[MASTER] Drużynowe Mistrzostwa Polski 1-3.07.2022
Re: [MASTER] Drużynowe Mistrzostwa Polski 1-3.07.2022
Jestem za nagrodą za ostatnie miejsce
Nie będzie tak jeżeli za ostatnie miejsce będzie napiętnowanie (jakiś wymóg gry w koszulce z karnym kutasem za chujowa grę) na cały przyszły battlowy rok
Początek nowej Ery
To mi przypomina, że po ostatnim kozackim nikt nie zgłosił się po trofeum bycia zaoranym we Wrocławiu. Wezmę ze sobą na DMP, do odbioru na sędziówce
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Tak się przypomnę - punktowane zapisy do dziś do końca dnia ogarniajcie, beta Immortal Empires wychodzi dopiero 14.06, jest czas
www.unitekst.pl
www.unitekst.pl
Odpowiadając na powtarzające się pytania - wejściówki można dokupić na oba turnieje po terminie, ale bez dodatkowych punktów. Usługi hotelowe bez problemu można dokupić do 26.06.
Team Luxemburg szuka najemnika, dajcie znać gdybyście szukali drużyny.
To musiałyby byc episkie bitwy, w których nie można zaszarżować przeciwnika, bo ucieknie za stół i trzeba zadać jak najwięcej dmg samemu sobie. Epic
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
kojarzę jedną ofensywną grę bunkrem z magami - po męsku, walka od pierwszej tury
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Dzieńdoberek
Wyciągnięte z zakurzonej szafy dwa antyczne egzemplarze (ja i Kuba) meldują się do grania. Chętnie dołączymy do jakiegoś teamu, ale absolutnie na funie i bez spiny (bo ostatnio graliśmy kilka lat temu).
Mamy Bretę i Woody.
Wyciągnięte z zakurzonej szafy dwa antyczne egzemplarze (ja i Kuba) meldują się do grania. Chętnie dołączymy do jakiegoś teamu, ale absolutnie na funie i bez spiny (bo ostatnio graliśmy kilka lat temu).
Mamy Bretę i Woody.
Lepiej doma iść za pługiem, niż na wojnie szlakiem długiem.
Dobra, bo ja już nie rozumim. Płacimy 100 za wejściówkę tutaj: https://unitekst.pl/produkt/dmp-t9a-2022-wejsciowka/.
I ponadto jeszcze 500zł za drużynę?
I to wszystko niezależnie od tego, czy nocleg w Kuźni wykupiony, czy nie?
Wejściówka kosztuje 100 zł na osobę, drużyna liczy 5 osób, czyli łącznie 500zł od drużyny. Najlepiej jak zapłaci kapitan a reszta drużyny się z nim rozliczy.kszyhu pisze: ↑13 cze 2022, o 21:34 Dobra, bo ja już nie rozumim. Płacimy 100 za wejściówkę tutaj: https://unitekst.pl/produkt/dmp-t9a-2022-wejsciowka/.
Do tego wykupujesz sobie hotel w wybranym pakiecie.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
@Smiechu - jak będą przyjemne bitewki to dlaczego nie Na wysokich stołach to sami "ciśnieniowcy"
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
Wystarczy mieć ruiny po swojej stronie i ciągle po nich maszerować.
Nie od dziś wiadomo że najlepsze bitwy są w warzywniaku - to tam rozgrywają się epickie multicombaty