[MASTER] "Pod Lutym Turem" Łódź 18-19.02.2023
-
- Mudżahedin
Re: [MASTER] "Pod Lutym Turem" Łódź 18-19.02.2023
Datę na deadline rozpisek zmiencie
Zapisz proszę
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
- Kedziorson
- Masakrator
Będę. Może Gorzów w liczbie 3. Za chwilę się okaże
- Azurix
- Szef Wszystkich Szefów
- Lokalizacja: Łódź Klub:"Ośmiornica Łódzka" Stowarzyszenie:"Wargaming"
Update daty pod rozpiski poszedł, bo faktycznie umknęło mi. Jeśli chodzi o kolację w piątek, może być z tym problem w samej restauracji hotelowej, ale będzie zorganizowane jedzenie z zewnątrz dla tych osób, które będą chętne. Info będę zbierał po terminie wpłat
Mamy 02.02 a pisaliście iż do 31.01 jeśli będzie 40 wpłat to się odbędzie master.
Jak to wygląda odnośnie organizacji i czy master się odbędzie ??? Dajcie jakieś info
Mam nadzieję, że to nieaktualne.
Jak to wygląda odnośnie organizacji i czy master się odbędzie ??? Dajcie jakieś info
Mam nadzieję, że to nieaktualne.
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
- Azurix
- Szef Wszystkich Szefów
Aktualne, tylko była prośba aby ujednolicić termin, także zbieram wpłaty i paczam po terminie jak to wygląda. Jak się nie zbierze odpowiednia ilość graczy to podejrzewam, że klubowa decyzja będzie taka aby nie organizować
Na tą chwilę mamy 22 zgłoszenia i 4 wpłaty
Na tą chwilę mamy 22 zgłoszenia i 4 wpłaty
- Azurix
- Szef Wszystkich Szefów
Zbliża się termin na wpłaty. W sobotę mieliśmy spotkanko klubowe i decyzja zapadła taka, że aktualna frekwencja nie jest problemem aby turniej się odbył, o ile osoby które się zapisały zrobią przelew
Jak ktoś nie chce nocować w hotelu, to można nocleg realizować we własnym zakresie i wtedy 130zł wpisowego pokrywa
Jak ktoś nie chce nocować w hotelu, to można nocleg realizować we własnym zakresie i wtedy 130zł wpisowego pokrywa