Armour, Lygur's Tongue, Scepter of Power
584 - 7 Bruisers, MSC, Banner of Discipline
320 - 1 Thunder Cannon
475 - 1 Rock Aurochs, Hunting Spear (3+)
80 - 1 Sabretooth Tigers
1994