[Łódź] 17.07-18.07 drużynówka 3x4500
Re: [Łódź] 17.07-18.07 drużynówka 3x4500
Takie pytanie.
Jak zmienić nazwę teamu w TK, bo jest mały błąd.
Powinno być Rogaty Szczur: Oralni Niszczyciele.
A jest Oralny Wichrzyciele
Jak zmienić nazwę teamu w TK, bo jest mały błąd.
Powinno być Rogaty Szczur: Oralni Niszczyciele.
A jest Oralny Wichrzyciele
Jakby komuś w niedzielę brakło gracza z przyczyn niezależnych, to jakby co my możemy załatwić rezerwowego, który zagra tylko w niedzielę. Franek, High Elfy, gracz bardzo młody, ale dobrze rokujący
. Oczywiście za zgodą przeciwników i organizatorów. Jakby była jakaś opcja sparingu, były wolne stoły i chętny do gry, to też z chęcią by zagrał.
Wystarczy, ze dacie nam znać w sobotę. My komuś uratujemy bitwę a Franek sobie zagra.

Wystarczy, ze dacie nam znać w sobotę. My komuś uratujemy bitwę a Franek sobie zagra.
Jakby kto znalazł błąd proszę zgłaszać. Rozpiski:
https://docs.google.com/document/d/1-ez ... sp=sharing
https://docs.google.com/document/d/1-ez ... sp=sharing
@Tocz
325 Mage Adept Wizard Adept; The Divination; Shield; Gleaming Robe; Obsidian Rock
Mag nie może mieć tarczy, pewnie chodzi o light armour, to ważne bo nie ma parówy xd
325 Mage Adept Wizard Adept; The Divination; Shield; Gleaming Robe; Obsidian Rock
Mag nie może mieć tarczy, pewnie chodzi o light armour, to ważne bo nie ma parówy xd

Wiadomo śmierć frajerom. ~ As1, roku pańskiego 2020
kuszące,Jakby komuś w niedzielę brakło gracza z przyczyn niezależnych, to jakby co my możemy załatwić rezerwowego, który zagra tylko w niedzielę. Franek, High Elfy, gracz bardzo młody, ale dobrze rokujący. Oczywiście za zgodą przeciwników i organizatorów. Jakby była jakaś opcja sparingu, były wolne stoły i chętny do gry, to też z chęcią by zagrał.
jako że Śmiechu krettozord nie załatwił pokojów 1 osobowych, jest realna szansa, że mój team skorzysta z waszej pomocy

RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
- Dancaarkiiel
- Falubaz
Faktycha, nie wiem jakim cudem AB pozwoliło mi wrzucić tego shielda

- Shakin' Dudi
- Masakrator
Toczu ty plewo. Zbroje z tarcza pomylic
Kiedy paringi ?

Kiedy paringi ?
żadnych pairingów!, bo zamiast jak biali ludzie przyjechać i się w piątek napić, to trole będą nerdzić cały wieczór nad pairingami... ( łącznie z moim familiarem #1 i #2Dobra. Dawać paringi![]()
![]()

RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
- sernikwystygl
- Wałkarz
Jak to... będziemy jechać do was w milczeniu prze ponad 3 godziny jak nie będzie paringow. A tak 3 razy teoretyczna maska.