Podbijam pytanie
[ Master] Ośmiu Wspaniałych 27-28.05.2023, Warszawa
Mamy 9 potwierdzonych zespołów, dzięki serdeczne za zapisy! Poszukuję chętnych do stworzenia teamu United Clubs, aby na turnieju nie było baja. W pakiecie punkty za rejestrację i procentowa zachęta
Jeśli chcesz zagrać, odezwij się, podając swoją armię.
Poszukuję też sędziego malarskiego.
A MakeWay poszukuje jednego gracza, kontaktem jest Harry Axe.

Poszukuję też sędziego malarskiego.
A MakeWay poszukuje jednego gracza, kontaktem jest Harry Axe.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
@Myth - jak nie znajdziecie teamu by nie było baya (oczywiście 3mam kciuki bo to best opszyn) to chociaż 4 stoły uszykujcie by team mógł w tym czasie między sobą pograć
Jest parzyście więc zawsze to jest jakaś opcja podczas tura.

Jest parzyście więc zawsze to jest jakaś opcja podczas tura.

Jasna sprawa 

Team łączony szuka ostatniego zawodnika, osobą kontaktową jest Ciara.
Mamy już grajka, udało się.

Przypominam, żebyście ogarniali usługi hotelowe na turniej. Strona coś dziś robiła problemy, na pewno nie ustawiałem żadnych ankiet czy innych przekierowań, nie klikajcie dziwnych linków.
Jest jeszcze możliwość zamówienia figurek z dostawą na turniej.
Jest jeszcze możliwość zamówienia figurek z dostawą na turniej.
Trwają prace naprawcze przy stronie. Wieczorem ogarnę listę dotychczasowych zamówień hotelowych. Gdyby strona nie działała, zapraszam Was na maila kozacki.zajazd@gmail.com, niepodpiętego do sklepu i przez to bezpiecznego. Ogłoszę jak strona zostanie uporządkowana.
Dostępne usługi:
Pakiet 1 - 1 noc w pokoju 2- lub 3-osobowym z soboty na niedzielę, obiad, kolacja w sobotę, śniadanie i obiad w niedzielę - 295 zł
Pakiet 2 - 2 noce w pokoju 2- lub 3-osobowym z soboty na niedzielę, śniadanie, obiad i kolacja w sobotę, śniadanie i obiad w niedzielę - 425 zł
1 noc w pokoju 2- lub 3-osobowym ze śniadaniem, bez pozostałych posiłków - 135 zł
2 noce w pokoju 2- lub 3-osobowym ze śniadaniami, bez pozostałych posiłków - 270 zł
Dopłata do pokoju single - 75 zł za noc
Obiad bufetowy sobota 55 zł
Kolacja bufetowa sobota 55 zł
Obiad bufetowy niedziela 55 zł
Będą specjalne ceny na napoje wyskokowe na barze. Basen jest nieczynny z powodu awarii. Parking nieodpłatny dla uczestników turnieju.
Gramy na nowe O&G.
Na powyższy adres e-mail potrzebuję również do 21.05 do 23:59 wiadomości od kapitanów drużyn z następującymi danymi - nazwa teamu, skład z imion i nazwisk (potrzebne do ligi), armie ID ligowe, wskazanie kapitana.
Dostępne usługi:
Pakiet 1 - 1 noc w pokoju 2- lub 3-osobowym z soboty na niedzielę, obiad, kolacja w sobotę, śniadanie i obiad w niedzielę - 295 zł
Pakiet 2 - 2 noce w pokoju 2- lub 3-osobowym z soboty na niedzielę, śniadanie, obiad i kolacja w sobotę, śniadanie i obiad w niedzielę - 425 zł
1 noc w pokoju 2- lub 3-osobowym ze śniadaniem, bez pozostałych posiłków - 135 zł
2 noce w pokoju 2- lub 3-osobowym ze śniadaniami, bez pozostałych posiłków - 270 zł
Dopłata do pokoju single - 75 zł za noc
Obiad bufetowy sobota 55 zł
Kolacja bufetowa sobota 55 zł
Obiad bufetowy niedziela 55 zł
Będą specjalne ceny na napoje wyskokowe na barze. Basen jest nieczynny z powodu awarii. Parking nieodpłatny dla uczestników turnieju.
Gramy na nowe O&G.
Na powyższy adres e-mail potrzebuję również do 21.05 do 23:59 wiadomości od kapitanów drużyn z następującymi danymi - nazwa teamu, skład z imion i nazwisk (potrzebne do ligi), armie ID ligowe, wskazanie kapitana.
@Myth - jednak 21.05 czyli niedziela bo na stronie głównej masz 20.05 więc tak tylko pytam by wiadomo do kiedy zgłoszenia.

Niedziela, na pewno niedziela. Pomieszałem daty.
Tradycyjna lista potwierdzonych usług hotelowych tutaj i w drugim poście na pierwszej stronie: https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... sp=sharing
Robiona według zamówień i przelewów. Jeśli kogoś pominąłem, proszę o kontakt.
Robiona według zamówień i przelewów. Jeśli kogoś pominąłem, proszę o kontakt.
W związku z pytaniami - rozpiski przez NR, teamy, ID i armie na maila kozacki.zajazd@gmail.com. Całość proszę do niedzieli do końca dnia. Pierwszy post poprawiony pod tym kątem.
- Kacpi 1998
- Masakrator
Będzie ktoś może jechał autem z Krakowa i chciałby mnie zabrać z Kielc (mogę podejść tak by było idealnie po drodze)?
Dziś wyszły nowe SA i VS. Teoretycznie nie powinniśmy grać na te zmiany, ale proszę kapitanów o wypowiedzenie się.