Styczniowy Jędruś 20 I
2999 to najlepsze wyjście
dużo oddziałów, mało herosów
dużo oddziałów, mało herosów
;(
a kiedyś coś organizatorzy mówili aby zrobic jędrusia w nocy...
moze teraz taka inicjatywa wypali?
a kiedyś coś organizatorzy mówili aby zrobic jędrusia w nocy...
moze teraz taka inicjatywa wypali?
- monsterstar
- Chuck Norris
nie rozumiem ten turniej jest w Krakowie w nowy rok ? (dla nie rozumiących 31 grudnia ??
2008 to bardzo dobry pomysł
2008 to bardzo dobry pomysł
@Monsterstar
Zanim napiszesz kolejny bezsensowny post, pomysl nad nim pare razy i z 3 razy przeczytaj cały temat. Pozdro
@Dyd
Ja jestem za 2500 bo na 2999 to jest imo z dupy, format w jakim sie wogóle nie gra. Mówisz super dużo figurek ale np pomysl o innych graczach którzy tyle nie mają (mi na szczęście nie braknie ) i musieliby jakos bezsensowni punkty upychać, albo duzo proxów robić. IMO 2500 to idealne wyjście.
Zanim napiszesz kolejny bezsensowny post, pomysl nad nim pare razy i z 3 razy przeczytaj cały temat. Pozdro
@Dyd
Ja jestem za 2500 bo na 2999 to jest imo z dupy, format w jakim sie wogóle nie gra. Mówisz super dużo figurek ale np pomysl o innych graczach którzy tyle nie mają (mi na szczęście nie braknie ) i musieliby jakos bezsensowni punkty upychać, albo duzo proxów robić. IMO 2500 to idealne wyjście.
Obsuwy nie będzie , sam zajme sie organizacją
Punkty zrobimy jakieś przystępne dla wszystkich 2500 lub 2108 ?
Jędruś nocny na pewno będzie w 2008 roku , jak sie cieplej jakoś zrobi .
Punkty zrobimy jakieś przystępne dla wszystkich 2500 lub 2108 ?
Super tylko wtedy zagramy sobie we 4 z Dydkiem i Maćkiem , a chodzi o to by ktoś przyszedł/przyjechał .2999 to najlepsze wyjście
Jędruś nocny na pewno będzie w 2008 roku , jak sie cieplej jakoś zrobi .
Beka na maxa
a czy data 27 stycznia to raczej zaklepane jest?
data idealna
Prawdopodobnie będzie na 1650pt.Zapraszamy do Lublina!!wszystkich graczy z Krakowa,info powinno być pod koniec stycznia.2500 może być, ale wolałbym poćwiczyć rozpiskę przed masterem w Lublinie, czyli coś koło 1500 (pewnie niedługo się zdecydują)
bez jaj..
a ja juz idealna na 1500 opracowalem.
a ja juz idealna na 1500 opracowalem.