bylem na forum, bo usuwalem mozolnie kilkanascie stron tematow o dupie
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
juz dawno prosilem webmastera, aby forum bylo przyblokowane na czas zmniejszonej aktywnosci strony - mam nadzieje, ze w koncu to zrobi.
co do braku podpisow pod niektorumi zdjeciami - niestety w trakcie pospiesznego uprzatania sali do warpa trafily listy uczestnikow. wiekszosc udalo sie odtworzyc, ale nie wszystkie. przepraszam tych, ktorych nazwisk nie mamy. licze na wyrozumialosc i pomoc w uzupelnieniu tych informacji.
co do artykulu w WD - proces tworzenia numeru WD jest taki, a nie inny, i ze wzgledow terminowych nie bylismy w stanie umiescic GD PL w owym numerze.
wezcie tez pod uwage, ze jestesmy jedynym GD, za ktorym nie stoi lokalne GW. do samego konca walczylem, zeby GD sie jednak u nas odbyl - z budzetem, ktory mialem, i tak dokonalem swoistego cudu.
nie mamy wlasnej strony, wkladki w WD... nie mamy zadnego wplywu, czy wzmianka o nas w angielskim WD czy na angielskiej stronie sie ukaze...
nie chce sie bronic caly czas, usprawiedliwiac czy chwalic dokonaniami, ale jest pewna grupa osob osobiscie urazona wynikami polskiego GD, ktora wziela sobie za honor jezdzenie po mnie. bywa.
sporo rzeczy w mojej pracy robie spolecznie, bo moje obowiazki ich nie obejmuja. ponadto od lutego zmienia sie moja rola w firmie - bede wiecej zajmowal sie handlem. eventami bede sie zajmowal tylko dlatego, ze chce, i tylko wtedy, jesli udowodnie, ze nie beda one przeszkoda w moich glownych obowiazkach.
zycie. czasem chloszcze.