Saurian Ancients 2.0
Moderator: Ziemko
Re: Saurian Ancients 2.0
Nawet gram tymi rzeczami co piszesz. Alfa z obnizka szarda wyjdzie na zero prawie.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Nie. Shard tanieje mniej niż alpha drożeje. Imo w ten sposób chcą osiągnąć aby alpha był ogólnie nieco droższy oraz aby shard był atrakcyjniejszy dla captaina na taurosaurze.
TG nie dostaną boosta, bo o ile minimal unit size nieco tanieje, to additionale lekko w górę (xD) i must-have rending banner też up.
Mnie najbardziej boli popsucie buildów na skink priestach: książka + sun tablet oraz jade staff + sun tablet (nie wejdzie nic z tego).
TG nie dostaną boosta, bo o ile minimal unit size nieco tanieje, to additionale lekko w górę (xD) i must-have rending banner też up.
Mnie najbardziej boli popsucie buildów na skink priestach: książka + sun tablet oraz jade staff + sun tablet (nie wejdzie nic z tego).
- Dancaarkiiel
- Falubaz
L2Count-Qc- pisze:Nawet gram tymi rzeczami co piszesz. Alfa z obnizka szarda wyjdzie na zero prawie.
Tak jak piszesz. Obniżki na Skinku (-5) i Tauro pod niego (-15) oraz łuk za darmo sprawia wrażenie ciekawej opcji. Żeby tylko jeszcze nie obniżał dyscypliny modeluOkoń pisze:Nie. Shard tanieje mniej niż alpha drożeje. Imo w ten sposób chcą osiągnąć aby alpha był ogólnie nieco droższy oraz aby shard był atrakcyjniejszy dla captaina na taurosaurze.
Nie oszukujmy się, Tablet i Książka było zwyczajnie wygięte. Szkoda, że nie zostawili JStaff+Tablet, itemy na siebie nie wpływają więc nie ma takiej wartości jak w poprzednim złożeniu.
Ojej bo to 15 punktów czyli 7,5 starych to nerf że jprdl :* prawie 0 gościu
Raptory zacznijcie grać
Raptory zacznijcie grać
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
W tym booku wszystko powinno pójść w dół o 10% i można by myśleć nad grą tą armią
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Można grać każdą armią i myśleć o niej Andrzej, a nie tylko 60 psów i do przodu
I o to włąśnie kurwa chodzi XDCuendae pisze:W nerfach wymieniłeś dosłownie całą moją rozpiskę poza corami.
W buffach nic, czym gram.
GG
Przestańcie kopiować rozpiski to ta gra będzie o wiele ciekawsza, polecam.
Keep Calm
and
Przestań Mamucić
"Making people happy is something to be proud of, especially if you can do it by accident"
~!
177013
"You make my heart pussy go poggers!"
~Anon to PM
"Mamut Ty weź się rozpędź a ściana sama Cię znajdzie"
~Biggos
and
Przestań Mamucić
"Making people happy is something to be proud of, especially if you can do it by accident"
~!
177013
~Anon to PM
~Biggos
Piszesz do goscia od któego się xeruje, a nie który xeruje MamutMamut pisze:I o to włąśnie kurwa chodzi XDCuendae pisze:W nerfach wymieniłeś dosłownie całą moją rozpiskę poza corami.
GG
poza tym kuźwa gra sie tym co jest dobre. A w ramach balansu gorsze w gore dobre w dol. Tylko nasze gorsze potrzebuje wiecej niz delikatny punkcików.
Teraz wszystko jest grywalne, więc nie zgodzę się z tą opinią. Nie gra się tym co dobre tylko rozpiską która jest dobra. Tak nawet w lizakach da się z 2 albo 3 archetypy odnaleźć, jak np. to co teraz Bigos kreci a co naprawde dobrze gra.-Qc- pisze:Piszesz do goscia od któego się xeruje, a nie który xeruje MamutMamut pisze:I o to włąśnie kurwa chodzi XDCuendae pisze:W nerfach wymieniłeś dosłownie całą moją rozpiskę poza corami.
GG
poza tym kuźwa gra sie tym co jest dobre. A w ramach balansu gorsze w gore dobre w dol. Tylko nasze gorsze potrzebuje wiecej niz delikatny punkcików.
