Czy majac magiczny luk mozna uzwyac dwuraka?

Jak zaszarżować trzy oddziały na raz, strzelać z łuku ze sztandarem w ręku i schować przed ostrzałem wielkiego spaślaka w grupie pokurczów.

Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Robak
Chuck Norris

Czy majac magiczny luk mozna uzwyac dwuraka?

Post autor: Robak »

Jako ze cos nikt nie chce mi na to pytanie odpowiedziec to zakldadam temat bo nie chce byc niemile zaskoczony kiedys.

A wiec jedziemy:
Christos pisze:Przecież głowną ideą mozliwości dawania magicznego łuku dla BSB było to że magiczny łuk to nie łuk (a więc nie Ranged Weapons). Na tym opierała się możliwośc uzbrojenia go w magiczny łuk.
Czyli zakladam ze na tym opierala sie LS dajac mozliwosc uzbrojenia BSB w magiczny luk, co ma poparcie w zasadach:
Obrazek
W RB jest napisane, co pewnie wszyscy znaja:
Obrazek

Jak dla mnie magiczny luk nie jest close combat weapon, no ale z wczesniejszych cytatow wynika co innego.
No wiec jak to jest?

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

nie wyglupiaj sie :[ to juz przestaje byc smieszne ile wy ostatnio wolnego czasu macie na forum :[

lukiem nie bedziesz tlukl w cc mozesz uzyc dwuraka.

Awatar użytkownika
Robak
Chuck Norris

Nie no po prostu nie chce zeby mi ktos kiedys wypalil ze nie moge kozytac z dwuraka w cc, tak jak inni chca bic lanca na piechote;) Oczywiscie, jak sie domyslasz, jestem z calego serca za tym zeby mozna bylo walic z dwuraka;)

Awatar użytkownika
qlpin
Chuck Norris

Post autor: qlpin »

składam wniosek formalny o zakazanie użytkowania tego działu (kwestia zasad) w okresie wolnym od pracy/zajęć na uczelni /zajęć szkolnych

bo to co chłopaki wymyślają, to się w pale nie mieści...

Awatar użytkownika
Robak
Chuck Norris

Niestety, ja sie wole upewnic, nie chce jechac na turniej z lordem z bow of loren, po czym mi ktos powie ze nie moge walic z dwuraka.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Trzeba to podforum wziąć za mordę, bez dwóch zdań.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Loremaster
Oszukista

Post autor: Loremaster »

Czytanie takich wywodów jest lepsze niż jakikolwiek kabaret oh Geez jak się usmiałem :shock: :shock: :shock: :shock:

czekam aż ktoś się zapyta czy jak działo strzela to obsługa może walczyć w wręcz bo gdzieś tam napisane jest że muszą działo przeładować.

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

Shino pisze:nie wyglupiaj sie :[ to juz przestaje byc smieszne ile wy ostatnio wolnego czasu macie na forum :[

A jak kiedys na NG nappisałem, w odpowiedzi na podobny wjazd, że i owszem, zamierzam Banszetki dusić w hth cięciwą Lifetakera i walić je po głowie magicznymi scrollami to się na mnie rzuciliście. :roll:
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Jedy Knight pisze:
Shino pisze:nie wyglupiaj sie :[ to juz przestaje byc smieszne ile wy ostatnio wolnego czasu macie na forum :[

A jak kiedys na NG nappisałem, w odpowiedzi na podobny wjazd, że i owszem, zamierzam Banszetki dusić w hth cięciwą Lifetakera i walić je po głowie magicznymi scrollami to się na mnie rzuciliście. :roll:
chcialem przypomniec, ze nie tak dawno jak miecias temu christos sie tez na mnie rzucil za tekst o kulach armatnich lawirujacych miedzy drzewami ;) wiec to juz tak z perspektywy osob trzecich wyglada...

Awatar użytkownika
Robak
Chuck Norris

Dziwne, ze raz interpretuje sie zasady na logike - jak bic lukiem w cc, a raz nie - bsb strzelajacy z lukui trzymajacy sztandar. Problem oczywiscie glupi, rownie glupi jak walka lanca na piechote. Zalozylem ze Christos piszac to wiedzial czym sie kierowala LS uscislajac luk na BSB.

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

Robak, o jaka intepretacje Ci chodzi?.. przeciez sam przytoczyłes cytat, ktory wszystko wyjasnia.. no chyba ze udowodnisz ze luk to "close combat weapon" :)

prosze czytac zasady, ze zrozumieniem.. a potem zadawc pytania.

pozdrawiam
Obrazek

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

czytanie zasad ze zrozumieniem wymazuje pytania:)

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Kłódeczka?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
szafa@poznan
Rulzdaemon

Post autor: szafa@poznan »

jak masz magiczny łuk, to nadal możesz tłuc dwurakiem w walce wręcz. zdecydwanie kłódeczka.

ODPOWIEDZ