[Łódź] Macki Wojny 28-29.10.2023
Re: [Łódź] Macki Wojny 28-29.10.2023
o kurde. jeszcze tylu VC na mackach to nie było! 

Pairingi na pierwszą bitwę:
1 Kacpi Góral
Sas Miniaszek
2 Żyraf Dajed
Żuku Muniek
3 Krychu Heptun
swieta_barbara Dębek
4 Żaba
Elvis Jakub Borkowski
5 Myth DeBelial
Ed Cotau
6 Kołata Zielony
Dziop Shino
7 Pazdzioch Dreef
Boja
8 Picasoo_BC Warhound
Handełek Dalmar
9 Jorkstra Myro
Gąsior RIPlay
10 Bartolemon Ślivek
bye bye
Jeszcze raz link do rozpisek https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... p=drivesdk
harmonogram:
piatek
restauracja do 22 czynna.
sobota
08:00-9:00 śniadanie.
09:00-12:30 pierwsza bitwa (3:30)
12:30 - 13:30 obiad, przerwa
13:30-17:00 druga bitwa (3:30)
17:15-20:45 (3:30) trzecia bitwa
21+ impreza / wolne granie
przesunięcie czasu! mamy godzinę dłużej tzn do śniadania niedzielnego (od 21 do 8 ) jest 12 godzin aby należycie odpocząć.
niedziela
09:00-12:30 czwarta bitwa (3:30)
12:30 - 13:30 obiad i przerwa
13:30-17:00 piąta bitwa (3:30)
17+ ogłoszenie zwycięzców, podziękowania, zamknięcie imprezy, sprzątanie
link do newrecruit podam niedługo jeszcze dzisiaj. Wszystkie informacje wrzucę też do pierwszego posta.
1 Kacpi Góral
Sas Miniaszek
2 Żyraf Dajed
Żuku Muniek
3 Krychu Heptun
swieta_barbara Dębek
4 Żaba
Elvis Jakub Borkowski
5 Myth DeBelial
Ed Cotau
6 Kołata Zielony
Dziop Shino
7 Pazdzioch Dreef
Boja
8 Picasoo_BC Warhound
Handełek Dalmar
9 Jorkstra Myro
Gąsior RIPlay
10 Bartolemon Ślivek
bye bye
Jeszcze raz link do rozpisek https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... p=drivesdk
harmonogram:
piatek
restauracja do 22 czynna.
sobota
09:00-12:30 pierwsza bitwa (3:30)
12:30 - 13:30 obiad, przerwa
13:30-17:00 druga bitwa (3:30)
17:15-20:45 (3:30) trzecia bitwa
21+ impreza / wolne granie
przesunięcie czasu! mamy godzinę dłużej tzn do śniadania niedzielnego (od 21 do 8 ) jest 12 godzin aby należycie odpocząć.
niedziela
09:00-12:30 czwarta bitwa (3:30)
12:30 - 13:30 obiad i przerwa
13:30-17:00 piąta bitwa (3:30)
17+ ogłoszenie zwycięzców, podziękowania, zamknięcie imprezy, sprzątanie
link do newrecruit podam niedługo jeszcze dzisiaj. Wszystkie informacje wrzucę też do pierwszego posta.
Link do newrecruita:
https://www.newrecruit.eu/app/tournydet ... 23b215c5f0
Przypominam proszę o jednej osobie z pary o dodanie się i wrzucenie najlepiej obu rozpisek (tak, można dodać więcej niż jedną).
Jakby były problemy będziemy rozwiązywać na bieżąco. Pairingi są znane, armylisty opublikowane więc bez stresu ale jednak proszę o współpracę - to narzędzie które ma pomóc w sprawnym przebiegu turnieju.
@dziop chyba masz nielegalną rozpiskę (za dużo w sekcji characters) sprawdź proszę i prześlij zmiany.
https://www.newrecruit.eu/app/tournydet ... 23b215c5f0
Przypominam proszę o jednej osobie z pary o dodanie się i wrzucenie najlepiej obu rozpisek (tak, można dodać więcej niż jedną).
Jakby były problemy będziemy rozwiązywać na bieżąco. Pairingi są znane, armylisty opublikowane więc bez stresu ale jednak proszę o współpracę - to narzędzie które ma pomóc w sprawnym przebiegu turnieju.
@dziop chyba masz nielegalną rozpiskę (za dużo w sekcji characters) sprawdź proszę i prześlij zmiany.
Macki ...i po Mackach.
Dzięki Ośmiornicy za bardzo udany weekend. Tym razem turniej nie miał mega dużej frekwencji ale grało się przyjemnie
Organizacyjnie na plus:
- pokoje hotelowe przeszły fajną metamorfozę i są dużo przyjemniejsze niż wcześniej;
- jedzenie - dla mnie wypas obiady i grill;
- piwo darmowe na sali - ewidentnie mega plus;
- smalec + ogórki i miodowe napoje alko Slivka;
Organizacyjnie na minus:
- frekwencja;
- brak sędziego - niegrającego;
- niskie ciśnienie wody pod prysznicem w niedzielę;
- przy takiej małej frekwencji można było stoły jednak od siebie dalej ustawić bo często się tyłkami z innymi trykaliśmy;
- bajowanie - przy tak małej frekwencji można to było jakoś dograć by było parzyście;
A teraz coś o grze mojej i mojego teampartnera Krycha - jestem zadowolony z 5 gier bo daliśmy z siebie wszystko. Gra z JH czyli Dębek+Barbara oczywiście jak zwykle była dla nas dużą szkołą. Ostatecznie udało się uniknąć baja i nie mamy ostatniego miejsca
Dziękujemy też za grę naszym przeciwnikom - Boja, Dajed+Żyraf, Żuku+Muniek oraz Kacpi+Góral.
Do zobaczenia na masterze w styczniu - DMK 2024, a z niektórymi wcześniej na naszych lokalach w listopadzie i grudniu. Piona !!!
Dzięki Ośmiornicy za bardzo udany weekend. Tym razem turniej nie miał mega dużej frekwencji ale grało się przyjemnie

