[Zabawa]Oceń avatar osoby wyżej.
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Po co robisz flejm?TruePunk pisze:Fanatyk na 1454 posty chyba ani jeden nie jest zwiazany z tematyka forum (wfb w domysle). Z tego co widze, jako ze konta na serwisach w stylu www.randka.pl sa zazwyczaj platne to szukasz intenstywnie tutaj przyjaciol - wiec to czy bedzie tu chaos czy nie chyba Cie nie dotyczy zbyt mocno?
Przymknę oczy na tą uwagę personalną.
Ale nie pozwalaj sobie na za dużo.
Chcecie robić z PiM bagno i syf? Droga wolna. Ja po prostu zwróciłem uwagę na to że to samo możecie robić w Niezwykłych. I nie lansuje sie na głównego szeryfa, robota kiepska, użerać siępingus pisze:
Fanatyk: przestań się lansować na głównego szeryfa, bo naprawdę nie tędy droga. Ostatnio co nie czytam to Ci źli, tamci źli, ten temat nie taki, tu nie taki tylko niezwykli i neokomuna. Może daj ludziom bawić się jak chcą?
Z mojej strony EoT.
800tka, w sumie bez bajerów, miałem robić tuning oświetlenia (święcące wentyle i jakieś połączone z tyłu kilka światełek), ale jakoś nie mogłem się zabrać, a teraz sezon narciarski, ja jakoś nie mogę się doleczyć to ostatnio na rowerze chyba z 2,5-3 tygodnie temu jeździłem. Rower nie jest jakiś spasiony, ale ja mam do niego ogromny sentyment.Ypsilanti pisze:No to spoko, jaki model i co fajnego masz w bebechach?pingus pisze:Trekk.
Fanatyk: a czy naprawdę nie uważasz, że jest taki swoiski klimatyczny urok bagienny lekko okraszony syfem? A ten temat się IMO dobrze komponuje. Ale jak EOT to EOT.
EDIT: moi fani na gronie już widzieli to zdjęcie, ale wrzucam.
Avek shino jest zajebiaszczy.
Nehan - awatar kogoś kto ma niespełnione marzenia o tym że inni będą pracować za niego powstałe w wyniku traumatycznych przeżyć z wczesnego dzieciństwa gdy spadł z huśtawki.
Na beton.
Głową w dół.
13 razy pod rząd.
Efektem tego narodziło się pragnienie posiadania niewolników którzy mogliby "rozhuśtać" niestabilną osobowość nie ryzykując upuszczenia.
Na beton.
Głową w dół.
13 razy pod rząd.
Efektem tego narodziło się pragnienie posiadania niewolników którzy mogliby "rozhuśtać" niestabilną osobowość nie ryzykując upuszczenia.
jesteś niespełnionym psychoterapeutą? Miałeś przykre doświadczenia z dziecięcymi psychologami?napoleon pisze:Nehan - awatar kogoś kto ma niespełnione marzenia o tym że inni będą pracować za niego powstałe w wyniku traumatycznych przeżyć z wczesnego dzieciństwa gdy spadł z huśtawki.
Na beton.
Głową w dół.
13 razy pod rząd.