Keep Calm
and
Przestań Mamucić
~!
177013
~Anon to PM
~Biggos
and
Przestań Mamucić
~!
177013
~Anon to PM
~Biggos
- Big Boss M.
- Falubaz
Mamut problem w tym że w SA jest kilka rzeczy które nie grają i na stołach się ich nie widzi bo poprostu są fatalne, obawiam się że ten stan rzeczy utrzyma się do wydania nowego booka. Rozpa którą teraz grałem też dostanie mocno po dupie, a raczej straci sens, więc trochę słabo bo każda rozpa ma coś Alpha/tablet/slann/ripki i to wszytsko drożeje a te Buffy jednak chyba nie zrekompensują tych nerfow. Armia stanie się nudna chociaż myślałem że już jest;) ale może być gorzej, ciekawe jaki pickrate miały saurusy z +1As;) bo kosztują chyba podobnie jak Wariorzy chaosowi a raczej podjazdu nie mają. Brakuje SA synergii która jest w innych armiach, wystarczyło by dać bodyguarda dla ccaimanow jak jest tam hero csiman i już się robi ciekawie, inne armie mają takie opcje ,SA wygląda przy nich biednie;)
Z savem jesteś teoretycznie leszy od WDG, o 2 więcej ap, inicjatywa ta sama, ataków tyle samo. Tylko lepszą magię masz.
Keep Calm
and
Przestań Mamucić
~!
177013
~Anon to PM
~Biggos
and
Przestań Mamucić
~!
177013
~Anon to PM
~Biggos
Porównujesz teraz saurusy z spearami i marką -1ap do worków gołych bez marek etc? What?
- Dancaarkiiel
- Falubaz
xDDD-Qc- pisze:Piszesz do goscia od któego się xeruje, a nie który xeruje Mamut
Pewnie bug, ale i tak beka :--DD
@Big Boss M.
Krokodyl to jakieś 2%
@Mamut
Dude pls
20 Gołych Wojaków - 455
20 Krokodyli - 440 (z wykałaczkami 480)
Chyba oczywiste która jednostka jest lepsza? :--D
@Dancaarkiiel
Dobra zmiana z plaque of the snake god, podwójny koszt i niepokazany w change logu, musiał być przegięty. xD
A tak serio to trzeba będzie im napisać, że po pierwsze bug, a po drugie jak już będą korygować cenę, to niech zrobią obniżkę, bo to już drugi update w którym zlewają całkowicie upgrade z hatred dla skinków. Teraz w sumie nawet dostaje nerfa, bo bazowy palanquin dla skink priesta drożeje.
Czy będzie do wglądu na bp lub na 9th age w odpowiednim temacie procentowy wykaz wybieranych jednostek/skillów/przedmiotów?
Dobra zmiana z plaque of the snake god, podwójny koszt i niepokazany w change logu, musiał być przegięty. xD
A tak serio to trzeba będzie im napisać, że po pierwsze bug, a po drugie jak już będą korygować cenę, to niech zrobią obniżkę, bo to już drugi update w którym zlewają całkowicie upgrade z hatred dla skinków. Teraz w sumie nawet dostaje nerfa, bo bazowy palanquin dla skink priesta drożeje.
Czy będzie do wglądu na bp lub na 9th age w odpowiednim temacie procentowy wykaz wybieranych jednostek/skillów/przedmiotów?
- Dancaarkiiel
- Falubaz
Już zgłosiłem. Napisać o obniżce też można w sumie, why not.
Zależy od zapytanej osoby. :^)
Dodaj mnie na pejsie to pogadamy.
Zależy od zapytanej osoby. :^)
Dodaj mnie na pejsie to pogadamy.
Wszystko jest grywalne eh marzenia marzenia. Jest spoko ale nie szalej.
- Dancaarkiiel
- Falubaz
>Warlord z Dawn+Dusk+Taurokaskiem przestał istnieć
>Migt+Judgement znerfione, Duke z Valour (duele) wraca do łask
Czy TG właśnie poszli się jebać?
>Migt+Judgement znerfione, Duke z Valour (duele) wraca do łask
Czy TG właśnie poszli się jebać?
- Big Boss M.
- Falubaz
Ja grałem na Warlordzie z wykałaczką, regena i potka szybkości, i tez juz nie gra;)