[MASTER] Kozacki Zajazd 18-19.03.2023, Warszawa - zdjęcia str. 9
Re: [MASTER] Kozacki Zajazd 18-19.03.2023, Warszawa
Wysłałem PM Ciara 

Znaleźliśmy już przyjaciela do drużyny a jest nim Fethus, syn Heptuna, pozdro xd

Mamy na pokładzie 28 teamów, 112 osób. Widzimy się za trzy tygodnie
Dobry czas, żeby ogarnąć figurki i malowanie 

www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Salamandra (Futhus + Heptun) znalazła już swoje miejsce w innych teamach na Kozackim - wszystkim zainteresowanym dziękujemy za odzew.
Do zobaczenia na Zajeździe w marcu
Do zobaczenia na Zajeździe w marcu

Uaktualniłem zamówienia i listę w drugim poście na pierwszej stronie. Spójrzcie proszę czy wszystko się zgadza. Wszyscy, którzy do tej pory zamówili usługi hotelowe, powinni również dostać maile z potwierdzeniami.
Pierwszą listę hotelową mam dostarczyć do poniedziałku, 6.03.2023. Ogarnijcie proszę zamówienia. Wpisujcie też proszę w komentarzach do zamówień nazwy Waszych teamów, będzie mi je łatwiej przyporządkować.
Pierwszą listę hotelową mam dostarczyć do poniedziałku, 6.03.2023. Ogarnijcie proszę zamówienia. Wpisujcie też proszę w komentarzach do zamówień nazwy Waszych teamów, będzie mi je łatwiej przyporządkować.
Jakis Lynk do NR? 

Link do NR: https://www.newrecruit.eu/app/tournydet ... 5089b25ed5
W ksywach lub w mailu na kozacki.zajazd@gmail.com potrzebne jest PRZED TURNIEJEM ID polskich graczy.
W ksywach lub w mailu na kozacki.zajazd@gmail.com potrzebne jest PRZED TURNIEJEM ID polskich graczy.
Właśnie wyszedł update zasad: https://www.the-ninth-age.com/community ... FRgOSe5N2c
Rzekomo ma być do przyszłego czwartku.
Jak byś proponował zmienić tabelkę scenariuszy? To trochę zaszłość z przeszłości. Ja to najchętniej zrobiłbym losowy deploy i scenariusze.
Tak.
To zły pomysł.
Deploy ok, ale przypisane scenariusze są elementem taktycznym do parowania.
Można w rundzie 4. Wywalić Secure Target u dać King of the Hill.
Przypominam o rezerwacji usług hotelowych, w poniedziałek mam wysłać wstępną listę do hotelu. W poniedziałek zrobię też update excela z drugiego postu.