[MASTER] Drużynowe Mistrzostwa Polski 1-3.07.2022
Re: [MASTER] Drużynowe Mistrzostwa Polski 1-3.07.2022
Przecież to o to chodzi, żeby w booki zawinąć lewa wódę na salę;)
WarX
Dwarven Holds
745 - King, General, War Throne, Rune of Steel, Rune of Iron, Rune of the Forge, Great Weapon, Hand Weapon (Rune of Destruction, Rune of Fury, Rune of Craftsmanship), Rune of Mining, Holdstone
390 - Runic Smith, Shield, Rune of Retribution, Rune of Devouring, Rune of Harnessing, Rune of Shielding, 3x Battle Rune
320 - Thane, Shield, Battle Standard Bearer (Aether Icon), Rune of Retribution, Rune of the Forge, Hand Weapon (2x Rune of Lightning, Rune of Returning), Rune of Shielding, Holdstone 190 - Anvil of Power
590 - 35x Clan Warriors, Spear and Shield, Throwing Weapons, Standard Bearer (Runic Standard of the Hold), Musician, Champion
271 - 12x Clan Marksmen, Shield, Crossbow, Standard Bearer, Musician, Champion
265 - 10x Clan Marksmen, Shield, Guild-Crafted Handgun, Standard Bearer, Musician, Champion
513 - 23x Deep Watch, Standard Bearer (Runic Standard of Shielding), Musician, Champion
130 - 5x Seekers, Brothers of Vengeance, Vanguard
125 - Vengeance Seeker
125 - Vengeance Seeker
314 - 16x Forge Wardens, Standard Bearer (Flaming Standard), Musician, Champion
135 - Field Artillery, Flaming Shot, Dwarf Ballista (Rune Crafted)
130 - Field Artillery, Flame Cannon
125 - Field Artillery, Dwarf Ballista (Rune Crafted)
4498
Dwarven Holds
745 - King, General, War Throne, Rune of Steel, Rune of Iron, Rune of the Forge, Great Weapon, Hand Weapon (Rune of Destruction, Rune of Fury, Rune of Craftsmanship), Rune of Mining, Holdstone
390 - Runic Smith, Shield, Rune of Retribution, Rune of Devouring, Rune of Harnessing, Rune of Shielding, 3x Battle Rune
320 - Thane, Shield, Battle Standard Bearer (Aether Icon), Rune of Retribution, Rune of the Forge, Hand Weapon (2x Rune of Lightning, Rune of Returning), Rune of Shielding, Holdstone 190 - Anvil of Power
590 - 35x Clan Warriors, Spear and Shield, Throwing Weapons, Standard Bearer (Runic Standard of the Hold), Musician, Champion
271 - 12x Clan Marksmen, Shield, Crossbow, Standard Bearer, Musician, Champion
265 - 10x Clan Marksmen, Shield, Guild-Crafted Handgun, Standard Bearer, Musician, Champion
513 - 23x Deep Watch, Standard Bearer (Runic Standard of Shielding), Musician, Champion
130 - 5x Seekers, Brothers of Vengeance, Vanguard
125 - Vengeance Seeker
125 - Vengeance Seeker
314 - 16x Forge Wardens, Standard Bearer (Flaming Standard), Musician, Champion
135 - Field Artillery, Flaming Shot, Dwarf Ballista (Rune Crafted)
125 - Field Artillery, Dwarf Ballista (Rune Crafted)
4498
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Sweet Reform pilnie poszukuje do drużyny sweet zawodnika, ponieważ wysypał nam się jeden z graczy
Dzieje się, paringi jak zwykle możecie śledzić na TK:
https://tourneykeeper.net/Singles/TKPai ... px?id=3739
https://tourneykeeper.net/Singles/TKPai ... px?id=3739
Mam zwykłe czarne wystarczą? Mogę Ci wziąć.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Zapraszam na wieczorne pogaduchy i granie na głównej sali - Rubinowej, koło baru. Na barze specjalne ceny na piwo, wodę i mocniejsze trunki.
Kilka słów o sobocie:
Śniadanie od 6:00 d 10:00. Wszystkie posiłki jutro będą w sali Szafirowej na 1 piętrze (obsługa wskaże). Zapraszam Was jutro od 8:30 na rejestrację teamów po odbiór rozpisek oraz kart. O 9:00 kilka słów na przywitanie i rozpoczynamy grę.
Trzecia bitwa w sobotę jest bez limitu czasu za zgodą obu graczy.
O 21:30 poprosimy o postawienie we wskazanym miejscu armii do konkursu malarskiego.
O 22:00 zapraszam na główną salę na podsumowanie kilku lat battla w Polsce.
Zapraszam po odbiór zamówionych wcześniej akcesoriów. Mam też przygotowane trochę mat, zestawów terenów i znaczników gdybyście byli zainteresowani zakupem na miejscu.
Śniadanie od 6:00 d 10:00. Wszystkie posiłki jutro będą w sali Szafirowej na 1 piętrze (obsługa wskaże). Zapraszam Was jutro od 8:30 na rejestrację teamów po odbiór rozpisek oraz kart. O 9:00 kilka słów na przywitanie i rozpoczynamy grę.
Trzecia bitwa w sobotę jest bez limitu czasu za zgodą obu graczy.
O 21:30 poprosimy o postawienie we wskazanym miejscu armii do konkursu malarskiego.
O 22:00 zapraszam na główną salę na podsumowanie kilku lat battla w Polsce.
