Ty się w końcu doigraszLoremaster pisze:(lepiej brzmiały od wersji Slasha)

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Ty się w końcu doigraszLoremaster pisze:(lepiej brzmiały od wersji Slasha)
jest ZAJEBISTE!!!Nordri pisze:Finowie to świry
jest taka osobaTomash pisze:Loremaster, ja muszę założyć, że naprawdę wierzysz w to co piszesz, bo nie ma chyba osoby tak wrednej, żeby pisała coś takiego tylko z chęci tak gigantycznego dokuczenia mi
ależ Tomash ja nie ma do Ciebie żadnej urazy więc nie mam też powodu żeby Ci dokuczać. Buckethead jest dla mnie wirtuozem , Slash nie. I naprawdę solówki z KOHD, November Rain, Nightrain zdecydowanie wolę w wykonaniu Buckethead-a. A to że jest lepszym kompozytorem wg mnie nie podlega dyskusji.Tomash pisze:Loremaster, ja muszę założyć, że naprawdę wierzysz w to co piszesz, bo nie ma chyba osoby tak wrednej, żeby pisała coś takiego tylko z chęci tak gigantycznego dokuczenia mi
czlowiekowi ledwo co kac przechodzi a ty go takim gownem dobijasz.. kyrielejson...Fanatyk pisze:http://www.youtube.com/watch?v=CAoo71VEYhs
ja lubie plyty Bringer of Blood (boska:P), True Carnage i Graveyard Classics, za reszta tez nie przepadam...Szaman pisze:
Six Feet Under nigdy mnie nie krecilo - nie lubie amerykanskiego deathu, zdecydowanie wole skandynawski.
az wstyd sie przynac coSzaman pisze: a HIMa to sobie czasem lubie posluchac![]()
zawsze i wszedzieSzaman pisze: Oldman wymiata, gdzie by nie gral