[MASTER] Drużynowe Mistrzostwa Polski 1-3.07.2022
Re: [MASTER] Drużynowe Mistrzostwa Polski 1-3.07.2022
Rozpy poszły!
195 osób na masterze, jakieś 40 na singlu, jest pięknie
Zrobiłem update zamówień, dajcie znać jeśli coś się nie zgadza: https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... sp=sharing
Punkty za zgłoszenia dostają wszyscy, postaramy się z sędziami zmóżdżyć nad poprawnością rozpisek
Paringi postaram się ogarnąć w środę.
Zrobiłem update zamówień, dajcie znać jeśli coś się nie zgadza: https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... sp=sharing
Punkty za zgłoszenia dostają wszyscy, postaramy się z sędziami zmóżdżyć nad poprawnością rozpisek
Paringi postaram się ogarnąć w środę.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
A może niech rozpiski będą opublikowane bez rozpisek kadry ? Czy w ogóle nie będzie udostępniania ???
Fajnie by było jednak jak co roku pokminić wcześniej zwłaszcza, że niektórzy mają czas
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
- Offspringman
- Kretozord
można wrzucić rozpiski i wtedy wszyscy sprawdzimy ich poprawność
Nietypowe pytanko, może gra ktoś z turniejowiczów w EDH? Moze zbierze się jeden pod na sobotę albo niedziele? Jakby co chetnie pożyczę precony
Keep Calm
and
Przestań Mamucić
"Making people happy is something to be proud of, especially if you can do it by accident"
~!
177013
"You make my heart pussy go poggers!"
~Anon to PM
"Mamut Ty weź się rozpędź a ściana sama Cię znajdzie"
~Biggos
and
Przestań Mamucić
"Making people happy is something to be proud of, especially if you can do it by accident"
~!
177013
~Anon to PM
~Biggos
Dokładnie tak odbyło się to w 2019 roku. Pojawiły się zarzuty o nierównym traktowaniu, o równych i równiejszych, itp. Jeśli w przyszłym roku ETC będzie w Polsce, postaram się to zgrać
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
No OK. To teraz jeszcze pytanko z serii co można na sali
Czy jak będę miał bidon z wodą to jest OK czy muszę jednak wodę kupować w barze ? Jak na to się zaopatruje hotel ?
Będzie bardzo gorąco więc tak pytam wcześniej
Czy jak będę miał bidon z wodą to jest OK czy muszę jednak wodę kupować w barze ? Jak na to się zaopatruje hotel ?
Będzie bardzo gorąco więc tak pytam wcześniej
Ja już myślę o tych co wydadzą majątek na wodę jak będą musieli co chwilę kupować.
Ja oczywiście piwko będę pił, ale w niedzielę już będzie trzeba wodę sobie aplikować.
U nas na Salamasterze nie było tak upalnie, a wody trochę zeszło więc tak tylko pytam.
Może jakieś dystrybutory wody ????
Ktos bedzie sie czul niesprawiedliwie potraktowany, jak wylosuje przeciwnika z kadry i nie bedzie wczesniej widzial jego rozpy?Myth pisze: ↑27 cze 2022, o 13:58Dokładnie tak odbyło się to w 2019 roku. Pojawiły się zarzuty o nierównym traktowaniu, o równych i równiejszych, itp. Jeśli w przyszłym roku ETC będzie w Polsce, postaram się to zgrać
Pytam dla kolegi
We can't stop here. This is bat country.
Może wrzucimy rozpy bez nazwisk i teamów - przynajmniej będzie co czytać xd
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
2 prekony z najnowszego innistradu, precon z najnowszego baldura, własny deck na smiecio kartach.
Keep Calm
and
Przestań Mamucić
~!
177013
~Anon to PM
~Biggos
and
Przestań Mamucić
~!
177013
~Anon to PM
~Biggos
- Big Boss M.
- Falubaz
Myślę że jak będą paringi to każdy może uderzyć do przeciwnego teamu i prywatnie wymienić się rozpiskami przy okazji wyłapując błędy. Także Myth dawaj paringi już poniedziałek!
Popieram!Big Boss M. pisze: ↑27 cze 2022, o 17:54 Myślę że jak będą paringi to każdy może uderzyć do przeciwnego teamu i prywatnie wymienić się rozpiskami przy okazji wyłapując błędy. Także Myth dawaj paringi już poniedziałek!