Styczniowy Jędruś 20 I
Z MalalemPaffeu pisze: spoko, to w takim razie wpadnę do was z plewą Malalem

Dydu, nie zglaszaj !

ja już prawie mam rozpiske 
bo rozumiem na 2,5k ma być

bo rozumiem na 2,5k ma być
ja bym nazwal turniej 'Burzowy dzien' i niech na 4+ przy kazdym uzyciu canony i inne zabawki sie zacinaja.. ;p
w koncu mamy styczeń
czołgi grzęzną w śniegu, wszakże od Krakowa do Moskwy nie jest daleko

czołgi grzęzną w śniegu, wszakże od Krakowa do Moskwy nie jest daleko

Sluchajcie.. skoro juz pojawia sie czesto debilny zapis ze nie mozna brac canonow z DoW - to moze pojdzmy na zywiol, i zakazmy wszystkich?
Taki oldschoolowy turniej.
Taki oldschoolowy turniej.
bardzo dobry pomysł 

krotka pilka, tym razem na powaznie:
jakies lozko z nocy sob/niedz po imprezie sie dla mnie znajdzie?
czy musialbym brac mate i spiwor? to wbrew pozora ma dla mnie duze znaczenie !
pozdro
jakies lozko z nocy sob/niedz po imprezie sie dla mnie znajdzie?
czy musialbym brac mate i spiwor? to wbrew pozora ma dla mnie duze znaczenie !
pozdro
Dydek popieram twoja opcję ze scenariuszami
Tylko duzo czasu na bitwę tak jak na PGA bo zanim ruszę moje myszy to trochę czasu minie, bo mając 3 magów, jezzaile, ratlingi, latarki itd mysle ze bedę musial szybko biec do przeciwnika
I taki offtop do ekipy True Legionu, przygotujcie się na ten piatek/weekend bo wracam w środe z Wiednia do Kraka, a tu takie słabe trunki są, trzeba gdzieś iść w wiekszym gronie, wiecie o co biega

Tylko duzo czasu na bitwę tak jak na PGA bo zanim ruszę moje myszy to trochę czasu minie, bo mając 3 magów, jezzaile, ratlingi, latarki itd mysle ze bedę musial szybko biec do przeciwnika

I taki offtop do ekipy True Legionu, przygotujcie się na ten piatek/weekend bo wracam w środe z Wiednia do Kraka, a tu takie słabe trunki są, trzeba gdzieś iść w wiekszym gronie, wiecie o co biega