Masz niezły tupecik, ale to chyba przez problemy z berecikiem.
Napisz jeszcze, że specjalnie zrobiłeś taką akcje aby nabić wyświetlenia na YT . Wiadomo, na dramie można nieźle podbić statystyki, które po tej akcji pewnie wzrosły trzydziestokrotnie. No i tak właściwie to była taka akcja promocyjna.
Dla mnie to żadne tłumaczenie.
Wałki latały na streamie, wałki latają na filmikach.
Też chyba zacznę nagrywać filmiki i wałować, potem pisać, że to było nieświadome, bo wrzucam w neta.
I ludzie będą to łykać, wiem jak to robić, bo już nie jedno losowanie pairingów zrobiłem i cały czas zbijacie mi 5 i robicie przelewy

Hmmm, na streamie w bitwie z Wujem też mogłeś powiedzieć, że to było nieświadomie, a pigazusy chciałeś odstawić na miejsce

Jak dla mnie masz problem z powstrzymaniem się od wciśnięcia wałka, tkwi to raczej głęboko w Tobie i w Twoim charakterze, jest to problem nad którym można popracować, a nie perfidne zagrania. Złym chłopakiem nie jesteś, ale po prostu trzeba patrzeć Ci na ręce. Kandydujesz do kadry, wyobrażasz sobie taką akcje na ETC ? Niby ludzie na zachodzie są luźniejsi, ale aż tak głęboko to nie będą połykać takich akcji. Poza tym serio myślałem, że masz lepsze skillsy, ale tutaj to aż nóż się otwiera, że nie wiedziałeś/widzałeś tego i innych sytuacji o wiele wcześniej i nie ogarniasz co Ci popaliło szarże a co nie itd. Ja Ci tam mądrości nie zamierzam wykładać, ale powinieneś się głęboko zastanowić nad poprawną pracą rąk. Nie życzę Ci źle, po prostu ogarnij to i będzie git.
Szkoda mi trochę Bossa, bo widać że do gry podchodził na luzie, gadaliście sobie itd i nie sprawdzał wszystkiego.