Magic the Gathering
nieaktualne
Ostatnio zmieniony 18 gru 2011, o 11:20 przez Booxi, łącznie zmieniany 1 raz.
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
- General Baga
- Kradziej
ty grasz w mtg? 

I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
mam 2 sztuki, moge miec trzecia- foila. pozdro i dawaj na pmBooxi pisze:Kupię 3x Stromkirk Noble w rozsądnej cenie. Ewentualne oferty na PW
nigdy w życiu...MagisterMilitum pisze:ty grasz w mtg?
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Obecna edycja: M12
Obecny blok: Innistrad (wyszedł 1 set, w styczniu wychodzi 2)
Obecny blok: Innistrad (wyszedł 1 set, w styczniu wychodzi 2)
Lest we forget:

Czyli jestem mocno nie na czasie bo zatrzymałem się na 8ed.
Ostatnia talia jaką złożyłem to B/W na Phyrexian Arenie(wówczas była chyba w Apocalypse). Zna ktoś jakąś stronę ze spisem kard z dodatków/edycji bo bym się trochę zapoznał z nowościami?

"Ulthuan shall never fall!!!"
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Lest we forget:

Witam,
Mam zamiar grać w magica, podstawowe zasady ogarniam bez problemu bo grałem już kilka razy, ale tera chciałbym się zabrać bardziej ,,na poważnie". Mam zamiar złożyć talię biało-niebieską (z dominacją białego). CO powinienem wiedzieć? Jakie są najlepsze taktyki? Jednostki? Na co uważać i jak przeprowadzić początek rozgrywki?
Mam zamiar grać w magica, podstawowe zasady ogarniam bez problemu bo grałem już kilka razy, ale tera chciałbym się zabrać bardziej ,,na poważnie". Mam zamiar złożyć talię biało-niebieską (z dominacją białego). CO powinienem wiedzieć? Jakie są najlepsze taktyki? Jednostki? Na co uważać i jak przeprowadzić początek rozgrywki?
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Dla kolekcjonerów kart: mam dość sporo kart z Rath Cycle (Tempest, Stronghold, Exodus) oraz Urza's Block, stan bardzo dobry - nówki, nie grane. Jakby ktoś był zainteresowany zakupem , to musiałbym policzyć wszystkie, bo nie wiem, ile ich jest. W każdym razie dośc dużo
. Jeśli ktoś zbiera karty, może to być gratka, gdyż są już dość stare (sprzed 15 lat), więc może ktoś będzie chciał powiększyć kolekcję...

Sporo kart za grosze: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=54&t=40988
sprzedam starter mtg na dwie osoby z 2000 roku, ewentualnie wymienie sie np za armybook woodelfow pl
http://allegro.pl/karty-mtg-z-2000-roku ... 07695.html
http://allegro.pl/karty-mtg-z-2000-roku ... 07695.html