Fajny turniej, super zabawa jak zawsze.
Gratulacje !
[MASTER] DMK Kraków-Zielonki 3x4500 9 Age 18-19 Styczeń 2020
Albo turniej był fest, albo turniej był sztos.
Albo-Albo i ekipa: dziękuję za wzorową organizację.
Tereny, ramówka czasowa, toalety, miejscówka, catering - wszystko na bardzo wysokim poziomie.
Dziękuję przeciwnikom za bitwy.
I przede wszystkim dziękuję Podwysowi i Arturowi, super skład, mimo że Podwys jakieś punkty ugrał, a my z Arturem nie zmaksowaliśmy.
Albo-Albo i ekipa: dziękuję za wzorową organizację.
Tereny, ramówka czasowa, toalety, miejscówka, catering - wszystko na bardzo wysokim poziomie.
Dziękuję przeciwnikom za bitwy.
I przede wszystkim dziękuję Podwysowi i Arturowi, super skład, mimo że Podwys jakieś punkty ugrał, a my z Arturem nie zmaksowaliśmy.
- wind_sower
- Masakrator
Graty Panowie, naprawdę wzorowy turniej! Nie mam żadnych uwag.
Faktycznie było czysto (pewnie przez te worki przy stołach), chyba tylko raz po jakiś zwierzętach odnosiłem kufle do baru.
Czasówka zachowana, tereny na stołach. 10/10
Dziękuję mojemu teamowi (Guldur i DżarosławK) za zatarganie mnie na podium. Przeciwnikom (Klapcio, Świerszczu, Ukrainiec grający Wdg, Gąsior, Dymitr) za bezspinowe bitewki w świetnej atmosferze.
Cheers i do zobaczenia za rok
Faktycznie było czysto (pewnie przez te worki przy stołach), chyba tylko raz po jakiś zwierzętach odnosiłem kufle do baru.
Czasówka zachowana, tereny na stołach. 10/10
Dziękuję mojemu teamowi (Guldur i DżarosławK) za zatarganie mnie na podium. Przeciwnikom (Klapcio, Świerszczu, Ukrainiec grający Wdg, Gąsior, Dymitr) za bezspinowe bitewki w świetnej atmosferze.
Cheers i do zobaczenia za rok
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
-
- "Nie jestem powergamerem"
wyniki poszly do ligi ale ze wzgledu na sprawy techniczne z rankingiem moze nie byc ich widac przez jakis czas