[MASTER]Macki Wojny 2k19 "Syndykat Nosaczy" 21-22-09-2k19
Re: [MASTER]Macki Wojny 2k19 "Syndykat Nosaczy" 21-22-09-2k1
I już po Mackach Fajnie było znowu zawitać do hotelu Dobieszków (tym razem pokój w budynku restauracji to jest to co pomaga po sobotnim grillu )
Ilość gadżetów na wejściu to było mega miłe zaskoczenie - jednakże jakość np.: miarek już obniżyła tą radość.
Mega na plus karty "mackowe" magii.
Deska no cóż - personalna nie była i w sumie jakoś jej format mi nie przypadł by ją użytkować.
Rozumiem, że te wszystkie gadżety spowodowały brak losowych nagród od sponsorów bo chyba dużo graczy na takie upominki jeszcze liczyło
Ogólnie jak zwykle zawitam za rok i wielkie brawa dla Ośmiornicy za organizację
P.S. @Napad - za Familiadę to masz minusa bo flaszkę przywiozłem ze sobą do domu, a nie rozpijałem z uczestnikami Familiady
A teraz co do naszej gry to wynik nie powala ale dwie wygrane bitwy naprawdę na plus. Wszystkie bitwy super przyjemne - najbardziej dla mnie z 8bilą (pozdro Wwsek + Dravenlord).
Dzięki dla mojego partnera z Teamu Katerka, że jednak Salamandra mogła choć jeden team wystawić.
Do zobaczenia na następnych turniejach. Piona !
Ilość gadżetów na wejściu to było mega miłe zaskoczenie - jednakże jakość np.: miarek już obniżyła tą radość.
Mega na plus karty "mackowe" magii.
Deska no cóż - personalna nie była i w sumie jakoś jej format mi nie przypadł by ją użytkować.
Rozumiem, że te wszystkie gadżety spowodowały brak losowych nagród od sponsorów bo chyba dużo graczy na takie upominki jeszcze liczyło
Ogólnie jak zwykle zawitam za rok i wielkie brawa dla Ośmiornicy za organizację
P.S. @Napad - za Familiadę to masz minusa bo flaszkę przywiozłem ze sobą do domu, a nie rozpijałem z uczestnikami Familiady
A teraz co do naszej gry to wynik nie powala ale dwie wygrane bitwy naprawdę na plus. Wszystkie bitwy super przyjemne - najbardziej dla mnie z 8bilą (pozdro Wwsek + Dravenlord).
Dzięki dla mojego partnera z Teamu Katerka, że jednak Salamandra mogła choć jeden team wystawić.
Do zobaczenia na następnych turniejach. Piona !
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
Powinieneś pograć trochę VC. Brałbyś Shrieking Horrora i darł się na maksa:A TERAZ CI JEBNE! normalnie ranicz na 2+ wszystko!olek88 pisze:Turniej super!! trunki przednie:) przeciwnicy wymagający, nic dodać nic ująć:)
(Sorka ADAM+Łukasz w 5 bitwie za ten jeden krzyk:( zmęczenie materiału ) organizacja na najwyższym poziomie
- Big Boss M.
- Falubaz
Świetny turniej, organizacja i cała otoczka. Bawiłem się wyśmienicie. Gratulacja dla całej Ośmiornicy za zorganizowanie tego zanego wydarzenia.
Dziękuję Arranderowi za wspólną grę, przeciwnikom za wymagające i bezspinowe bitwy.
Czekam na kolejne Macuszki.
pozdro!
Dziękuję Arranderowi za wspólną grę, przeciwnikom za wymagające i bezspinowe bitwy.
Czekam na kolejne Macuszki.
pozdro!
@Napad, Ślivku czy reszta sprzątająca -nie było na sali małych kostek szarych z trupimi czachami bo jakoś wsiąkły mi chyba po drugiej bitwie doszczętnie. Zostawiłem je i na drugi dzień nigdzie nie było śladu. Ktokolwiek widział czy zabrał przypadkiem poproszę o kontakt - na stole 12 lub 16 się to musiało wydarzyć
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
Siedziałem z chłopakami większość piątkowego wieczoru podczas wycinanki i wyszło że obie rzeczy wynikały nie z winy organizatorów - miarki zamówione dotarły centymetrowe a deski bez personalizacji bo Napadowi machina padła(teraz będziemy pilnować żeby obietnica dosłania spersonalizowanych się spełniła ).Heptun pisze: Mega na plus karty "mackowe" magii.