Zapraszam po odbiór zamówionych wcześniej akcesoriów. Mam też przygotowane trochę mat, zestawów terenów i znaczników gdybyście byli zainteresowani zakupem na miejscu.
Cześć.
Piszę w imieniu Brata. Jak pewnie słyszeliście Marek przebywa w szpitalu. Jest mu bardzo szkoda, że nie może uczestniczyć w tegorocznych DMP.
Jeśli ktoś chce pogadać i dowidzieć się jak się czuje to podaję numer na oddział do "budki" - 91 885 49 15.
Powiedzonka.
Piszę w imieniu Brata. Jak pewnie słyszeliście Marek przebywa w szpitalu. Jest mu bardzo szkoda, że nie może uczestniczyć w tegorocznych DMP.
Jeśli ktoś chce pogadać i dowidzieć się jak się czuje to podaję numer na oddział do "budki" - 91 885 49 15.
Powiedzonka.
Piekny turniej.
Pozdrawiam wszystkich
Pozdrawiam wszystkich
Pozdro dla brata i powrotu do zdrowia.rymar87 pisze: ↑3 lip 2022, o 08:21 Cześć.
Powiedzonka.
We can't stop here. This is bat country.
Agnieszka i Marek - dzięki za wspaniały turniej i weekend!
Naprawdę ciężko się do czegoś przyczepić, może tylko było odrobinkę ciasno, ale poza tym same plusy:
wydajna klima, smaczne jedzenie, dobra lokalizacja, dobra czasówka, woda na stołach, porządne blaty, spora ilość mat z deployami - widać progres z turnieju na turniej, mimo że poprzeczkę już zawiesiliście wysoko!
Pozdrawiam też wszystkich przeciwników i dziękuję za fajne bitwy
I dzięki za życzenia urodzinowe! Nigdy tylu nie dostałem
Naprawdę ciężko się do czegoś przyczepić, może tylko było odrobinkę ciasno, ale poza tym same plusy:
wydajna klima, smaczne jedzenie, dobra lokalizacja, dobra czasówka, woda na stołach, porządne blaty, spora ilość mat z deployami - widać progres z turnieju na turniej, mimo że poprzeczkę już zawiesiliście wysoko!
Pozdrawiam też wszystkich przeciwników i dziękuję za fajne bitwy
I dzięki za życzenia urodzinowe! Nigdy tylu nie dostałem
Wielkie podziękowania za udany weekend, poważnie rozważałem dzisiaj jakieś L4 xD
Świetny powrót do kwadratów po bardzo długiej przerwie. Organizacyjnie ciężko się do czegokolwiek przyczepić, klima chłodziła, woda na stołach, wszystko przebiegało zgodnie z harmonogramem.
Wszystkie bitwy bardzo przyjemne, przeciwnikom bardzo dziękuję za wyrozumiałość, to że dawali mi czas, żebym sobie sprawdzał własne statystyki i zasady w Army Book'u i podpowiadali jak robiłem coś kretyńskiego
Jeśli chodzi o konkurs malarski to poczułem się strasznie doceniony. Miałem przygotowaną płomienistą przemowę, ale jak okazało się, że zgarnąłem obie nagrody Best Painted to zapomniałem języka w gębie (chyba nikt w to nie uwierzy ), a w oczach mi się łezki zakręciły <3
Miałem sobie zrobić kilka dni przerwy od dzibuania pacynek, ale mam zajebistą motywację, żeby dalej chlapać ludki i trenować przesuwanie zielonych łobuzów po stole. Zobaczycie, za rok nie będę ostatni!
Jeśli mogę coś zasugerować (już o tym rozmawialiśmy z Mythem ) to fajnie, gdyby się dało ustawić 2 dodatkowe blaty, żeby osoby, które dostały bye mogły sobie zagrać jakąś bitewkę
Za rok na pewno też będę!
<3
bonk
Świetny powrót do kwadratów po bardzo długiej przerwie. Organizacyjnie ciężko się do czegokolwiek przyczepić, klima chłodziła, woda na stołach, wszystko przebiegało zgodnie z harmonogramem.
Wszystkie bitwy bardzo przyjemne, przeciwnikom bardzo dziękuję za wyrozumiałość, to że dawali mi czas, żebym sobie sprawdzał własne statystyki i zasady w Army Book'u i podpowiadali jak robiłem coś kretyńskiego
Jeśli chodzi o konkurs malarski to poczułem się strasznie doceniony. Miałem przygotowaną płomienistą przemowę, ale jak okazało się, że zgarnąłem obie nagrody Best Painted to zapomniałem języka w gębie (chyba nikt w to nie uwierzy ), a w oczach mi się łezki zakręciły <3
Miałem sobie zrobić kilka dni przerwy od dzibuania pacynek, ale mam zajebistą motywację, żeby dalej chlapać ludki i trenować przesuwanie zielonych łobuzów po stole. Zobaczycie, za rok nie będę ostatni!
Jeśli mogę coś zasugerować (już o tym rozmawialiśmy z Mythem ) to fajnie, gdyby się dało ustawić 2 dodatkowe blaty, żeby osoby, które dostały bye mogły sobie zagrać jakąś bitewkę
Za rok na pewno też będę!
<3
bonk
YouTube: https://www.youtube.com/c/rcbonk
Instagram: www.instagram.com/rc_bonk/
#rcbonk
Facebook: www.facebook.com/rcbonk.fanpage
@rcbonk.fanpage
Instagram: www.instagram.com/rc_bonk/
#rcbonk
Facebook: www.facebook.com/rcbonk.fanpage
@rcbonk.fanpage