Blatcats 3 niestety zrezygnowali. Dążę do parzystej liczby uczestników. Jeśli do jutra do 10:00 rano znajdą się dwa zespoły, to dołączą, a jak nie, to nie przyjmę już dodatkowego do nieparzystej liczby. Jeden z dochodzących mógłby przejąć wejściówki Blatcats i się z nimi rozliczyć.
W tej sytuacji proponuję zrobić już paringi, a team który dołączy z automatu będzie miał Baya w sobotę, lub ewentualnie jeżeli 2 teamy dołącza to będą grać ze sobą.
Smiechu pisze: ↑5 paź 2022, o 10:25
W tej sytuacji proponuję zrobić już paringi, a team który dołączy z automatu będzie miał Baya w sobotę, lub ewentualnie jeżeli 2 teamy dołącza to będą grać ze sobą.
Gasior pisze: ↑3 paź 2022, o 11:14
naliczyłem 15 gigantów z suplementu i 3 wzięte chyba z normalnego booka. Spodziewałem się więcej. Mam nadzieję że wszystkie będą dobrze wyglądały
jest też 7 nowych lizaków.
szkoda tylko że jeszcze 5 dni...
No proszę 7 Lizaków.
Czyżby były jakieś super giętości, którch nie dostrzegłem
Rooming lista jest w excelu w 2 poście na 1 stronie, dodałem do dokumentu drugą zakładkę. Możecie się zamieniać między sobą. Lista była dobierana według czasu pobytu / teamów / zapotrzebowania na pokoje single.
Chciałem wam wrzucić paringi do TK, ale mamy taki błąd:
Not all teams match size criteria. Teams causing troble are: Czarne Wrony,BlatCats 1,Strefa Zero,Ordin Lunatics,Ordin Retarded,BlatCats III,Good Bad Ugly
BlatCats III sobie skasuję, ale pozostałe musicie sami ogarnąć
Smiechu pisze: ↑6 paź 2022, o 14:09
Jako że termin już dawno minął to zapewne sędzia / organizator będzie musiał sam dodać nieobecnych w TK i w nagrode zapodać karniaki
Trochę bez sensu karać kogoś za niedopisanie do drużyny. Ale z drugiej strony fajnie by było na spokojnie wyklikać do jutra paringi w TK...
Cuendae pisze: ↑6 paź 2022, o 15:04
Niestety złapałem covida, więc Ordin Retarded szuka 1 osoby do teamu. Ktoś chętny? Team bezspinowy, gra bardziej dla zabawy