![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderator: swieta_barbara
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Na ogół był. Po odwołaniu zgrupowania i następującym później odwołaniu ETC kontakt z kadrowiczami zwyczajnie umarł. Nie wiem czy dostałem mikroudaru czy faktycznie gdzieś w tym temacie przeczytałem, że mniej czasu na selekcję to lepiej? Albo odwrotnie, że więcej czasu na selekcję to gorzej jak próbuje kilka osób tu ciemnotę wciskać. Sami w swoich wywodach twierdzicie, że rola selekcjonera to ciężka praca... i samoistnie chcecie skracać czas na jej wykonanie i tym bardziej ją utrudniać? WTF? Gdzie logika?
Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.
Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.