Mała nowość do moich GK, tym razem udało mi się przerobić model dreadknighta kupionego z drugiej ręki, sklejonego i pomalowanego dosyć średnio. Sporo czasu zeszło mi na rozłożeniu tego modelu, wyczyszczeniu go z farby i docięciu na tyle, aby udalo się odpowiednio wstawić części do konwersji wydrukowane 3d. Niemniej, przedstawiam poniżej gotowy model do gry:)
Sierżant do terminatorów/paladynów lub grandmaster/brother-captain, roli dla tego modelu może być bardzo dużo:)
W każdym razie bardzo przypadł mi do gustu box Indomitus, wiec postanowiłem wykorzystać trochę nowych modeli jako konwersje do moich grey knightów.
W tym tygodniu mialem dość już malowania srebrnego koloru, więc zrobiłem przerwę i skonwertowałem i pomalowalem kolejnego catachana, tym razem z power fistem. Jak wrócimy do grania to może ten kill team też bedzie juz gotowy;)
Tym razem przyszła pora na samego Kaldora Draigo!
Nie ukrywam, zle mi się go malowało, zdecydowanie ostatnio bardziej wolę malować plastiki, niż metalowe modele. Niemniej, cieszę się, że juz skończony i powiększa kolekcję pomalowanych GK.
Dawno nic tutaj nie wrzucalem, przerzucilem sie juz glownie na instagram ze zdjeciami, niemniej chcialbym pokazac najnowsza prace, witch huntera z Cursed City.
Przy okazji zapraszam do sprawdzenia, lajkowania i subskrypcji mojego kanalu na YT, gdzie z czasem bede regularnie wrzucal filmiki/tutoriale itp. Pierwszy tutorial juz jest:)
od ostatniego wpisu minęło trochę czasu, ale skupiłem się bardziej na instagramie i youtubie stąd zaniedbałem fora.
Niemniej, wracam z nowym modele oraz tutorialem jak malować miecz energetyczny, może wam też się przyda.