Skaven targ
Moderator: Hoax
Re: Skaven targ
Kupię skaveny, interesuje mnie sporo figurek, więc jak macie coś na sprzedaż to piszcie prv.
Może jakiegoś szczuroludzia zainteresuje garstka moich staroci:
viewtopic.php?f=54&t=55358&p=1517289
viewtopic.php?f=54&t=55358&p=1517289
Kupię Warlock Bombardier, albo całą połówkę szczurzą
Kupię szczurki byle nie malowane oferty na priv
sprzedam 20 metalowych stormverminów w tym command group. niepomalowane, czyściutkie. Cena za całość to 300zł, cena oddzielna to 17zł za sztukę. sama command grupa nie jest na sprzedaż oddzielnie, dorzucę ja przy zakupie powyżej 10 sztuk lub całości.
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
Sprzedam 5 szt. Skaven Stormfiends cena 160 zł plus koszt wysyłki
viewtopic.php?f=54&t=55915
viewtopic.php?f=54&t=55915
Armia Skavenow w skladzie:
-Pendulum (czarny podkład)
-Dzwon
-Nowy Inżynier
-Demon z FW*
-40 Monkow
-25 Clanratow
-30 Sotrmverminow (10 niesklejonych w wypraskach)
-2 Doomwheele
-2 Katapy
-1 Działo (niepodkladowane)
-1 machina nie sklejona w wypraskach
-10 Jezzaili (zrobieni że stormverminow z karabinami z Adeptus Mechanicus 40k)
-4 bazy Rat Swarmow poskladane z różnych luźnych szczurkow
Jeżeli nie pisze inaczej to modele maja zrobione podstawki masa modelarska i są zrobione na 3 kolory turniejowo z porządna podstawą pod lepsze malowanie.
Wszystko na podstawkach z hdfu z podklejona folia magnetyczna pod spód. Do tego customowe traye z polcalowa ramka do których trzeba wkleić magnesy.
Calosc 1200zl z wliczona przesyłka co jest 70% wartości sklepowej z najtańszego sklepu jaki znalazłem. Cena do negocjacji.
Pozdrawiam
-Dzwon
-Nowy Inżynier
-Demon z FW*
-40 Monkow
-25 Clanratow
-2 Doomwheele
-2 Katapy
Jeżeli nie pisze inaczej to modele maja zrobione podstawki masa modelarska i są zrobione na 3 kolory turniejowo z porządna podstawą pod lepsze malowanie.
Wszystko na podstawkach z hdfu z podklejona folia magnetyczna pod spód. Do tego customowe traye z polcalowa ramka do których trzeba wkleić magnesy.
Calosc 1200zl z wliczona przesyłka co jest 70% wartości sklepowej z najtańszego sklepu jaki znalazłem. Cena do negocjacji.
Pozdrawiam
[Kupię]
Kupię skaveńskich Night Runnersów sztuk 40, im bliżej stanu pudełkowego tym lepiej.
Kupię skaveńskich Night Runnersów sztuk 40, im bliżej stanu pudełkowego tym lepiej.
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
Czesc, wciaz aktualne?Kobe pisze: ↑29 lis 2019, o 01:35 Armia Skavenow w skladzie:
-Dzwon
-Nowy Inżynier
-Demon z FW*
-40 Monkow
-25 Clanratow
-2 Doomwheele
-2 Katapy
Pozdrawiam
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".