[Wrocław] Bitwa edukacyjna, Data: 22.02.2020
[Wrocław] Bitwa edukacyjna, Data: 22.02.2020
Tak jak pisałem na grupie - zapraszam wszystkich na otwartą bitwę edukacyjną. Rozpiski, które będziemy prezentować będą zależne od tego kto się zgłosi. Celem jest zagranie jednej, ale bardzo dokładnej bitwy, gdzie każdy będzie miał okazję się wypowiedzieć i zapytać czemu pewne ruchy robimy w dany sposób. Realnie nie będzie to gra dwóch graczy tylko gra, którą będziemy starali się zagrać 'optymalnie', razem z omówieniem paringu, nakreśleniem celów na bitwę. Jako że jest to pierwsza taka gra to będzie pewnie sporo eksperymentowania, ale myślę, że częstsze organizowanie takich akcji może pomóc nam wszystkim zrozumieć grę lepiej.
Szacuję, że gra potrwa około 5h. Pozostaje nam wybrać datę, więc prosiłbym zainteresowanych w temacie o głosy (jeśli więcej niż jeden termin Wam pasuje to wybierzcie więcej opcji).
A) 22.02.2020
B) 07.03.2020
C) 08.03.2020
Mój głos: ABC ;]
Pozdrawiam,
Konrad
Szacuję, że gra potrwa około 5h. Pozostaje nam wybrać datę, więc prosiłbym zainteresowanych w temacie o głosy (jeśli więcej niż jeden termin Wam pasuje to wybierzcie więcej opcji).
A) 22.02.2020
B) 07.03.2020
C) 08.03.2020
Mój głos: ABC ;]
Pozdrawiam,
Konrad
Ostatnio zmieniony 15 lut 2020, o 21:17 przez Abrasus, łącznie zmieniany 1 raz.
A
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Chętny
A
A
Fajny pomysł - szkoda, że Abrasus nie możesz zrobić takiej bitwy na Kujawach - we Włocławku
A może jakieś objazdowe pokazówki 
Zróbcie strreama albo może jakiś materiał nagraj by potem sobie to odtworzyć

Zróbcie strreama albo może jakiś materiał nagraj by potem sobie to odtworzyć

Jakie armie i rozpy? Lobbuje za imperium