Dzieki. Czy dzwonek czy pendulum to szczegol ktorego nie pamietalem.Dancaarkiiel pisze: ↑21 lip 2021, o 17:51 Z ciekawości zerknąłem na Herford 2018, bo oczywiście nie uwierzyłem...
Ty no nie wiem xD
[Łódź] 17.07-18.07 drużynówka 3x4500
Re: [Łódź] 17.07-18.07 drużynówka 3x4500
always Vampire
-
- Pseudoklimaciarz
No właśnie wiesz dla mnie dzwonek a furmanka to inne modele i mają inne zasady ale taki wielki znawca zasad to pewnie dla ciebie to już nie jest takie ważne
I masz rację po śmierci fury Monki mogą skorzystać z Bannera of Relentless Company :*
I masz rację po śmierci fury Monki mogą skorzystać z Bannera of Relentless Company :*
Zajebiste tłumaczenie mordo, zarówno te jak i z poprzedniego posta, aka śmieszne.
Spoko możemy sie rozejść, było wałowane na dzwonie, a nie na furmanie. Nie ma żadnego problemu. TfuKról Słońca pisze: ↑21 lip 2021, o 18:13 No właśnie wiesz dla mnie dzwonek a furmanka to inne modele i mają inne zasady ale taki wielki znawca zasad to pewnie dla ciebie to już nie jest takie ważne
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Jak zlapiesz zlodzieja na goracym uczynku a ten mowi, ze to nie jego reka.Król Słońca pisze: ↑21 lip 2021, o 18:13 No właśnie wiesz dla mnie dzwonek a furmanka to inne modele i mają inne zasady ale taki wielki znawca zasad to pewnie dla ciebie to już nie jest takie ważne
Panie o co chodzi ?
Edit : poszukuje kontaktu do Adama z teamu ziemniak krol warzyw
Forum żyje. dla tych co o to dbają. Kocham Was wszystkich mordeczki.
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
Cześć!
Parę ogłoszeń. Warto doczytać do końca!
1. Dziękuję za pomoc w organizacji klubowiczom i tym spoza klubu. Ted, Wojtuś, Poro, Ed, Cotau, Ripley i inni - wiedzcie, że nawet jak teraz nie wymienię wszystkich z nicka to pamiętam i doceniam każdą pomoc czy to w blatowaniu, terenach, sprzątaniu, modelarce czy sędziowaniu.
2. Wszystkim dziękuję za liczne przybycie, super atmosferę, zasady oczywiste, wszystkie dobre rady, zrozumienie i zaufanie.
3. Zostało sporo rzeczy znalezionych. Spośród tych co ktoś może jednak chciałby odebrać: kurtka, duża kostka, miarki, zestaw z wtc któregoś, wydrukowane armybooki, zasady itd. Proszę się odezwać jak widzicie, że czegoś wam brakuje w ogólności to dogadamy szczegóły. To Wy piszecie czego wam brakuje, ja sprawdzam co jest, w drugą stronę za dużo tego.
4. Wiem, że było zamieszanie z grillem - kolacją w sobotę. Jeśli jedliście i nie opłaciliście to proszę o wpłatę 40 pln na konto podane w pierwszym poście. (Ci co mieli wykupiony pakiet - opłacili).
5. Parę osób zgłaszało, że za piwo zapłacą w "inny sposób". Doceniam dobrą pamięć. Przypominam cennik to było 5 pln za piwo, numer konta znany.
6. Zdjęcia jakieś się pojawią. Jak wrzucacie na fb własne proszę o tagowanie fanpejdża klubu, dziękuję
7. wyniki z uwzględnieniem punktów za zgłoszenia, rozpiski itd opublikuję i wyślę do ligi najpewniej w okolicach weekendu.
8. Dostaliśmy sporo nagród od sponsorów które zostaną rozdysponowane podczas następnego mastera z naszej strony. Dla każdego kto doczytał aż tutaj: Mamy kod promocyjny dla każdego uczestnika do minifaktury na 10% rabatu: MACKI2021
Dziękuję za uwagę
Parę ogłoszeń. Warto doczytać do końca!
1. Dziękuję za pomoc w organizacji klubowiczom i tym spoza klubu. Ted, Wojtuś, Poro, Ed, Cotau, Ripley i inni - wiedzcie, że nawet jak teraz nie wymienię wszystkich z nicka to pamiętam i doceniam każdą pomoc czy to w blatowaniu, terenach, sprzątaniu, modelarce czy sędziowaniu.
2. Wszystkim dziękuję za liczne przybycie, super atmosferę, zasady oczywiste, wszystkie dobre rady, zrozumienie i zaufanie.
3. Zostało sporo rzeczy znalezionych. Spośród tych co ktoś może jednak chciałby odebrać: kurtka, duża kostka, miarki, zestaw z wtc któregoś, wydrukowane armybooki, zasady itd. Proszę się odezwać jak widzicie, że czegoś wam brakuje w ogólności to dogadamy szczegóły. To Wy piszecie czego wam brakuje, ja sprawdzam co jest, w drugą stronę za dużo tego.
4. Wiem, że było zamieszanie z grillem - kolacją w sobotę. Jeśli jedliście i nie opłaciliście to proszę o wpłatę 40 pln na konto podane w pierwszym poście. (Ci co mieli wykupiony pakiet - opłacili).
5. Parę osób zgłaszało, że za piwo zapłacą w "inny sposób". Doceniam dobrą pamięć. Przypominam cennik to było 5 pln za piwo, numer konta znany.
6. Zdjęcia jakieś się pojawią. Jak wrzucacie na fb własne proszę o tagowanie fanpejdża klubu, dziękuję
7. wyniki z uwzględnieniem punktów za zgłoszenia, rozpiski itd opublikuję i wyślę do ligi najpewniej w okolicach weekendu.
8. Dostaliśmy sporo nagród od sponsorów które zostaną rozdysponowane podczas następnego mastera z naszej strony. Dla każdego kto doczytał aż tutaj: Mamy kod promocyjny dla każdego uczestnika do minifaktury na 10% rabatu: MACKI2021
Dziękuję za uwagę
Dudi,Shakin' Dudi pisze: ↑21 lip 2021, o 21:06Jak zlapiesz zlodzieja na goracym uczynku a ten mowi, ze to nie jego reka.Król Słońca pisze: ↑21 lip 2021, o 18:13 No właśnie wiesz dla mnie dzwonek a furmanka to inne modele i mają inne zasady ale taki wielki znawca zasad to pewnie dla ciebie to już nie jest takie ważne
Panie o co chodzi ?
Edit : poszukuje kontaktu do Adama z teamu ziemniak krol warzyw
Oddaj czołg
i dobrze ^^
Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.