[MASTER] Kozacki Zajazd 18-19.03.2023, Warszawa - zdjęcia str. 9
-
- Plewa
Re: [MASTER] Kozacki Zajazd 18-19.03.2023, Warszawa
Ja według tej listy nie opłaciłem hotelu, mimo że to zrobiłem 20go lutego
To było stronę albo dwie temu - 20:0 i normalne parowanie.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
No nie mogę tego poprzeć, po to jest turniej a nie liga online, żeby grać na miejscu.swieta_barbara pisze: ↑13 mar 2023, o 14:33 Myth, czy możemy sobie rozegrać pierwszą bitewkę w tygodniu i sobie pospać w sobotę jeśli przeciwnicy się zgodzą? Mamy challenge.
Drużyna z synem Heptuna (Animosity) krzyczy czelendza drużynie z ojcem Futhusa (make way)
What say you?
What say you?

Będziemy tak czy siak. 

My już mamy czelendż z Blatcats, a nawet to ja z Animosity to już nic nie czelendżuje po pamiętnym Kozackim

Oni to już po poprzednim dniu będą na bani

Popieram. Jak ktoś odpadnie to cała tabelka paringow się sypnieMyth pisze: ↑13 mar 2023, o 16:37No nie mogę tego poprzeć, po to jest turniej a nie liga online, żeby grać na miejscu.swieta_barbara pisze: ↑13 mar 2023, o 14:33 Myth, czy możemy sobie rozegrać pierwszą bitewkę w tygodniu i sobie pospać w sobotę jeśli przeciwnicy się zgodzą? Mamy challenge.
@Barbara i @Harry Axe ale chyba na Kozackim to raczej nie macie challenga ???HarryAxe pisze: ↑14 mar 2023, o 07:22Popieram. Jak ktoś odpadnie to cała tabelka paringow się sypnieMyth pisze: ↑13 mar 2023, o 16:37No nie mogę tego poprzeć, po to jest turniej a nie liga online, żeby grać na miejscu.swieta_barbara pisze: ↑13 mar 2023, o 14:33 Myth, czy możemy sobie rozegrać pierwszą bitewkę w tygodniu i sobie pospać w sobotę jeśli przeciwnicy się zgodzą? Mamy challenge.

No nigdzie się nie przewinął w temacie, coś pominęliśmy?
I te dwa są uwzględnione w NR?
Czelendż MakeWay Niebieski vs Blatcats Następny Master Już Na Poważnie jest uwzględniony, w tej parze jest OK
Dzięki!
Klub MeowWay! Warszawa
No to już nic nie kapuje z tego posta Barbary

Są jeszcze jakby co wolne pokoje w hotelu.