Prywatne Fora Klubowe
Re: Prywatne Fora Klubowe
Widzę (na pewno nie tylko ja ) forum WKS-u.
I dlatego właśnie
nie umiesz -- nie rób
Zajmę się tym po pracy, chyba że mnie Ziemko albo Jankiel uprzedzą.
nie umiesz -- nie rób
Zajmę się tym po pracy, chyba że mnie Ziemko albo Jankiel uprzedzą.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Nic. Zostawić to mądrzejszymSzaman pisze:zamiast sie madrowac powiedz lepiej co kliknac.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
Tomek dzisiaj nie wyrobie, bo zaraz wychodze do konca dnia, jutro moge zrobic.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Czy ktoś mnie może dodać do forum Moriowego?
Moderator od paru lat nie siedzi w Lublinie
Moderator od paru lat nie siedzi w Lublinie
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Hej.
Mam straszny problem dostać się do mojego forum klubowego Morii.
Aktywnych działaczy można na palcach jednej ręki policzyć. Crane'a nie widziałem od 3 lat. Turnieje organizuje Czopek, Tocz, Ja, Bojo, Kheltrai i Parol.
Głupio mi pisać o pewnych sprawach na forum publicznym, a czas nagli w paru kwestiach...
Mam straszny problem dostać się do mojego forum klubowego Morii.
Aktywnych działaczy można na palcach jednej ręki policzyć. Crane'a nie widziałem od 3 lat. Turnieje organizuje Czopek, Tocz, Ja, Bojo, Kheltrai i Parol.
Głupio mi pisać o pewnych sprawach na forum publicznym, a czas nagli w paru kwestiach...
Napisz mi na pw co dokladnie chcesz i podzialam.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
napisałem od razu
do dnia dzisiejszego pomocy nie otrzymałem.
edit: udało się.
do dnia dzisiejszego pomocy nie otrzymałem.
edit: udało się.
Do forum klubowego nadaja dostepy modzi/liderzy poszczegolnych grup klubowych. Ja zyje - mam sie dobrze
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Witam wszystkich Chciałbym tylko prosić o informację kto posiada tutaj na tyle mocy wykonawczej, żeby mieć możliwość zmiany jednego z naszych moderatorów na forum klubowym? Dulltran ze Sweet Reformu już od dawna niestety nie gra w naszą wspaniałą grę i chciałbym zastąpić go Kangurem Pisałem na priv do Szamana i Ziemka, pierwszy niestety nie jest w stanie mi pomóc, a drugi ignoruje moje wiadomości :/
Dziękuje za pomoc
Dziękuje za pomoc
Załatwione na privie
Zaszłyszane na jakimś turnieju:
- Twój WS?
- Tak