Organizacyjnie na plus:
- pokoje hotelowe przeszły fajną metamorfozę i są dużo przyjemniejsze niż wcześniej;
- jedzenie - dla mnie wypas obiady i grill;
- piwo darmowe na sali - ewidentnie mega plus;
- smalec + ogórki i miodowe napoje alko Slivka;
Organizacyjnie na minus:
- frekwencja;
- brak sędziego - niegrającego;
- niskie ciśnienie wody pod prysznicem w niedzielę;
- przy takiej małej frekwencji można było stoły jednak od siebie dalej ustawić bo często się tyłkami z innymi trykaliśmy;
- bajowanie - przy tak małej frekwencji można to było jakoś dograć by było parzyście;
A teraz coś o grze mojej i mojego teampartnera Krycha - jestem zadowolony z 5 gier bo daliśmy z siebie wszystko. Gra z JH czyli Dębek+Barbara oczywiście jak zwykle była dla nas dużą szkołą. Ostatecznie udało się uniknąć baja i nie mamy ostatniego miejsca

Dziękujemy też za grę naszym przeciwnikom - Boja, Dajed+Żyraf, Żuku+Muniek oraz Kacpi+Góral.
Do zobaczenia na masterze w styczniu - DMK 2024, a z niektórymi wcześniej na naszych lokalach w listopadzie i grudniu. Piona !!!

Dzięki Śliwek za turniej. Miód, smalec, piwo. Nawet lepszy internet i wyremontowane pokoje. I jak zwykle kufle które bardzo lubię w ramach nagród.
Dzięki Riplayowi za wytrzymanie z ze mną w parze.
Dzięki przeciwnikom za wymagające bitwy, szczególnie Marcelowi który zaskoczył nas omal nieśmiertelnym Diabłem.
Turniej kameralny ale bardzo przyjemy i udany. Wrócę na pewno.
Dzięki Riplayowi za wytrzymanie z ze mną w parze.
Dzięki przeciwnikom za wymagające bitwy, szczególnie Marcelowi który zaskoczył nas omal nieśmiertelnym Diabłem.
Turniej kameralny ale bardzo przyjemy i udany. Wrócę na pewno.

- Big Boss M.
- Falubaz
Znacznie więcej gra, to czy turniej się odbędzie było niewiadomą, hotel początkowo miał ograniczoną liczbę miejsc noclegowych co mocno zniechęciło ludzi+ niestety ale organizacja w zeszłym roku była poniżej standardowego poziomu macek. Na turniej w Krakowie który ma być w styczniu jest już bardzo wielu chętnych i co roku cześć osób musi obejść się smakiem bo jest więcej chętnych niż miejsc.
dzieki za info,Big Boss M. pisze: ↑31 paź 2023, o 10:41 Znacznie więcej gra, to czy turniej się odbędzie było niewiadomą, hotel początkowo miał ograniczoną liczbę miejsc noclegowych co mocno zniechęciło ludzi+ niestety ale organizacja w zeszłym roku była poniżej standardowego poziomu macek. Na turniej w Krakowie który ma być w styczniu jest już bardzo wielu chętnych i co roku cześć osób musi obejść się smakiem bo jest więcej chętnych niż miejsc.
bo ostatni turniej na jakim bylem to byly macki właśnie, i pamietam ze w cholere ludzi bylo.
pozdrawiam
"Our weapons cut through them like blade through air!"
"Double or nothing, aim for his cock"
"Double or nothing, aim for his cock"
Hej!
Wysłałem wyniki do ligi. Dla zainteresowanych punktacją finalną zapraszam na newrecruit
Dziękuję raz jeszcze wszystkim za zaufanie, przybycie, ciepłe słowa, dobre gry i ogólnie udany turniej.
Zapraszam do wypełnienia ankiety po turnieju: https://forms.gle/pJGQFBgqE9HxUPy46
Z pewnością każda opinia ma znaczenie!
Wysłałem wyniki do ligi. Dla zainteresowanych punktacją finalną zapraszam na newrecruit

Dziękuję raz jeszcze wszystkim za zaufanie, przybycie, ciepłe słowa, dobre gry i ogólnie udany turniej.
Zapraszam do wypełnienia ankiety po turnieju: https://forms.gle/pJGQFBgqE9HxUPy46
Z pewnością każda opinia ma znaczenie!
- swieta_barbara
- habydysz
Dzięki za turniej! Super było, widzimy się w przyszłym roku