Ogólnie turniej sztosik, mimo że w sobotę odpadłem trochę ze zmęczenia to bawiłem się świetnie.
Chciałem też z całego serduszka podziękować Napadowi że pozwolił mi spróbować swoich sił jako sędzia liniowy, przyjechałem trochę nieprzygotowany(bo sam pomysł na mackach wyszedł) ale mam nadzieję że byłem w stanie pomóc graczom którzy mojej pomocy potrzebowali i zabrać troszkę ciężaru z barek Śliwka Doświadczenie to bardzo dużo mnie nauczyło i już mam pomysł na robienie cotygodniowego kącika zasadowego w którym bym wyjaśniał pare zasad które nie każdy zna(pewnie gdzieś na FB). Ogólnie to podczas podróży powrotnej z laikiem jak się zaczytaliśmy w zasady to wyszło że w tej grze można robić takie rzeczy że to się Furionowi nigdy nie śniło.
Swoje wypociny zakończę tak jak zacząłem w lipcu:
MAAAAAACKIIII
Keep Calm
and
Przestań Mamucić
"Making people happy is something to be proud of, especially if you can do it by accident"
~!
177013
"You make my heart pussy go poggers!"
~Anon to PM
"Mamut Ty weź się rozpędź a ściana sama Cię znajdzie"
~Biggos
and
Przestań Mamucić
"Making people happy is something to be proud of, especially if you can do it by accident"
~!
177013
~Anon to PM
~Biggos
Chciałbym podziękować członkom Ośmiornicy za wybitnie świetny turniej, jedna z najlepszych imprez w ciągu roku jeśli nie najlepsza. Cieplutko pozdrawiam również przeciwników przy stole, były niezłe cyrki oraz kompanom do spożywania wd40. W tym roku poszło nam lepiej i udało nam się nie obessać z toficem na całej linii.
Na przykład jakie?Mamut pisze:Ogólnie to podczas podróży powrotnej z laikiem jak się zaczytaliśmy w zasady to wyszło że w tej grze można robić takie rzeczy że to się Furionowi nigdy nie śniło.
11.E.k Blocked PathCiara pisze:Chciałbym podziękować członkom Ośmiornicy za wybitnie świetny turniej, jedna z najlepszych imprez w ciągu roku jeśli nie najlepsza. Cieplutko pozdrawiam również przeciwników przy stole, były niezłe cyrki oraz kompanom do spożywania wd40. W tym roku poszło nam lepiej i udało nam się nie obessać z toficem na całej linii.
Na przykład jakie?Mamut pisze:Ogólnie to podczas podróży powrotnej z laikiem jak się zaczytaliśmy w zasady to wyszło że w tej grze można robić takie rzeczy że to się Furionowi nigdy nie śniło.
s.46
Może się zdarzyć sytuacja(aczkolwiek jest ona bardzo mało prawdopodobna) w której szarżując na oddział np. 50 piechoty w formacji 5x10 musi on zmniejszyć się by szarża poskutkowała i stracić steadfasta.
Keep Calm
and
Przestań Mamucić
~!
177013
~Anon to PM
~Biggos
and
Przestań Mamucić
~!
177013
~Anon to PM
~Biggos
- Dancaarkiiel
- Falubaz
Jeśli kiedykolwiek wydarzy się ta sytuacja to stawiam karton wódki x--D
Mamut pisze:11.E.k Blocked Path
s.46
Może się zdarzyć sytuacja(aczkolwiek jest ona bardzo mało prawdopodobna) w której szarżując na oddział np. 50 piechoty w formacji 5x10 musi on zmniejszyć się by szarża poskutkowała i stracić steadfasta.
Czołem !
Dziękuję wszystkim uczestnikom za tak liczną obecność !
Dziękuję za dobrą zabawę, mega teksty, epic akcje i tą całą radość.
Dziękuję za pomoc w piątek przy wycinankach, siedzieliśmy do 6 nad ranem aby wszystko się udało, i się udało
Dziękuję wszystkim zaangażowanym w projekt Macki 2k19 za pomoc wsparcie i pomysły.
Macki - od graczy dla graczy, ta polityka nigdy się nie zmieni. 100% zaangażowania i oddania, byśmy dalej mogli turlać pacynami i przesuwać kości.
Pewnie dało się zauważyć ducha i atmosferę Macek, to jak przypierdoliliśmy z robotą w piątek i z imprezą w sobotę było piękne
Jestem mega zmęczony, ale też bardzo zadowolony z tego co udało się wskórać.
