Widzisz same zalety. Ty mnie nie zobaczysz ja ciebie nic wiecej dodać nic więcej ująć.
Pojdz do Ordinu nadajesz się.
Moderator: swieta_barbara
Widzisz same zalety. Ty mnie nie zobaczysz ja ciebie nic wiecej dodać nic więcej ująć.
Wybacz stary czytanie wcześniejszego zdania też nie jest trudne.lwieserce85 pisze: ↑29 sty 2020, o 19:58 Prawda po tym numerze zachowałem się chamsko w stosunku do mojego przeciwnika każąc mu mierzyć każdy milimetr i oszukując na statystykach ale cóż należało mu się.
Uważam że gram bardzo uczciwie jak na warunki naszego podwórka. Mówię wszystko o moich zasad. Przypominam ile mam ruchu. Nawet nie mylą mi sie modele od FCG.
Proszę mnie nie porównywać do Andrzeja to są zupełnie inne sytuacje i nie pozwole na te oszczerstwa.
A no tak i sprawa ze swatygą. Nic tylko uśmiechnąc się szko tylko że policja na hate nie wjechała. Wtedy nie byłoby śmiesznie.
To jak to w końcu jest? ¯\_( ͡° ͜ʖ ͡°)_/¯Wiadomo śmierć frajerom
Skomentuje to w jedyny mozliwy sposobas1 pisze: ↑29 sty 2020, o 20:01Wybacz stary czytanie wcześniejszego zdania też nie jest trudne.lwieserce85 pisze: ↑29 sty 2020, o 19:58 Prawda po tym numerze zachowałem się chamsko w stosunku do mojego przeciwnika każąc mu mierzyć każdy milimetr i oszukując na statystykach ale cóż należało mu się.
Uważam że gram bardzo uczciwie jak na warunki naszego podwórka. Mówię wszystko o moich zasad. Przypominam ile mam ruchu. Nawet nie mylą mi sie modele od FCG.
Proszę mnie nie porównywać do Andrzeja to są zupełnie inne sytuacje i nie pozwole na te oszczerstwa.
A może nauczysz dreefa żeby nie wymyślał rozpiski przeciwnika w czasie turnieju?
Jeszcze talladil ma problemy z mówieniem co siedzi mu w oddziale.
No no.
Ja cały czas powtarzam przeczytaj co było wcześniej bo tak to można twierdzić że złodziej jest tym niewinnym.lwieserce85 pisze: ↑29 sty 2020, o 20:42 As1.
Z jednej strony piszesz że grasz bardzo uczciwe i niech nikt nie śmie porównywać cię do Endrju a później stwierdzasz że:
"↑Prawda po tym numerze zachowałem się chamsko w stosunku do mojego przeciwnika każąc mu mierzyć każdy milimetr i oszukując na statystykach ale cóż należało mu się"
To jak to w końcu jest? walujesz specjalnie by wkurwic przeciwnika czy nie?
https://youtu.be/aTQDfpeqikMswieta_barbara pisze: ↑29 sty 2020, o 21:09 Ja tylko uprzedzę wszystkich, że czytam i nie będę tolerować żadnych wulgarnych epitetów. Wciąż tu modzę i będę wywalać posty w całości.
jedno ale. To, ze nie ojawiasz sie u nas na turniejach to nie jest twoja wola, ale to, ze najzwyczajniej bym cie nie zapisal. Ciesze sie jednak, ze decyzja jest obopolna. Pozwala to jak widac lepiej sie bawic nie 3, ale 4 osobomWięc tak od 3 lat niejeżdżę na żadne turnieje w którym organizatorem jest Ordin.
Niech wezmą odpowiedzialność za swojego pieszczoszka w końcu.
Od dwóch lat nie byłem na turnieju w Łodzi.
Niebęde ich poduszeczką na igiełki żeby się innym popisywali