Gry na Konsole
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Gry na Konsole
Oglądałem konferencję Microsoftu na e3 - całkiem zacna przyznam. Battlefield 1, Forza Horizon 3 (która wygląda obłędnie) no i na deser - zapowiedź Xbox One S (slim) oraz co ważniejsze, Xbox One Scorpio.
Xbox One Scorpio - premiera na Boże Narodzenie 2017, prawdziwe 4k, 60 klatek na sekundę i lepsza grafika w porównaniu ze starszym bratem. Moc obliczeniowa - 6 teraflopów (dla porównania PS4 ma niecałe 2 ).
Xbox One Scorpio - premiera na Boże Narodzenie 2017, prawdziwe 4k, 60 klatek na sekundę i lepsza grafika w porównaniu ze starszym bratem. Moc obliczeniowa - 6 teraflopów (dla porównania PS4 ma niecałe 2 ).
Stan to już przed wydaniem tej generacji konsol było wiadomo, że pc master race. Sam się zapatruje na xone ale kurde jaką teraz? poczekać ten rok? eh....
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
W sumie to półtora roku...nie wiem czy jest sens tyle czekać, jak masz jakieś tytuły do ogrania, które Ciebie interesują. Chyba lepiej kupić teraz Slima, albo używkę, które pewnie lekko potanieją a potem sprzedać za rok i dołożyć do ScorpioGokish pisze:Stan to już przed wydaniem tej generacji konsol było wiadomo, że pc master race. Sam się zapatruje na xone ale kurde jaką teraz? poczekać ten rok? eh....
Jakbyś zainteresowany był to mam białego xboxOna na sprzedaż,2 pady (do jednego trzeba dokupić jeden analog), SunsetOverdrive,DarkSouls3,TOmbRiderDE na gwarancji jeszcze za 1100zł.Stan to już przed wydaniem tej generacji konsol było wiadomo, że pc master race. Sam się zapatruje na xone ale kurde jaką teraz? poczekać ten rok? eh....
Jak będę kupował to i tak nówkę bo mam w saturnie voucher za przedłużenie z orange. Czekam na polską cenę slima ale czuje, że nie wiele więcej niż normalny
Tiny a podrzuć na priv fotki
Tiny a podrzuć na priv fotki
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Ciekawe ile w złotówkach wyjdzie - mają być 3 wersje:Gokish pisze:Jak będę kupował to i tak nówkę bo mam w saturnie voucher za przedłużenie z orange. Czekam na polską cenę slima ale czuje, że nie wiele więcej niż normalny
500 GB - 299 dolców
1 TB - 349 dolców
2 TB - 399 dolców
Gameplay z Horizon: Zero Dawn do ściągnięcia w fullhd...gra wygląda fenomenalnie a animacje to już klasa sama w sobie...Gruby tytuł
http://www.gamersyde.com/download_horiz ... 89_en.html
Jak ten uncharted nowy? Nie gralem w poprzednie alena temat tej czesci wszyscy sie zachwycaja.Afro pisze:Days Gone i Dead Rising zapowiadają się smacznie. God of War myślę, że będzie jakością na miarę Uncharteda nowego, ogólnie całkiem soczyste to e3
woow ale klimat. szkoda że tylko na ps4Azgaroth pisze:Gameplay z Horizon: Zero Dawn do ściągnięcia w fullhd...gra wygląda fenomenalnie a animacje to już klasa sama w sobie...Gruby tytuł
jeeeee nie ogladalem filmu al kazdy exclusive na ps4 jest spokoLechu pisze:woow ale klimat. szkoda że tylko na ps4Azgaroth pisze:Gameplay z Horizon: Zero Dawn do ściągnięcia w fullhd...gra wygląda fenomenalnie a animacje to już klasa sama w sobie...Gruby tytuł
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Nie chcę zakładać nowego tematu, a moje pytanie nie odbiega znacznie od tematu.
Przymierzam się do kupna PS4, czy jest znaczna różnica pomiędzy 500gb a 1T.
W sensie wiem że to prawie dwa razy tyle ale czy to robi dużą różnicę?
A i proszę mnie nie namawiać na Xboxa, jestem zdecydowany na PS4
Gry za dużo zajmują aktualnie więc 1tb (przykład wgralem Halo Master Chef Collection na swojego xboxa zjadło tylko 80 gb )
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Wszystko zależy od tego ile gierek masz zamiar trzymać na dysku. Ja mam 500GB i mi styka, mam jeszcze jakieś 100 wolnego, bo jak coś przejdę, to wywalam z dysku. Na stałe zagościły się gta, mortal i driveclub ;D
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
Różnicę robi jeśli sporo gier kupujesz cyfrowo i ściągasz na dysk, jak masz płyty to już niekoniecznieDurant pisze:Nie chcę zakładać nowego tematu, a moje pytanie nie odbiega znacznie od tematu.
Pytanie jest tutaj istotniejsze - celujesz w używkę czy nową konsolę ? Używki chodzą teraz nawet na po 800 / 900 zł choć często z dyskami 500 GB. Natomiast jeśli chcesz nową konsolę, to najrozsądniej będzie poczekać do listopada - wtedy premierę ma PS4 PRO, mocniejsza konsola z lepszymi bebechami, która będzie oferować lepszą grafikę w grach i rozdzielczość 4k (oczywiście skalowaną z niższej rozdzielczości ). Ta konsolka ma z bazy 1 TB i ma kosztować w granicach 1700 / 1800 zł. Trzecią opcją jest nowa konsola PS4 SLIM, która ma te samy bebechy co "pierwotne" PS4 i jest kilka stówek tańsza od PRO