[MASTER] DMK Kraków-Zielonki 3x4500 9 Age 21-22 Styczeń 2023
Re: [MASTER] DMK Kraków-Zielonki 3x4500 9 Age 21-22 Styczeń 2023
Ósma Bila 1 BKB opłacona 

Przypominam sie z wplatami, bo za chwile kto nie oplaci to pozniej kto pierwszy ten lepszy
up wpłat do tego JH1 zrezygnowali wiec proposze Rogaty Szczur 1 o zaplate
Poszedł przelew za Ósmą Bilę 2.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
@Albo_Albo -zerknij proszę w przelewy bo Salamandra 3 też została opłacona (Katerek wysyłał od nas za wszystkie 3 teamy) - wg Twojej listy nie mamy zaznaczonej wpłaty

aa ok bo Gasior pisal kilka liniej wyzej cos innego
tak przepraszam moj blad ze was nie zaznaczylem, mam wplate wszystko ok
zasugerowalem sie wpisem Gasiora, w takim razie cofam was na liste, poki co wplaty nie mam nie mniej pewnie bedzie jutro po 10Chwileczkę, nie zrezygnowaliśmy. Ja i Tutaj szukaliśmy trzeciego do składu. Puściłem dziś przelew.
up wplat na teraz, jak ktos robil po poludniu albo wieczorem to pewnie bedzie jutro
przypominam ze jak cos to mozna mi wyslac jutro po poludniu potwierdzenie przelewu i tez bedzie ok
Moja wina. Obudziliśmy się z tutajem w ostatniej chwili, więc Gąsior działał w dobrej wierze. Mimo wszystko chcielibyśmy skorzystać z rezerwacji.
zrobilem up wplat, prosze o sprawdzenie, przypominam ze lista vrezerwowa ma czas dzis do polnocy (mozna przeslac potierdzenie przelewu na maila) potem otwieramy platnosci dla wszystkich zainteresowanych i liczy sie kolejnosc wplat i laczne pierwsze 30 druzyn ma gwarantowany udzial
jesli by kogos nie bylo na liscie pisac PW
jesli by kogos nie bylo na liscie pisac PW
tak jestescie na liscie
ok up wpłat
na maila (legiont9a@gmail.com) dostałem jedno potwierdzenie przelewu tylko
ergo część drużyn zgłoszonych nie opłaciła, ale za to opłaciły już dwie z listy rezerwowej i tym samym maja gwarantowane miejsce
zostało 5 miejscowek, liczy się kolejność wpłat
jeśli kogoś nie ma na liście pisać tu, albo na maila albo na ef be
będę sprawdzać codziennie
Wesołych Świąt !
ergo część drużyn zgłoszonych nie opłaciła, ale za to opłaciły już dwie z listy rezerwowej i tym samym maja gwarantowane miejsce
Wesołych Świąt !
Hej, zrobilismy przedplate. Jedzonko w cenie?
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Mam taką propozycję na przyszłość aby od początku uruchamiać wpłaty i robić rezerwacje na podstawie wpłatAlbo_Albo pisze: ↑24 gru 2022, o 10:06 ok up wpłat
Wesołych Świąt !