Spoko, ja spóźniłem się z rozpą, a u Ciebie są zmiany. Wychodzi na zero.
[WŁOCŁAWEK] 01.04.2023 - Lokal - singiel 4500 pkt.
Re: [WŁOCŁAWEK] 01.04.2023 - Lokal - singiel 4500 pkt.
Triclinium Thoruniensis
Drobna zmiana, z powodu choroby Basajew nie zaszczyci nas swoją obecnością. Paringi pozostają bez zmian z wyjątkiem meczu Gąsiora, który z w pierwszej rundzie zmierzy się z Krychem czyli ze mną
Basajew - dużo zdrowia kolego
Basajew - dużo zdrowia kolego
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
Jakby ta luka powstała w środę wieczorem lub chociaż w czwartek rano to zapewniam że chętnie bym zajrzał.
A tak niestety jestem umówiony na OldHammery w 6ed.
Wielkie dzięki dla Was wszystkich, ze zechciało się Wam przyjechać do nas na turniej. Mamy nadzieje, że bawiliście się dobrze
MarnaDrukarnia jeszcze raz dziękujemy za ufundowanie nagród.
Mamy nadzieję, że przyjedziecie do nas w maju przy okazji kolejnego turnieju Salamandy
Mamy nadzieję, że przyjedziecie do nas w maju przy okazji kolejnego turnieju Salamandy
...noooo i w czerwcu na preDMP SALAMASTER 3Krychu pisze: ↑2 kwie 2023, o 10:41 Wielkie dzięki dla Was wszystkich, ze zechciało się Wam przyjechać do nas na turniej. Mamy nadzieje, że bawiliście się dobrze
Dzięki Wszystkim z przybycie do Włocławka oraz wszystkim moim przeciwnikom za bezspinowe gry - Galahad, Nargh i Krasnal !!!
Wynik nie powala ale .... są przemyślenia do rozpy na Gorzów
Wynik nie powala ale .... są przemyślenia do rozpy na Gorzów
Sugerujesz że pomożecie Galahadowi ns MB wej s c do topki??
Sugerujesz że pomożecie Galahadowi na MB wejsc do top 3??
Sugeruje, że w Gorzowie postaramy się nie być trampoliną - ani ojciec Futhusa ani tym bardziej syn Heptuna