The Old World is back
The Old World is back
https://www.facebook.com/groups/1110272 ... 256209211/
https://www.warhammer-community.com/201 ... warhammer/
Stare kuźnie ponownie tchną życiem? Wygląda na to że tak...
https://www.warhammer-community.com/201 ... warhammer/
Stare kuźnie ponownie tchną życiem? Wygląda na to że tak...
"Wojny przychodzą i odchodzą a moi żołnierze są wieczni"
Haha, wracamy!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Obawiam się, że to będzie nekrofilia w najgorszym wydaniu. Wykopią trupa, rzucą na stół i wezmą w obroty wielkim, czarnym dildosem Age of Sigmar, rozbryzgując gnijące truchło na biednych podjaranych nerdów wokół tego ponurego spektaklu. A następnie każą sobie za to zapłacić jak za złoto.
A pacynki przy tym wydadzą może i piękne ale pewnie w cenie połowy mojej armii za sztukę.
Obym się mylił...
A pacynki przy tym wydadzą może i piękne ale pewnie w cenie połowy mojej armii za sztukę.
Obym się mylił...
Gw ma najtańsze modele na rynku w stosunku do jakości.
Aos byl krokiem w przód rozszerzyli baze wytestowali linie i system faqow.
Sukcesik wyczuwam!
Aos byl krokiem w przód rozszerzyli baze wytestowali linie i system faqow.
Sukcesik wyczuwam!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Nie no, 9th age bedzie trzymał sie mocno. Licze Że andrzej zostanie w systemie i jemu podobni zapominacze
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Może jakoś dzban zobaczył foty z etc albo naszego DMP I stwierdził że tylu nerdów przydało by się znów oskubać z kasy......
Ja się obawiam tylko że za wcześnie się wszyscy podniecamy. GW może owszem zrobić powrót wfb na nowych ślicznych modelach że wsparciem sceny turniejowej....ale równie dobrze może zrobić bitewna grę w innej skali niż 28mm by zmotywować ludzi do zakupu nowej armii.
Ja się obawiam tylko że za wcześnie się wszyscy podniecamy. GW może owszem zrobić powrót wfb na nowych ślicznych modelach że wsparciem sceny turniejowej....ale równie dobrze może zrobić bitewna grę w innej skali niż 28mm by zmotywować ludzi do zakupu nowej armii.
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Obawiam się, że chcą raczej odzyskać graczy KoW. Być może zablokować Warlorda ze zrobieniem im poważnej konkurencji. My to się niespecjalnie liczymy w świecie finansów.
Pytanie: jest jeszcze sens próbować wydrukować podręcznik T9A (gdy już będzie, pewnie jeszcze kilka tygodni / miesięcy?)
Generalnie powody sa nieważne - ale jet po prostu popyt na te figurki, workami schodza im rereleasy staroci jak jakies staroedycyjne demonety czy goblini, masa ludzi ciągle gra na starych modelach, community tego chce a GW i moze i ma hajs.
Te wypiski o forgeworldach to bardziej pasują do hobbita niż warhammera, tam jest sporo FW ale i community jest mniejsze. A generalnie masa marudzenia widze
Te wypiski o forgeworldach to bardziej pasują do hobbita niż warhammera, tam jest sporo FW ale i community jest mniejsze. A generalnie masa marudzenia widze
Jestem ostrożnie optymistycznie nastawiony
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
To dobrze Przemek, bo bez Ciebie i plików do ab zaden old world w Polsce nie może sie udać