Warhammer Fantasy Battle - Finał WOŚP
w sumie to nie wiem czemu HE maja miec az 2 sloty core, ktore nie sa ani bardzo oplacalne ani strasznie tanie, ale sie tym nie przejmuje.. mojej armii az tak bardzo to nie boli
- Shakin' Dudi
- Masakrator
jak sojusz sklada sie z 2xbreta to musi miec 2xBSB? BSB jest 0-1...
To byl zartAsassello pisze:w sumie to nie wiem czemu HE maja miec az 2 sloty core, ktore nie sa ani bardzo oplacalne ani strasznie tanie, ale sie tym nie przejmuje.. mojej armii az tak bardzo to nie boli
Dudi - to sa 2 rozne armie, wiec w kazdej z nich musi byc 1 bsb, tym samym bedacy generalem. Ale obaj nie beda mili warbannera
czytajac doslownie regulamin, moglbym sie klocic z kims kto w HE by wystawil tylko jeden core i zapewne miałbym racje - regulamin jasno okresla 2+ corelith pisze:To byl zartAsassello pisze:w sumie to nie wiem czemu HE maja miec az 2 sloty core, ktore nie sa ani bardzo oplacalne ani strasznie tanie, ale sie tym nie przejmuje.. mojej armii az tak bardzo to nie boli
Dudi - to sa 2 rozne armie, wiec w kazdej z nich musi byc 1 bsb, tym samym bedacy generalem. Ale obaj nie beda mili warbannera
... ehhh cos za bardzo dokladnie czytam ostatnio zasady.. coraz blizej mi do jakis RAW :/
pozdrawiam
- monsterstar
- Chuck Norris
Ej ja będę tylko pary nie mam. Gram O&G. Chetni na gg 7525213
- monsterstar
- Chuck Norris
lith wysłałem zgłoszenie-dopisz mnie do listy zgłoszeń wszystkich roz***rdole
- monsterstar
- Chuck Norris
lith wysłałem zgłoszenie-dopisz mnie do listy zgłoszeń wszystkich roz***rdole
- monsterstar
- Chuck Norris
To do mnie ? (Dżoke) Ale i tak wszystkich roz***rdolelith pisze:Tak uscisle, ze to tyczy sie takze maszyn dwarfickich i pegazowNie wolno dublowac przedmiotow magicznych,ani oddzialow 0-1