o wiele ważniejsza niż maksymailzacja modeli jest maksymalizacja oddziałów.
@laik
wg tego obrazka po prawej oba oddziały się mieszczą, piechota wchodzi róg do rogu a psy tak samo się dostawiają.
Moderator: RedScorpion
o wiele ważniejsza niż maksymailzacja modeli jest maksymalizacja oddziałów.
Nie zapomniałeś dodać szkoły Wrocławsko- krakowskiej ?
proszę mnie wypisać z tej mowy nienawiści - nie stałem tam fizycznie przy nich jak grali te bitwę bo byłem wtedy zajęty łapaniem maski od Podwysa więc się nie wypowiem w kwestii tamtej sytuacji. Chyba większość osób komentujących była nieobecna na tym turnieju.
Tak, stały cal (chłopaki robili te ustawienie w 40min) ale również stały pod kątem takim, aby widzieć przód oddziału lekko wychylając się poza jego obrys. Jeżeli chciał widzieć przód musiał jeden róg mieć dalej odsunięty od oddziału i wtedy podczas robienia wheela możesz dostawić się 3 saurusami. Z resztą nie do końca chce mi się dochodzić czemu później Bigboss rzucał 11 kośćmi na hity w te gremliny(co chyba świadczy, że nie bił 4 saurusami), itp akcje bo cały filmik i tłumaczenie Andrzeja nie stawia go w pozytywnym świetle. Szanuję Twoje zaangażowanie w wykrywanie prawdy, ale ciężko Ci będzie to zrobić skoro Andrzej przesunął gremlina podczas dostawiania oddziału(co mógł zrobić również po combacie, ale tego nie zrobił na co BB mógł też odpowiedzieć, robiąc jakiś reform)+ napisał, że myślał, że się tam mieści, BB się zgodził i cała akcja była z dostawieniem nie była w żadnym stopniu świadoma ( czy jak to tam Andrzej napisał ) to czy mógł to zrobić czy nie nie ma znaczenia skoro było to nieświadome, bo w tej sytuacji można było zrobić wiele rzeczy. I kurła nie chce mi się pisać już dalej bo życie mam za krótkie na takie pierdolety.
Hmm, no dobra zaczynam rozumieć. Tylko nie łączy mi się to w całośćas1 pisze: ↑23 paź 2019, o 12:46 Coś nadzwyczaj tolerancyjny jesteś dla naszych chłopaków z animosity za świecenie swastyką na ubiegłorocznych Mackach.
Ciekawe co by się stało gdyby by to wyszło poza środowisko. Rozumiem że poleciał ban dla klubu? Że chłopaki z łodzi są ślepi głupi i niedowidzący a może tylko udają?
Co dostał śliwek za zeszłoroczny tytuł DMP? Tak bardzo przestraszył się Furiona że łyknął jego szantaż? Co to było?
Dlaczego jak złapałem Ericha i jego drużynę na ordynarnym oszustwie to on tylko powiedział że wynik jest już wpisany i juz (lol w czasie wyjaśniania sprawy pozwolił im wpisać wynik do systemu).
Dlaczego dajecie nagrody naszym najmłodszym graczom i osobom z pewnego klubu z Warszawy za plucie po mojej rodzinie? Chłopaki coraz bardziej śmielsze się robią.
A i jeszcze Jezusik. Rozumiem że ja też mam prawo odmówić pokazania rozpiski na oczach wszystkich, bawić się w językoznawcę, oszukiwać przeciwnika na typach jednostek i grać na ćwierć milimetry?
Skorą się tak bardzo uważasz że symbol do naśladowania to może opiszesz dlaczego boisz się potępić powyższe osoby a nie oszukujmy się są to znacznie bardziej poważniejsze problemy kończące się policją i ustawionym wynikiem Mistrzostwa Polski.