mam zasady do bull rhinox riders te po 145 pts za model i mam pytanie czy są zasady do innych rhinox bo jak czytam na forum to wnioskuję że są za mniejsze punkty.Gram od niedawna ogrami i gdzie mogę znalezść te drugie
ale kiedy ja wpadlem na iscie szalony pomysl 2 duze rhinoxy z std war bannerem i muzykiem do tego tyrant i lamia wszystko od przodu nawet jakeis zafajdane temple guardy ze slanem .... tylko musza dojsc
Ciiiiii przeciez maja szanse ... panika na 9 ld w razie czego ... z pzerzutem testow psychologii wiec powinni zdanzac bo w mojej 2 turze juz sie wbijaja
hahaha to trzeba zrobic 2 kloce po 3 duze rhinox yz fcg i do jednego biegacz tyran do drugiego biegacz bsb i cisniesz (bo imiona ogrow moga byc powtarzane )
IMHO dodatek herosa do duzych rinosow choc legalny (to kawa, a nie monstery) jest zbedny - gram dosc czesto na 3 duzych rinosow z muzykiem i bannerem "panika na 3 kostkach" (strasznie wazny banner gdy ma sie tylko 7 ld...) i szarz z przodu czy tylu sie nie boja, boli tylko szarza w bok ale w tym juz moja glowa zeby do takiej szarzy nie dopuscic;
a na wredne fasty mam leadblecherow i magie
najlepsze wyniki robia na mniejsze pkt, znczyc ponizej 2k, gdy smokow nie ma a i maszyn troche mniej, wtedy umiejetnie pprowadzone maja szanse dojechac, a jak juz dojada to...