Nie będę odnosić się w tym poście do spraw techniczno turniejowych, zrobię to jak trochę odpocznę
Za rok Ośmiornica ma 18ste urodziny Macki 2k19 to było preludium tego co ma dopiero nastąpić.
Niebo przykrywały ciężkie, wolno płynące chmury. Z wygasłego ogniska już tylko strużka dymu poświadczała o gorącym żarze dnia poprzedniego. Popiół wspomnień rozwiewa wiatr zmian. Jutro zatrze wszystkie ślady, lecz nie to co zostało wypalone w naszych życiorysach. Pora brać tobołek i bez zbędnego tere fere zapierdalalać w teren.
Dziękuję wszystkim uczestnikom za tak liczną obecność !
Dziękuję za dobrą zabawę, mega teksty, epic akcje i tą całą radość.
Dziękuję za pomoc w piątek przy wycinankach, siedzieliśmy do 6 nad ranem aby wszystko się udało, i się udało
Dziękuję wszystkim zaangażowanym w projekt Macki 2k19 za pomoc wsparcie i pomysły.
Macki - od graczy dla graczy, ta polityka nigdy się nie zmieni. 100% zaangażowania i oddania, byśmy dalej mogli turlać pacynami i przesuwać kości.
Pewnie dało się zauważyć ducha i atmosferę Macek, to jak przypierdoliliśmy z robotą w piątek i z imprezą w sobotę było piękne
Jestem mega zmęczony, ale też bardzo zadowolony z tego co udało się wskórać.
Nie będę odnosić się w tym poście do spraw techniczno turniejowych, zrobię to jak trochę odpocznę
Za rok Ośmiornica ma 18ste urodziny Macki 2k19 to było preludium tego co ma dopiero nastąpić.
Niebo przykrywały ciężkie, wolno płynące chmury. Z wygasłego ogniska już tylko strużka dymu poświadczała o gorącym żarze dnia poprzedniego. Popiół wspomnień rozwiewa wiatr zmian. Jutro zatrze wszystkie ślady, lecz nie to co zostało wypalone w naszych życiorysach. Pora brać tobołek i bez zbędnego tere fere zapierdalalać w teren.
- Janek(Gruby)
- Wałkarz
Chłopcy jako że jak zaczynałem tu cytując "rzucać hipki i przesuwać kości" strasznie się spinałem. Macki jak co roku uczą mnie i przypuszczam że innych że ta gra to po prostu bardzo dobre ukrywanie zaawansowanego alkoholizmu, niemniej jednak jak lubię to powtarzać że Macuchy to najlepszy turniej w roku, który nawet największym zwyrodnialcom namiesza pozytywnie w głowie. Chciałbym podziękować chłopakom ze Szczecina za bydło, które powstało dzięki naszej robocie , Napadowi Hoopsowi Niziołowi, bez których ten turniej nie byłby taki sam, ale w szczególności mojemu partnerowi Klockowi.
Płonie Łęcina i szumi rdest ,a Macki są de best.
Janek(Gruby) pisze:Chłopcy jako że jak zaczynałem tu cytując "rzucać hipki i przesuwać kości" strasznie się spinałem. Macki jak co roku uczą mnie i przypuszczam że innych że ta gra to po prostu bardzo dobre ukrywanie zaawansowanego alkoholizmu, niemniej jednak jak lubię to powtarzać że Macuchy to najlepszy turniej w roku, który nawet największym zwyrodnialcom namiesza pozytywnie w głowie. Chciałbym podziękować chłopakom ze Szczecina za bydło, które powstało dzięki naszej robocie , Napadowi Hoopsowi Niziołowi, bez których ten turniej nie byłby taki sam, ale w szczególności mojemu partnerowi Klockowi.
dobry post
fotorelacja jakaś się pojawi, czy za grubo było ?:)
Trochę zdjęć z moich bitew plus parę z ceremonii zakończenia:
https://photos.app.goo.gl/6va64T8tgovwPwBo8
https://photos.app.goo.gl/6va64T8tgovwPwBo8
Panie Napadziorze! Jako, że zasady się pozmieniały i 6 czarów ma inne castingi, czy jest opcja, żebyś dorobił takie 6 kartoników do tego setu kart, który otrzymaliśmy na mackach i przekazał pocztą/na jakimś masterze? Oczywiście odpłatnie i z pocałowaniem ręki.